Bedbodem Multi Motion Vlak

De verfijnde bedbodem Multi Motion van Mline is dé perfecte basis voor uw slaapkamer. De unieke tweepersoons bedbodem met het strakke en tijdloze design is de comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen. Deze bedbodem valt op door de goede ventilatie en de uitstekende veerkracht van de gehele bedbodem. Het frame heeft een hoge draagkracht en het model is voorzien van strakke hairpin poten. Een set koppelpoten is inbegrepen. Die zorgen ervoor dat de bodems onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De fijne bedbodem is voorzien van 7 comfortzones en is uit te breiden met diverse opties. Zo is er ook een elektrische variant van de Multi Motion bedbodem. Onderhouden van de Multi Motion bedbodem is heel handig: stofzuigen met een meubelmondstuk is voldoende.

€ 1948.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Bedbodem Multi Motion Vlak
Product
 

Bedbodem Multi Motion Vlak Plus Slow Motion 3

De verfijnde bedbodem Multi Motion van Mline inclusief Slow Motion 3 matras is dé perfecte basis voor uw slaapkamer. De unieke tweepersoons bedbodem met het strakke en tijdloze design is de comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen. Deze bedbodem inclusief anti-allergie Slow Motion 3 matras valt op door de goede ventilatie en de uitstekende veerkracht van de gehele bedbodem. Het frame heeft een hoge draagkracht en het model is voorzien van strakke hairpin poten. Een set koppelpoten is inbegrepen. Die zorgen ervoor dat de bodems onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De fijne bedbodem is voorzien van 7 comfortzones en is uit te breiden met diverse opties. Zo is er ook een elektrische variant van de Multi Motion bedbodem. Onderhouden van de Multi Motion bedbodem is heel handig: stofzuigen met een meubelmondstuk is voldoende.

€ 4046.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Bedbodem Multi Motion Vlak Plus Slow Motion 3
Product
 

Lattenbodem Action Vlak

Lattenbodem Action is een lattenbodem van gelaagd beuken. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat de lattenbodem geschikt is voor mensen tot 85 kilo. Gebruik deze lattenbodem bij voorkeur onder een polyether, koudschuim en latex matras. Door de aantrekkelijke prijs is deze lattenbodem ook zeer geschikt voor een logeerbed of kinderbed.

€ 89.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Lattenbodem Action Vlak
Product
 

Lattenbodem Bossflex 200 Vlak

Met de Bossflex 200 lattenbodem kies je voor een solide, beukenhouten lattenbodem.Matrassoort en gewichtDeze vaste lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. Deze bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo.Andere variantenDe Bossflex 200 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare en elektrische variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

€ 124.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Lattenbodem Bossflex 200 Vlak
Product
 

Lattenbodem Bossflex 400 Vlak

Met de Bossflex 400 vlak lattenbodem kies je voor een solide lattenbodem gemaakt van beukenhout. Met deze lattenbodem bepaal je eenvoudig zelf waar je lichaam extra ondersteuning en veerkracht kan gebruiken.Matrassoort en gewichtDe lattenbodem Bossflex 400 vlak is geschikt voor vrijwel alle typen matrassen en ledikanten. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Flexibele ondersteuning en ligcomfortBepaal dankzij een eenvoudig schuifmechanisme heel gemakkelijk waar je extra veerkracht en ondersteuning bij je heupen en schouder kunt gebruiken. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Doordat de latten veren, bieden zij je optimaal ligcomfort.Met de Bossflex 400 lattenbodem geniet je voor een aantrekkelijke prijs van de voordelen die een lattenbodem je biedt.

€ 107.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Lattenbodem Bossflex 400 Vlak
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Deluxe Vlak

Deze vlakke bedbodem is voorzien van latten met overliggende, geveerde rubberen kappen. De schouderzone is voorzien van kunststof schotels. De bedbodem heeft een schuifmechanisme bij de heupzone voor meer ondersteuning en comfort.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Deluxe Vlak
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Vlak

De Bossflex 600 vlak beukenhouten lattenbodem biedt je een solide ondersteuning over de gehele breedte. Je bepaalt heel eenvoudig zelf de ondersteuning en veerkracht bij de heup- en schouderzone.Matrassoort en gewichtDe lattenbodem Bossflex 600 is geschikt voor alle matrassoorten. Deze bodem is dankzij de latten ook erg geschikt voor een pocketveermatras. Dit omdat de latten kort op elkaar liggen en de ruimte tussen de latten zo zeker niet te groot wordt. Zijn deze tussenruimtes te groot dan krijgt een pocketveermatras niet voldoende ondersteuning en kunnen de veren door de afdeklaag komen.De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.

€ 249.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Vlak
Product
 

Lattenbodem Bossflex 800 Vlak

Met de Bossflex beukenhouten lattenbodem 800 vlak geniet je van een perfecte ondersteuning over de gehele breedte van de lattenbodem. Je bepaalt je eigen ondersteuning en veerkracht voor zowel je schouder- als heupzone.Matrassoort en gewichtLattenbodem Bossflex 800 is met 35 latten geschikt voor elk type matras. Ook een pocketveermatras is voor deze lattenbodem dankzij de 35 latten zeer geschikt. De latten liggen kort op elkaar en de ruimte tussen de latten wordt zo zeker niet te groot. Zijn deze tussenruimtes wel te groot dan krijgt een pocketveermatras niet voldoende ondersteuning en kunnen de veren door de afdeklaag komen.De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Flexibel in ligcomfort en ondersteuningDankzij een eenvoudig schuifmechanisme bepaal je heel gemakkelijk zelf de extra veerkracht en ondersteuning bij je heupen. Ben je een zijligger? De schouderzone veert goed en diep in waardoor je schouders ontlast worden, je lichaamshouding verbetert en je extra comfortabel ligt. De latten overlappen de gehele breedte van de bodem, waardoor je ook over de gehele breedte van ondersteuning geniet.

€ 387.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Lattenbodem Bossflex 800 Vlak
Product
 

Pocketvering Bodem Multi Motion Vlak

Deze vlakke inlegbodem Multi Motion I is voorzien van verende berkenhouten latten met daarop minipocketveren met 3D doek. Dit en de toegevoegde comfortzones geven het lichaam een perfecte ondersteuning. Deze Inlegbodem Multi Motion I wordt speciaal aanbevolen in combinatie met een Slow Motion matras en is te plaatsen in ieder ledikant.

€ 499.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Pocketvering Bodem Multi Motion Vlak
Product
 

Rolbodem Junior

Een degelijke basis als bedbodem volstaat soms prima, voor in een logeer- en kinderledikant bijvoorbeeld. Want voor een bijzonder aantrekkelijke prijs haalt u een prima bedbodem in huis. De lattenbodem is gemakkelijk op te rollen, de latten zijn aan twee zijdes verbonden met een lint. Wellicht goed om te weten: deze bedbodem veert niet.

€ 19.95

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Rolbodem Junior
Product
 

Schotelbodem Discflex Vlak

Heerlijk, elke ochtend volledig uitgerust opstaan. Een schotelbodem zorgt voor een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht over het hele matras. De schotels hebben een groot raakvlak waardoor de bodem een goede en gelijkmatige ondersteuning geeft. Zo komt uw lichaam helemaal tot rust. Rond schouders en heupen ervaart u dankzij speciale zones extra comfort. Omdat de schotels een open structuur hebben, geniet u van een bijzonder goede vochtregulatie.

€ 407.00

Meer informatie / bestellen >>>

Vlakke bedbodems Schotelbodem Discflex Vlak
Product