Bed Onderschuifbed Doppia

Een gezellig avondje met vrienden, verre familie die op bezoek komt of vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen die komen logeren; hartstikke gezellig natuurlijk. Maar u hebt niet altijd slaapruimte voor meerdere mensen. Dan is dit ruimtebesparende bed de uitkomst: u maakt in een handomdraai één of twee royale slaapplaatsen! Dit ruimtebesparende bed wordt exclusief matrassen geleverd. Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen. Montage niet inbegrepen.

€ 259.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Bed Onderschuifbed Doppia
Product
 

Bed Onderschuifbed Duet

Dit ruimtebesparende bed bestaat uit een stevig onder- en bovenbed, met in de lengte gespannen bodems. Het onderbed is voorzien van wieltjes, waardoor u in no time een tweede bed tevoorschijn tovert. Het onderbed is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed, zodat het een volwaardig tweepersoonsbed is. Samen bieden deze schuifbedden twee royale slaapplaatsen voor volwassenen of kinderen. Het bed wordt geleverd exclusief matrassen.

€ 495.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Bed Onderschuifbed Duet
Product
 

Bed Onderschuifbed Twin

Dit ruimtebesparende bed is uitgeklapt een luxe tweepersoonsbed op comforthoogte. De dwarsgespannen  spiralen in de bodem zorgen door de progressieve tegendruk voor extra slaapcomfort. Tussen het onder- en bovenbed is genoeg ruimte voor het (opbergen van) matras en beddengoed. Het onderbed heeft handige wieltjes en uitgeklapt dezelfde lighoogte als het bovenbed. Dit ruimtebesparende bed is ideaal als logeerbed en wordt geleverd exclusief matrassen.

€ 695.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Bed Onderschuifbed Twin
Product
 

Opklapbed Albero

Super handig in een kleine slaapkamer! Dat is opklapbed Albero. Dit opklapbed heeft weinig ruimte nodig en zorgt toch voor een heerlijke slaapplek. Het dichtklappen van het bed gaat heel gemakkelijk. En na het opklappen is er weer voldoende ruimte in de slaapkamer. Opklapbed Albero wordt geleverd inclusief lattenbodem met verende latten voor een optimale ondersteuning en exclusief matras (maximale hoogte 20 cm). Het opklapbed dient aan de muur te worden bevestigd. Let op! Het opklapbed wordt niet door Beter Bed gemonteerd en/of aan de muur bevestigd. Het opklapbed is erg gemakkelijk te onderhouden door het af te nemen met een vochtig doekje. Het opklapbed is ook leverbaar inclusief bovenbouw. Opklapbed Albero past bovendien perfect bij de andere meubelen uit de serie Albero.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Opklapbed Albero
Product
 

Opklapbed Albero Met Bovenbouw

Het opklapbed Albero met bovenbouw is perfect voor kleinere slaapkamers. Dit opklapbed heeft weinig ruimte nodig en zorgt toch voor een heerlijke slaapplek. Als het bed is opgeklapt, blijft er een praktische en moderne opbergkast over. Het dichtklappen van het bed gaat heel gemakkelijk. Het opklapbed met bovenbouw is erg gemakkelijk te onderhouden door het af te nemen met een vochtig doekje. Opklapbed Albero met bovenbouw past bovendien perfect bij de andere meubelen uit de serie Albero. Let op! Het opklapbed dient aan de muur te worden bevestigd. Let op! Het opklapbed wordt niet door Beter Bed gemonteerd en/of aan de muur bevestigd. Opklapbed Albero met bovenbouw wordt geleverd inclusief lattenbodem met verende latten voor een optimale ondersteuning en exclusief matras (maximale hoogte 20 cm). Het opklapbed is ook leverbaar exclusief bovenbouw.

€ 749.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Opklapbed Albero Met Bovenbouw
Product
 

Vouwbed Buono

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsd logeerbed? Gevonden! Dit Buono vouwbed heeft een zeer lage prijs voor een compleet bed. Het vouwbed wordt namelijk geleverd inclusief bedbodem en SG21 polyether matras van 7,5 cm dik.Het bed bespaart ruimte, want zodra je logé weer naar huis is, berg je het vouwbed ingeklapt op in een hoek van een kamer of in een bergruimte. Verwacht je binnenkort wel een gast? Dan heb je dit vouwbed in een handomdraai uitgeklapt.Het matras is geschikt voor personen met een gewicht tot 100 kilogram.OnderhoudHet vouwbed is eenvoudig af te nemen met een vochtig doekje.

€ 69.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Buono
Product
 

Vouwbed Click

Vouwbed Click is een opklapbaar logeerbed en wordt standaard geleverd met een 12 cm dik matras van kwalitatief HR-schuim (SG35) met zachtebadstof tijk. Samen met een dwarsgespannen spiraal staat dit garant voor prima ligcomfort. Het bed heeft wieltjes en kan daardoor gemakkelijk verplaatst worden. Kortom: dit opklapbed is een volwaardige slaapplaats die zich eenvoudig laat opbergen. Dit vouwbed is ideaal als logeerbed.

€ 650.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Click
Product
 

Vouwbed Meglio

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsd logeerbed dat geschikt is voor een gewicht tot 100 kilogram? Met vouwbed Meglio haal je een compleet logeerbed in huis voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Het vouwbed wordt geleverd inclusief bedbodem en SG21 polyether matras van 10 cm dik.Het bed bespaart ruimte, want zodra je logé weer naar huis is, berg je het vouwbed ingeklapt op in een hoek van een kamer of in een bergruimte. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je het gemakkelijk verplaatsen en nog makkelijker opbergen. Verwacht je binnenkort weer een gast? Dan heb je dit vouwbed in een handomdraai uitgeklapt.Het matras is geschikt voor personen met een gewicht tot 100 kilogram.OnderhoudHet vouwbed is eenvoudig af te nemen met een vochtig doekje.

€ 99.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Meglio
Product
 

Vouwbed Migliore

Met vouwbed Migliore creëer je in een mum van tijd een fijne logeerplek voor je loge. Het bed klap je met een simpele beweging in en uit en slaapt heerlijk dankzij een comfortabele bedbodem gecombineerd met een 11 cm dik polyether matras. Het vouwbed neemt weinig ruimte in beslag. Zodra de loge weer naar huis is, berg je het vouwbed namelijk eenvoudig ingeklapt op in een hoek van een kamer of een bergruimte. Ideaal! De wieltjes onder het bed maken het wegzetten nog eenvoudiger.Het matras is geschikt voor kinderen en volwassenen met een gewicht tot 100 kg. Het bed is aantrekkelijk geprijsd. De montage is niet inbegrepen, maar zeer eenvoudig. Het logeerbed Migliore heeft een ligmaat van 090x190 cm.Het bed wordt geleverd met een gratis hoes, waardoor je het vouwbed veilig kan verplaatsen.

€ 129.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Migliore
Product
 

Vouwbed Olsen

Compact, comfortabel en ook nog eens mooi! Dit handige, ruimtebesparende vouwbed klap je in één handomdraai uit als er (onverwachts) een logé komt. Het opklapbed is inclusief bodem (metalen frame) en een 13 cm dik polyether matras SG24. Uitklappen maar en zo ben je in één moeite klaar. Zodra het vouwbed uitgeklapt staat is het metalen frame niet meer zichtbaar. Ingeklapt beslaat het bed slechts een ruimte van 47 cm.Deze webdeal is online verkrijgbaar, maar ook te bestellen in de winkels.OnderhoudHet vouwbed is eenvoudig af te nemen met een vochtig doekje.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Olsen
Product
 

Vouwbed Smart

Slim en handig! Het ruimtebesparende bed Smart is ingeklapt (met hoes) te gebruiken als hocker en uitgeklapt te gebruiken als logeerbed. Hebt u logés? Dan klapt u uw poef uit en klaar staat uw extra eenpersoonsbed. Gaat uw gast weer naar huis, dan is het vouwbed gemakkelijk weer in te klappen tot hocker. Het vouwbed is geschikt voor personen tot 100kg.

€ 179.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Smart
Product
 

Vouwbed Wing

Wing is een comfortabel en compact vouwbed. Dit ruimtebesparende eenpersoonsbed wordt standaard geleverd met een matras van kwalitatief comfortschuim (SG30) van 10 cm dik, en is voorzien van een dwarsgespannen spiraal. Het bed heeft wieltjes en daardoor gemakkelijk verplaatsbaar. Dit vouwbed is ideaal te gebruiken als logeerbed. Kom maar op met die gasten!

€ 495.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vouwbedden Vouwbed Wing
Product