Spiegel Balanced

Een hippe spiegel met een prachtig minimalistisch design. Deze spiegel Balanced brengt direct een chique sfeer in je (slaapkamer)interieur. De ronde spiegelvorm is gemaakt van gekleurd staal met een leren band waaraan je de spiegel kunt ophangen. Om het geheel compleet in stijl te houden wordt de spiegel geleverd met een metalen pin om aan op te hangen. Hang de spiegel in je slaapkamer, woonkamer of hal en creëer direct een stijlvolle wand.De spiegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 89.95

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegel Balanced
Product
 

Spiegel Bienne

Deze spiegel past perfect bij de andere meubelen van het model Bienne. Bijvoorbeeld de commode.

€ 149.00

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegel Bienne
Product
 

Spiegel Chateau

Deze spiegel past perfect bij de commodes Chateau.

€ 99.00

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegel Chateau
Product
 

Spiegel Elba

Met de juiste wandspiegel creëer je extra dimensie, ruimte én sfeer in je slaapkamer! Deze spiegel Elba heeft een mooie spiegellijst aan de boven- en onderkant en matcht perfect met de andere slaapkamermeubels uit de Elba serie. Een prachtige toevoeging die jouw slaapkamer helemaal af maakt!De spiegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 179.00

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegel Elba
Product
 

Spiegel Flexworld

Een eigen spiegel aan het bed? Dat wil ieder kind wel! Deze spiegel kan zowel aan het Flexworld kinderbed bevestigd worden als los aan de muur. De spiegel is voorzien van een 9 cm diep plankje, zodat de lippenstift en haargel direct bij de hand zijn. Dat wordt uren tutten met vriendinnetjes! Of gekke bekken trekken met vriendjes natuurlijk.MateriaalDe spiegel is gemaakt van hoogwaardig, wit gelakt grenenhout.OnderhoudNeem de spiegel af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.FlexworldcollectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 70.20

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegel Flexworld
Product
 

Spiegel Peacock Feathers

Eén blik in deze spiegel zorgt ervoor dat je je zo trots als een pauw voelt! Omringd met stalen pauwenveren is het een ware blikvanger in je huis.De spiegel is ontworpen door Joyce van Krieken en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 119.95

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegel Peacock Feathers
Product
 

Spiegelset Concord

Met spiegelset Concord geef je jouw kale (slaapkamer)muur direct een upgrade! De set bestaat uit drie spiegels die allen een andere organische vorm hebben. Hang ze naar eigen inzicht bij elkaar of juist los van elkaar op. De spiegels zijn gemaakt van metaal en hebben een mooi afgewerkte zwarte rand. Je (slaapkamer)interieur krijgt direct een creatieve en kunstzinnige uitstraling.Spiegelset Concord is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 149.95

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegelset Concord
Product
 

Spiegelset Harmony

Spiegelset Harmony brengt jouw kale (slaapkamer)muur helemaal tot leven! De spiegelset bestaat uit vier losse spiegels in twee verschillende afmetingen. Hang de spiegels helemaal naar je eigen creatieve inzicht op. Bij elkaar of juist op verschillende plekken in huis. Het kan allemaal!Spiegelset Harmony is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 124.95

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegelset Harmony
Product
 

Spiegelset Out Of Balance

Met deze spiegelset Out of Balance geef je je (slaapkamer)interieur een creatieve en kunstzinnige uitstraling! De set bestaat uit drie spiegels die allen een andere vorm hebben. Hang de spiegels naar eigen inzicht bij elkaar of juist los van elkaar op. De randen van de spiegels zijn schuin afgeslepen waardoor ze een strakke afwerking hebben. De spiegels zullen zeker een groot wow-effect teweegbrengen!Spiegelset Out of Balance is verkrijgbaar in verschillende kleuren glas.

€ 89.95

Meer informatie / bestellen >>>

Spiegels Spiegelset Out Of Balance
Product