Kast Craft

Ben jij ook zo gek op stoere, ruwe en grote vormen en materialen? Kledingkast Craft maakt jouw industriële slaapkamer helemaal af! De kledingkast is gemaakt van dezelfde mix van materialen als het bed Craft met een rustieke eikenhouten kleur en robuust, donker staal.De kast heeft per kastdeel een roede en twee legplanken.Deze versie heeft geen spiegels op de deuren, zie de andere uitvoeringen van de Craft kasten voor versies met een of meerdere spiegels, maar ook voor andere afmetingen.OnderhoudNeem de kast af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 799.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Kast Craft
Product
 

Kast Craft Met Spiegeldeur

Ben jij ook zo gek op stoere, ruwe en grote vormen en materialen? Kledingkast Craft maakt jouw industriële slaapkamer helemaal af! De kledingkast is gemaakt van dezelfde mix van materialen als het bed Craft met een rustieke eikenhouten kleur en robuust, donker staal.De kast heeft per kastdeel een roede en twee legplanken.Deze versie heeft één spiegel, zie de andere uitvoeringen van de Craft kasten voor versies zonder spiegels of met meerdere spiegels en ook voor andere afmetingen.OnderhoudNeem de kast af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 999.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Kast Craft Met Spiegeldeur
Product
 

Schuifdeurkast Burgos

Deze prachtige kast biedt u een zee aan opbergruimte. Deze schuifdeurkast heeft achter elke deur een vak met bovenin een legplank en een roede. De kast past perfect bij de andere meubelen van het model Burgos.

€ 329.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Burgos
Product
 

Schuifdeurkast Easy Met Spiegel

Deze prachtige schuifdeurkast Easy met spiegel biedt je een zee aan opbergruimte. Deze schuifdeurkast met twee deuren heeft achter elke deur een vak met bovenin een legplank. Onder de legplank zit een roede waardoor je heel veel kleding hangend kwijt kunt. Fijn!De kast heeft een strakke vormgeving met verdeelde vlakken op de voorkant. De rechterkant heeft een spiegel over de gehele lengte. De kast is verkrijgbaar in diverse kleuren.Materiaal De kast is gemaakt van spaanplaat melamine.Onderhoud Neem kast Easy met spiegel af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 499.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Easy Met Spiegel
Product
 

Schuifdeurkast Easy Zonder Spiegel

Deze prachtige schuifdeurkast Easy biedt je een zee aan opbergruimte. Deze schuifdeurkast met twee deuren heeft achter elke deur een vak met bovenin een legplank. Onder de legplank zit een roede waardoor je heel veel kleding hangend kwijt kunt. Fijn!De kast heeft een strakke vormgeving met verdeelde vlakken op de voorkant. De kast is verkrijgbaar in diverse kleuren.Materiaal De kast is gemaakt van spaanplaat melamine.Onderhoud Neem de kast af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Easy Zonder Spiegel
Product
 

Schuifdeurkast Kixx

Deze prachtige kast biedt u een zee aan opbergruimte. Deze schuifdeurkast met zes glaspanelen heeft achter elke deur een vak met bovenin een legplank. Onder de legplank zit een roede. Bezoek onze winkel voor meer afmetingen, kleuren en accessoires.

€ 879.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Kixx
Product
 

Schuifdeurkast Motion

De schuifdeurkast Motion, waarvan de rechterdeur een glasdeur is, is een prachtige toevoeging in uw slaapkamer. Deze tijdloze kast is te combineren bij iederen boxspring of ledikant. De kast is ook perfect te combineren met de Tokio nachtkastjes.

€ 899.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Motion
Product
 

Schuifdeurkast Switchline

Deze prachtige kast biedt u een zee aan opbergruimte. Deze schuifdeurkast met houtpanelen heeft achter elke deur een vak met bovenin een legplank. Onder de legplank zit een roede. Bezoek onze winkel om de kast zelf samenstellen. Deze kast is namelijk in meerdere afmetingen en kleuren mogelijk. Verder is de schuifdeurkast uit te breiden met diverse kastaccessoires zoals een ladenblok of broekenhanger.

€ 1188.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Switchline
Product
 

Schuifdeurkast Timberstyle

Met schuifdeurkast Timberstyle haal je naast een prachtig industrieel ontwerp ook héél veel opbergruimte in je slaapkamer. De mooie kast in een steigerhouten look, heeft twee zwevende schuifdeuren en donkergrijze zijkanten. De indeling van de kast bestaat uit twee legplanken en een hanggedeelte met twee roedes. De rechterdeur heeft over het gehele oppervlakte een spiegel.Deze schuifdeurkast is verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat je deze uitstekend in zowel een kleine als een grotere slaapkamer kunt plaatsen.Complete slaapkamerCombineer Schuifdeurkast Timberstyle eenvoudig met de andere slaapkamerproducten uit de Timberstyle collectie. Zo maak je de industriële look in je slaapkamer helemaal compleet met meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd.Collectie TimberstyleMet een Timberstyle slaapkamermeubel breng je een stoer, industrieel en sfeervol ontwerp in je slaapkamer. De bedden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en perfect te combineren met de andere meubelen zoals nachtkastjes, tv kastjes, garderobekasten met schuifdeuren in verschillende afmetingen en indelingen, bureau, lp kast én de wandkast. De nachtkastjes en lp kast zijn alleen in de winkels verkrijgbaar.OnderhoudNatuurlijk wil je dat je nieuwe schuifdeurkast zolang mogelijk meegaat. Zet het daarom altijd volgens de instructies in elkaar, zodat deze goed stevig staat. Houd de kast eenvoudig schoon, door deze af en toe af te nemen met een vochtige doek.

€ 749.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Schuifdeurkast Timberstyle
Product
 

Zweefdeurkast Titan

De schuifdeur kast van Titan Rauch uit de Tampa-collectie geeft elke slaapkamer een stijlvolle industriële look! De kledingkast is gemaakt van dezelfde mix van materialen als het tweepersoonsbed, commode en nachtkastjes uit de Titan Rauch-collectie. Het rustieke ontwerp van wotan eiken in combinatie met graniet en grijstinten maakt de industriële look helemaal compleet in jouw slaapkamer! De kledingkast heeft twee zweefdeuren en unieke industriële details. Voldoende opbergmogelijkheden voor al jouw kleding! De afmetingen van de kast zijn 226 cm x 62 cm x 210 cm.OnderhoudNeem de kledingkast af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij en schoon blijft.CollectieKledingkast Titan Rauch is onderdeel van de Tampa-collectie. Een stijlvolle collectie die zich kenmerkt door de industriële moderne look met hoogwaardige industriële materialen. Deze 4-delige collectie bestaat een tweepersoonsbed, nachtkastje, commode en een kast. Met deze collectie breng je jouw slaapkamer helemaal tot leven!

€ 799.00

Meer informatie / bestellen >>>

Schuifdeurkasten Zweefdeurkast Titan
Product