Alarmklok Classic Bell

Met alarmklok Classic Bell ontwaak je iedere dag in stijl! Deze alarmklok heet niet voor niets Classic Bell. De retro wekker look is duidelijk zichtbaar in het design. De wijzerplaat met strakke cijfers geven de wekker een eigentijdse, moderne touch.De wekker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 36.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Classic Bell
Product
 

Alarmklok Innate

Wakker worden met deze mooie alarmklok Innate wordt ineens een stuk minder erg! De wekker is een ontwerp van Boxtel & Buijs Design. De houten omlijsting rust op een metalen standaard die dezelfde kleur heeft als de achtergrond van de wijzerplaat. Een mooi geheel! De wekkerfunctie stel je gemakkelijk in met draaiknopjes aan de achterkant van de klok.Alarmklok Innate is beschikbaar in verschillende kleursamenstellingen en werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Innate
Product
 

Alarmklok Mini Cube

Alarmklok Mini Cube is de perfecte blikvanger voor op je nachtkastje of bureau. Het houten materiaal gecombineerd met de strakke vormgeving geven de alarmklok een stoere en tegelijkertijd stijlvolle look. De digitale cijfers, gemaakt van witte ledverlichting schemeren subtiel door het hout. Zo houd je de tijd altijd goed in de gaten!Alarmklok Mini Cube is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De alarmklok wordt geleverd met een USB kabel, maar werkt ook op 3 AAA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 32.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Mini Cube
Product
 

Alarmklok Minimal

Met deze gave wekker Minimal van Karlsson is wakker worden geen probleem meer! Een subtiel geluid laat je ‘rustig’ ontwaken. Daarnaast heb je geen last van getik met deze wekker, want de klok heeft een zogenaamd stil uurwerk. Perfect voor op je nachtkastje dus!Alarmklok Minimal is verkrijgbaar in meerdere kleuren en werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 19.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Minimal
Product
 

Alarmklok Mr White

Alarmklok Mr. White is een wekker, zoals je verwacht dat een wekker eruit ziet! Een klassiek model, maar wel met een stil uurwerk. Heerlijk, want zo hoor je geen overbodig getik. Zo kun je lekker ongestoord slapen, totdat het alarm afgaat natuurlijk!Alarmklok Mr. White werkt op 2 AA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Mr White
Product
 

Alarmklok Norman

Alarmklok Norman heeft een mooi minimalistisch design. De wijzerplaat is duidelijk leesbaar zodat jij altijd bij de tijd bent! Het staal geeft de alarmklok een moderne look. De klok is een fraaie toevoeging op je nachtkastje of bureau. Het design is van de ontwerper Johannes Lindner.De klok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 22.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Norman
Product
 

Alarmklok Square

Alarmklok Square is een echte blikvanger op je nachtkastje of bureau. De strakke vormgeving gecombineerd met het houten materiaal maken alarmklok Square stoer en stijlvol tegelijk. De digitale cijfers, gemaakt van witte ledverlichting schemeren subtiel door het hout. Zo houd je de tijd altijd goed in de gaten!Alarmklok Square is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De alarmklok wordt geleverd met een USB kabel, maar werkt ook op 3 AAA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 42.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Square
Product
 

Alarmklok Tube

Een echte blikvanger op je nachtkastje of bureau, dat is deze alarmklok Tube. De wekker combineert een strakke vormgeving met hout materiaal waardoor deze stoer en stijlvol tegelijk is. De digitale cijfers, gemaakt van witte ledverlichting schemeren subtiel door het hout. Zo houd je de tijd altijd goed in de gaten!Alarmklok Tube is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De alarmklok wordt geleverd met een USB kabel, maar werkt ook op 3 AAA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 45.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Alarmklok Tube
Product
 

Flipklok No Case

Met deze gave Flipklok No Case flippert de tijd voorbij! De tijd wordt namelijk aangegeven aan de hand van losse bladen die omslaan zodra de tijd in uren en minuten verandert. Deze Flipklok is een echte blikvanger aan je (slaapkamer)muur!Flipklok No Case is verkrijgbaar in verschillende kleursamenstellingen en werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 125.00

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Flipklok No Case
Product
 

Tafelklok Bold

Tafelklok Bold heeft een echte retro look. De brede en ronde vormen passen perfect bij de cijfers in vintage schrijfstijl. De tijd van de klok wordt aangegeven aan de hand van kaartjes die per uur en minuut omdraaien. Een gaaf en functioneel accessoire op je nachtkastje of bureau natuurlijk!De tafelklok is verkrijgbaar in verschillende kleuren en werkt op 2 C batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 119.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Tafelklok Bold
Product
 

Tafelklok Book

Boekenliefhebbers opgelet! Deze ‘boeken’ passen perfect tussen al je andere boeken in de kast en vertellen je ook nog eens de tijd! Deze tafelklok in de vorm van boeken zorgt natuurlijk óók op je nachtkastje of bureau voor een originele twist.Tafelklok Book werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 39.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Tafelklok Book
Product
 

Tafelklok Cathode

Tafelklok Cathode is een supergave klok die jou zeker bij de tijd houdt! De tafelklok is afgeleid van een natuurkundige uitvinding en geeft jou aan de hand van zes buizen de tijd in uren, minuten en seconden aan met zacht gloeiende, rood verlichte cijfers. De console klok is een echte eyecather op je nachtkastje!De tafelklok is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd inclusief adapter.

€ 164.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Tafelklok Cathode
Product
 

Wand tafelklok Boxed

Wat een stoer en stijlvol model, deze wandklok (of tafelklok) Boxed! De tijd wordt getoond door roterende plaatjes die omslaan zodra de tijd in uren of minuten verandert. De klok is geruisloos dankzij een stil uurwerk, waardoor je de klok niet hoort tikken. Fijn voor op je nachtkastje!Wand/tafelklok Boxed is verkrijgbaar in verschillende kleursamenstellingen en werkt op twee C batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 185.00

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wand tafelklok Boxed
Product
 

Wandklok Butterfly

Wandklok Butterfly heeft een stijlvol, minimalistisch ontwerp. Hierdoor past de klok perfect in zowel een modern en klassiek interieur. De tijdsaanduiding is subtiel, maar zeker duidelijk leesbaar. Een klok die een mooi plekje aan je (slaapkamer)muur verdient!Wandklok Butterfly is verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. De klok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 54.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Butterfly
Product
 

Wandklok Diy

Wandklok DIY biedt volop ruimte voor je creativiteit. Deze do-it-yourself klok bestaat uit 13 losse kubussen van elk 6 x 6 x 6 cm. Plak de kubussen naar eigen inzicht op de muur en creëer zo een klok volgens eigen ontwerp. De klok heeft een stil uurwerk waardoor je geen getik hoort, perfect voor op de slaapkamer!De klok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Diy
Product
 

Wandklok Little Big Time

Deze subtiele wandklok van Karlsson combineer je met alle mogelijke achtergronden. Het minimalistisch design heeft geen cijferaanduiding, maar toch lees je gemakkelijk de juiste tijd af.De wandklok is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat deze altijd perfect bij jouw (slaapkamer)stijl past.De klok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 33.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Little Big Time
Product
 

Wandklok Little Big Time Mini

Deze subtiele wandklok combineer je met alle mogelijke achtergronden. Het minimalistisch design heeft geen cijferaanduiding, maar toch lees je gemakkelijk de juiste tijd af.De wandklok is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat deze altijd perfect bij jouw (slaapkamer)stijl past.De klok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 20.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Little Big Time Mini
Product
 

Wandklok Maxie

Met deze wandklok Maxie zie je in één oogopslag hoe laat het is. De grote cijfers zijn strak vormgegeven en contrasteren mooi met de flashy achtergrond! De klok heeft in zijn geheel een robuust en stoer design.Wandklok Maxie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen en werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 119.95

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Maxie
Product
 

Wandklok Maxiemus

Deze gave wandkok Maxiemus kan je niet ontgaan! Met een diameter van 60 cm springt de hippe klok zeker in het oog. Ook de tijd is zo niet langer meer te missen. De gouden strepen en wijzers hebben een statig en chique design.De klok werkt op 1 AA batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

€ 195.00

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Maxiemus
Product
 

Wandklok Mini Flip

Wandklok Mini Flip laat je in één oogopslag weten hoe laat het is, welke dag, in welke week we leven én wat de exacte datum is. Niet alleen handig voor in je slaapkamer, maar zeker ook voor op je bureau in de werkkamer. Het zwarte display en de mooi afgeronde vorm geven deze klok een echte retro look.De klok Mini Flip is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en werkt op vijf AA batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd.

€ 200.00

Meer informatie / bestellen >>>

Wekkers en klokken Wandklok Mini Flip
Product