Sofabed Als Huis Met Slaaplade Dallas

Het huisbed Dallas van Vipack is een kinderbed met een stijlvol design. Niet alleen superleuk, het is een echte blikvanger voor iedere kinderkamer. In dit stevige, originele bed zal jouw kind heerlijk slapen in zijn of haar eigen knusse huisje! Het bed is gemaakt van massief grenen hout en heeft langs 3 zijden een uitvalbeveiliging. Door de neutrale kleuren past dit bed in iedere slaapkamer. Het bed wordt geleverd inclusief bedlade, uitvalbeveiliging en lattenbodem maar, exclusief matras die je naar eigen keuze kunt bijkopen. De bedlade is ideaal als opberglade of als slaapplek voor een logé. Op dit kinderbed is slapen én spelen voor ieder kind een feestje! Bekijk de andere meubelen uit de Vipack Dallas-serie voor andere mogelijkheden, met of zonder bedlade of uitvalbeveiliging.Vipack meubelenDe slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.Zo houd je het langer mooiNeem de kindermeubelen af en toe af met een vochtig doekje en houd het zo eenvoudig stofvrij.Levering & garantieDeze set wordt bij je thuisbezorgd tot in je slaapkamer, waarna je hem zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten. Je ontvangt 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden.

€ 390.00

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Als Huis Met Slaaplade Dallas
Product
 

Sofabed Amori

Het hartje in het hoofd- en voetbord geeft dit eenpersoons kajuitbed een lieve, landelijke uitstraling. Hier wordt elk kind blij van! Het sofabed is gemaakt van degelijk MDF en wit gelakt. Het kinderbed past dus in elke meisjes- of kinderkamer en gaat jarenlang mee. Tip: bekijk ook de rest van de Amori-lijn van het merk Vipack voor bijpassende slaapkamermeubeltjes, zoals een commode, kledingkast, slaaplade en kaptafel.

€ 390.00

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Amori
Product
 

Sofabed Dallas Als Huis

Slapen én spelen op sofabed Dallas als huis is voor ieder kind een feestje. Het bed met het veilige dakje geeft een knus gevoel alsof hij of zij echt in een huisje slaapt. Het bed is aan de achterkant en zijkanten voorzien van uitvalbeveiliging in de vorm van een hekje. Het sofabed is overdag het perfecte bankje om gezellig op te keuvelen, gamen of lezen bijvoorbeeld. Alleen of met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes.Sofabed Dallas wordt geleverd inclusief lattenbodem, dakframe en exclusief matras en andere accessoires.Onze matrastip voor sofabed Dallas: het Easy Pocket matras van het merk Beter Bed Basic. Een medium hard pocketveermatras met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.Uitbreidbaar met bedladeSofabed Dallas met dakframe breid je eenvoudig uit met een bedlade voor extra gemak en opbergruimte. Ook ideaal als extra slaapplek voor een logé.Materiaal Het bed is gemaakt van kwalitatief, massief grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 260.00

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Dallas Als Huis
Product
 

Sofabed Jip

Sofabed JipEenpersoons sofabed Jip van Flexworld heeft een strak hoofd- en voetbord met panelen in de kleuren wit, roze of grijs. Het bed is ook als bank te gebruiken. Zo kan jouw kind er gezellig met vrienden of vriendinnen op kletsen, een fijn boek op lezen of lekker gamen! Sofabed Jip staat gaaf in elke kinderkamer.Het Sofabed Jip wordt geleverd exclusief bedbodem, matras en bedladen of slaaplade.Uitbreidbaar met opbergladen of een slaapladenSofabed Jip breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. De slaapladen zie je op foto twee. Ook zijn er nog veel andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Wat dacht je van uitvalbeveiliging voor jongere kinderen. Filter voor alle accessoires op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Het bed is ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.Flexworld collectieWordt het een ledikant, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 152.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Jip
Product
 

Sofabed Kris

Dit witte eenpersoons Sofabed Kris van Flexworld heeft een hoofd- en voetbord met spijlen voor een stijlvolle uitstraling. Op het sofabed zit een zijpaneel aan de achterkant, zodat het ook als bank te gebruiken is en knus oogt. Zo kan jouw kind er gezellig met vrienden of vriendinnen op kletsen, een fijn boek op lezen of lekker gamen! Sofabed Kris is het perfecte bed voor iedere kinder- en tienerkamer.Het Sofabed Kris wordt geleverd exclusief bedbodem en matras.Uitbreidbaar met bedladen of slaaplade, dak en vele andere accessoiresSofabed Kris breid je eenvoudig uit met opbergladen, slaaplade voor extra gemak en opbergruimte en een heus dak. Voor extra veiligheid is het kinderbed ook te bestellen met uitvalbeveiliging. De slaaplade en het dak zie je op foto twee. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 170.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Kris
Product
 

Sofabed Met Dakframe Puck

Slapen onder een prachtig en veilig dicht dakje! Dat kan met dit sofabed Puck van Flexworld. Dit prachtige bed wordt geleverd inclusief een superleuk dakframe en twee dak- en frontpanelen, waardoor het net lijkt of je in een huisje slaapt! En dat maakt ook het spelen op sofabed Puck héél erg speciaal natuurlijk.Het Sofabed Puck wordt geleverd inclusief bedbodem dakframe, twee dak- en frontpanelen en exclusief matras en andere accessoires.Uitbreidbaar met bedladen of slaaplade en vele andere accessoiresSofabed Puck met dakje breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. Voor extra veiligheid is het kinderbed ook te bestellen met uitvalbeveiliging. De bedladen zie je op foto twee net als extra accessoires voor het dakje. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft..Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 791.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Met Dakframe Puck
Product
 

Sofabed Met Opberglade Flexa White

Het Sofabed Flexa White is een onmisbare slaapbank. Dit sofabed heeft meerdere funcionaliteiten. Zo kan het overdag gebruikt worden als bank en 's avonds als bed. Verder biedt het sofabed extra opbergruimte door de twee lades aan de onderkant.

€ 609.00

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Met Opberglade Flexa White
Product
 

Sofabed Met Slaap En Opberglade Flexa White

Met het Sofabed Flexa white met onderschuifbed en opbergladen kan je werkelijk alle kanten op. De slaapbank kan je overdag inzetten als bank en 's avonds als bed. Dankzij het onderschuifbed kan er gemakkelijk een vriend of vriendinnetje blijven slapen. Verder biedt het sofabed extra opbergruimte door de twee lades aan de onderkant.

€ 1009.00

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Met Slaap En Opberglade Flexa White
Product
 

Sofabed Met Uitvalbeveiliging Jip

Eenpersoons sofabed Jip met uitvalbeveiliging van Flexworld heeft een strak hoofd- en voetbord met panelen in de kleuren wit, roze of grijs. Is je kind ouder en groot genoeg? Dan gebruik je het bed zonder de uitvalbeveiliging als bank. Zo kan hij of zij er gezellig met vrienden of vriendinnen op kletsen, een fijn boek op lezen of lekker gamen! Sofabed Jip staat gaaf in elke kinderkamer.Het Sofabed Jip met uitvalbeveilliging wordt geleverd inclusief bedbodem en uitvalbeveiliging en exclusief matras en bedladen of slaaplade.Uitbreidbaar met opbergladen of een slaapladenSofabed Jip met uitvalbeveiliging breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. De bedladen zie je op foto twee. Ook zijn er nog veel andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Het bed is ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 197.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Met Uitvalbeveiliging Jip
Product
 

Sofabed Met Uitvalbeveiliging Kris

Dit witte eenpersoons Sofabed Kris met uitvalbeveiliging van Flexworld heeft een hoofd- en voetbord met spijlen voor een stijlvolle uitstraling. Op het sofabed zit een zijpaneel aan de achterkant, zodat het ook als bank te gebruiken is en knus oogt. Zo kan jouw kind er gezellig met vrienden of vriendinnen op kletsen, een fijn boek op lezen of lekker gamen bijvoorbeeld! Het sofabed heeft uitvalbeveiliging. Zodra je kind groot genoeg is haal je deze er eenvoudig weer vanaf. Zo is het sofabed Kris het perfecte bed voor iedere kinder- en tienerkamer.Het Sofabed Kris met uitvalbeveiliging wordt geleverd inclusief bedbodem en uitvalbeveiliging en exclusief matras en andere accessoires.Uitbreidbaar met bedladen of slaaplade, dak en vele andere accessoiresSofabed Kris breid je eenvoudig uit met opbergladen, slaaplade voor extra gemak en opbergruimte of met een heus dak. De bedladen zie je op foto twee. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires verkrijgbaar uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijftt.Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 215.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Met Uitvalbeveiliging Kris
Product
 

Sofabed Met Uitvalbeveiliging Puck

Dit witte eenpersoons sofabed Puck met uitvalbeveiliging van Flexworld heeft een hoofd- en voetbord met panelen met groeven erin. Dit oogt landelijk en zelfs een tikkeltjes romantisch! Op het sofabed zit uitvalbeveiliging en een zijpaneel. Zodra je kind groot genoeg is haal je de uitvalbeveiliging weg en geniet hij of zij van een knus sofabed. Perfect voor gesprekken met vriendjes en vriendinnetjes, voor het lezen van een boek of een potje gamen bijvoorbeeld. Sofabed Puck is het perfecte bed voor de kinder- en tienerkamer.Sofabed Puck met uitvalbeveiliging wordt geleverd inclusief zijpaneel aan de achterkant, uitvalbeveiliging en bedbodem, maar exclusief matras en andere accessoiresUitbreidbaar met bedladen of slaaplade vele andere accessoiresSofabed Puck met uitvalbeveiliging breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. De slaaplade inclusief bedladen zie je ook op de foto. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet sofabed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit gelakt grenenhout.Onderhoud Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.Flexworldcollectie Wordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 215.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Met Uitvalbeveiliging Puck
Product
 

Sofabed Milano

Dit prachtige metalen sofabed heeft aan de achterzijde doorlopende verbindingen waarmee u het, met behulp van leuke kussens, gemakkelijk omtovert tot relaxbank. Het bed is bovendien prachtig afgewerkt en voorzien van mooie ronde knoppen. Sofabed Milano is heel makkelijk te onderhouden: afnemen met een vochtig doekje is voldoende. Inclusief lattenbodem, exclusief matras. Kijk ook eens naar het nachtkastje Milano.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Milano
Product
 

Sofabed Paneel Puck

Dit witte eenpersoonsbed Sofabed Puck van Flexworld heeft een hoofd- en voetbord met panelen met groeven erin. Dit oogt landelijk en zelfs een tikkeltje romantisch! Het bed is ook als bank te gebruiken. Zo kan jouw kind er gezellig met vrienden of vriendinnen op kletsen, een fijn boek op lezen of lekker gamen! Sofabed Puck is het perfect bed voor iedere kinder- en tienerkamer.Het Sofabed Puck wordt geleverd exclusief bedbodem en matrasUitbreidbaar met bedladen of slaaplade en vele andere accessoiresSofabed Puck breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. Voor extra veiligheid is het kinderbed ook te bestellen met uitvalbeveiliging. De slaaplade zie je op foto twee. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 206.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Paneel Puck
Product
 

Sofabed Puck

Slapen onder een prachtig en veilig half dicht dakje! Dat kan met dit sofabed Puck van Flexworld. Dit prachtige bed wordt geleverd inclusief een superleuk dakframe en één dak- en frontpaneel, waardoor het net lijkt of je in een huisje slaapt! En dat maakt ook het spelen op sofabed Puck héél erg speciaal natuurlijk.Het Sofabed Puck wordt geleverd inclusief bedbodem dakframe, één dak- en frontpaneel en exclusief matras en andere accessoires.Uitbreidbaar met bedladen of slaaplade en vele andere accessoiresSofabed Puck met dakje breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. Voor extra veiligheid is het kinderbed ook te bestellen met uitvalbeveiliging. De bedladen zie je op foto twee net als extra accessoires voor het dakje. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft..Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 584.10

Meer informatie / bestellen >>>

Sofabedden Sofabed Puck
Product