Tafellamp Bonnet

Tafellamp Bonnet heeft de looks van een chique, vintage bibliotheeklampje. De lamp is gemaakt van metaal met aan de binnenkant van de kap een gouden kleur, net als de poot. Het hippe snoer is gemaakt van textiel met een zwart-witte kleur. Tafellamp Bonnet is een stijlvolle toevoeging op je nachtkastje of bureau, maar is ook een perfecte extra lichtbron op je commode of sidetable.Tafellamp Bonnet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd zonder lichtbron.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Bonnet
Product
 

Tafellamp Classic

Tafellamp Classic is een mooi vormgegeven lamp die opvalt dankzij zijn fraaie hals. De coating op de voet, poot en kap matchen mooi met de glanzende, gouden kleur van de fitting en het scharnier bij de kap. De lamp krijgt hierdoor een chique uitstraling. Met deze lamp op je nachtkastje of bureau maak je je slaapkamer helemaal compleet! Natuurlijk staat de lamp ook mooi op een commode of dressoir als extra lichtpunt.Tafellamp Classic is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd zonder lichtbron.

€ 34.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Classic
Product
 

Tafellamp Dorm

Geef je nachtkastje of bureau een vintage touch met tafellamp Dorm! Het ontwerp is gebaseerd op de klassieke bureaulamp en geeft je het perfecte licht, precies daar waar je het nodig hebt. Gemaakt van ijzer, heeft de lamp een grijze poot waarmee je de kap zo afstelt als je wenst.Tafellamp Dorm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 34.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Dorm
Product
 

Tafellamp Edged Mushroom

Tafellamp Edged Mushroom brengt een speels effect in je (slaap)kamer! Gemaakt van allemaal kleine, houten plaatjes in de vorm van een mushroom, heeft de lamp een opengewerkte look. Dit zorgt voor vrolijke lichtbundels op je muur zodra de lamp aanstaat! Een perfecte lamp voor op je nachtkastje.De lamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 46.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Edged Mushroom
Product
 

Tafellamp Globular Mushroom

Tafellamp Globular Mushroom brengt een speels effect in iedere ruimte! Gemaakt van kleine, houten plaatjes in de vorm van een bolvormige mushroom, heeft de lamp een opengewerkte look. Dit zorgt voor vrolijke lichtbundels op je muur zodra de lamp aanstaat! Een perfecte lamp voor op je nachtkastje.De lamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 46.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Globular Mushroom
Product
 

Tafellamp Hobby

Deze flexible en verstelbare zwarte Hobby tafellamp van Leitmotiv is gemaakt van hoogwaardig staal heeft plek voor 1xE27 fitting, max 25W (niet meegeleverd) en wordt geleverd met de schakelaar aan de zwarte 165cm PVC snoer. Met een hoogte van 55cm en een diameter van 12,5cm perfect voor op een bureau of nachtkastje.

€ 33.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Hobby
Product
 

Tafellamp Hood

Deze flexibele en verstelbare Leitmotiv Hood lamp heeft een hoogte van 37,5cm, een diameter van 19,5cm en biedt plek voor 1xE14 fitting, max 40W (niet meegeleverd). De Hood tafellamp is rood en heeft de schakelaar aan de witte 175cm snoer.

€ 51.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Hood
Product
 

Tafellamp Lax

Deze trendy tafellamp is een echte blikvanger! De lamp heeft een modern design met een speelse twist. De lamp is gemaakt van metaal met een gouden coating en transparant glas. Door het glas is de lichtbron goed zichtbaar. De lamp krijgt daarom een extra leuk effect wanneer je kiest voor een lichtbron waarin een sierlijke gloeidraad wordt gebruikt. Een gave lamp voor op je nachtkastje!De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 74.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Lax
Product
 

Tafellamp Mingle

Tafellamp Mingle is een mooie toevoeging aan je (slaapkamer)interieur. De lampenkap heeft gleuven aan de zijkant die de lichtstralen op een speelse manier op je muur laten stralen. Dankzij de lampenkap en het driepotige onderstel krijgt de lamp een industriƫle look. Deze lamp past perfect op je nachtkastje of bureau. Zo heb je altijd voldoende licht tijdens het lezen of werken.Tafellamp Mingle is in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar en wordt geleverd zonder lichtbron.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Mingle
Product
 

Tafellamp Study

Je slaap- of studiekamer maak je helemaal af met deze Study Tafellamp. De lamp is gemaakt van metaal een heeft een mooie retro look. De stang aan de bovenkant is buigzaam zodat je het licht altijd op het gewenste oppervlakte laat schijnen, handig! De perfecte lamp voor op je nachtkastje of bureau dus.De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 22.50

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Study
Product
 

Tafellamp Traditional Mushroom

Met tafellamp Traditional Mushroom breng je een speels effect in je ruimte! De lamp is gemaakt van allemaal kleine, houten plaatjes in de vorm van een traditionele mushroom. Hierdoor heeft de lamp een opengewerkte look. Dit zorgt voor vrolijke lichtbundels op je muur zodra de lamp aanstaat! Een perfecte lamp voor op je nachtkastje.De lamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 46.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Traditional Mushroom
Product
 

Tafellamp Wood

Deze metalen tafellamp wit met een houtenprint van Leitmotiv heeft een strak design met de schakelaar aan de witte 120cm snoer. De Wood-Like is verstelbaar waardoor deze perfect is als leeslamp met een hoogte van 48,5cm, een diameter van 12,5cm en biedt plek voor 1xE14 fitting, max 25W (niet meegeleverd).

€ 51.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Wood
Product
 

Tafellamp Wood like

Deze stijlvolle tafellamp Wood-Like is de perfecte toevoeging op je nachtkastje, bureau of commode als extra lichtbron bijvoorbeeld. De combinatie van het natuurlijke hout en het stoere staal geven het lampje een eigentijdse uitstraling. De metalen kap zet je gemakkelijk lager en hoger, handig!De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 51.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Wood like
Product
 

Tafellamp Z

Tafellamp Z is een tijdloos lampje dankzij een prachtig minimalistisch design. De z-vorm geeft het lampje een speelse uitstraling. Het kapje van de lamp heeft een klein metalen greepje waardoor je deze gemakkelijk omhoog en omlaag beweegt. Het ideale lampje op je nachtkastje of bureau om goed bij te kunnen lezen.De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd exclusief lichtbron.

€ 37.95

Meer informatie / bestellen >>>

Tafellamp Tafellamp Z
Product