Gastendoek Sheer

Dit Sheer gastendoekje van Beddinghouse heeft een eigentijds dessin en heerlijke hotelkwaliteit. Het gastendoekje heeft een luxe boordafwerking en een praktisch lusje.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen voelt het gastendoekje superzacht en lekker dik aan. Het neemt vocht goed op, heeft een goede ventilatie en is sneldrogend. Je ontvangt een set van twee gastendoekjes bij je bestelling.Was het met gelijke kleuren op maximaal 60°C en drogen in de droger kan op een niet te hete temperatuur.

€ 13.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Gastendoek Sheer
Product
 

Gastendoek Sheer Stripe

Dit Sheer Stripe gastendoekje van Beddinghouse heeft een eigentijds dessin en heerlijke hotelkwaliteit. Het gastendoekje heeft een luxe boordafwerking en een praktisch lusje.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen voelt het gastendoekje superzacht en lekker dik aan. Het neemt vocht goed op, heeft een goede ventilatie en is sneldrogend. Je ontvangt een set van twee gastendoekjes bij je bestelling.Was het met gelijke kleuren op maximaal 60°C en drogen in de droger kan op een niet te hete temperatuur.

€ 15.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Gastendoek Sheer Stripe
Product
 

Handdoek Sheer

Deze Sheer handdoek van Beddinghouse heeft een eigentijds dessin en heerlijke hotelkwaliteit. De handdoek heeft een luxe boordafwerking en een praktisch lusje.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met een kwaliteit van 600 gr/m2 voelt de handdoek superzacht en lekker dik aan. Het neemt vocht goed op, heeft een goede ventilatie en is sneldrogend.Was het met gelijke kleuren op maximaal 60°C en drogen in de droger kan op een niet te hete temperatuur.

€ 9.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Handdoek Sheer
Product
 

Handdoek Sheer Stripe

Deze Sheer Stripe handdoek van Beddinghouse heeft een eigentijds dessin en heerlijke hotelkwaliteit. De handdoek heeft een luxe boordafwerking en een praktisch lusje.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met een kwaliteit van 600 gr/m2 voelt de handdoek superzacht en lekker dik aan. Het neemt vocht goed op, heeft een goede ventilatie en is sneldrogend.Was het met gelijke kleuren op maximaal 60°C en drogen in de droger kan op een niet te hete temperatuur.

€ 14.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Handdoek Sheer Stripe
Product
 

Nekrol Dailah

Geef je interieur een frisse lente vibe met deze fluwelen nekrol van ESSENZA. Perfect om je bed of bank mee aan te kleden. Het kussen geeft een opvallende touch aan elk interieur - of je hem nou puur als accessoire gebruikt of als rolkussen. De nekrol is afgewerkt met een chique bies.De nekrol is gemaakt van 100% polyester velvet: lekker zacht en lichtglanzend.

€ 29.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Nekrol Dailah
Product
 

Nekrol Filou

Deze zachte fluwelen nekrol van ESSENZA is versierd met kleurrijke, schilderachtige bloemen die geïnspireerd zijn op de werken van de Hollandse Meesters. Très chique in een prachtige tint! Perfect om je bed of bank mee aan te kleden.

€ 34.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Nekrol Filou
Product
 

Nekrol Fleur

Geef je interieur dit seizoen een elegante touch met deze prachtige bloemrijke fluwelen nekrol Fleur van ESSENZA. In een stijlvolle tint is het rolkussen eenvoudig te combineren. Perfect om je bed of bank mee aan te kleden. Gemaakt van 100% polyester velvet voelt het heerlijk zacht aan en oogt het lichtglanzend.

€ 34.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Nekrol Fleur
Product
 

Nekrol Rosalee

De elegante bloemen op deze fluwelen nekrol van ESSENZA zijn geïnspireerd op verschillende werken uit het Rijksmuseum. Een kunstwerk voor je slaapkamer!

€ 34.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Nekrol Rosalee
Product
 

Washand Sheer

Dit Sheer Stripe washandje van Beddinghouse heeft een eigentijds dessin en heerlijke hotelkwaliteit. Het washandje heeft een luxe boordafwerking en een praktisch lusje.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen voelt het washandje superzacht en lekker dik aan. Het neemt vocht goed op, heeft een goede ventilatie en is sneldrogend. Je ontvangt een set van twee washandjes bij je bestelling.Was het met gelijke kleuren op maximaal 60°C en drogen in de droger kan op een niet te hete temperatuur.

€ 5.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Washand Sheer
Product
 

Washand Sheer Stripe

Dit Sheer Stripe washandje van Beddinghouse heeft een eigentijds dessin en heerlijk hotelkwaliteit. Het washandje heeft een eigentijds dessin en heerlijke hotelkwaliteit. Zo heeft het washandje een luxe boordafwerking en een praktisch lusje.Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met een kwaliteit van 600 gr/m2 voelt het washandje superzacht en lekker dik aan. Het neemt vocht goed op, heeft een goede ventilatie en is sneldrogend. Je ontvangt een set van twee washandjes bij je bestelling.Was het met gelijke kleuren op maximaal 60°C en drogen in de droger kan op een niet te hete temperatuur.

€ 7.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wellness Washand Sheer Stripe
Product