Potenset F Verhoogd

Deze potenset is zowel in hoogte als breedte te verstellen. U kiest dus zelf uw instaphoogte. De potenset moet aan de bedbak vastgeschroefd worden en biedt extra stevigheid aan de bodem. Deze potenset is te gebruiken bij niet-verstelbare en handverstelbare bedbodems.

€ 45.00

Meer informatie / bestellen >>>

Potensets voor bedbodems Potenset F Verhoogd
Product
 

Potenset Zelfdragend

Alleen een bedbodem is vaak niet genoeg. Om de bedbodem stevig neer te zetten, is deze universele, zelfdragende potenset ontworpen. Met deze potenset heb je eigenlijk zelfs geen ledikant of ombouw meer nodig. Gebruik je de set mét ledikant, dan biedt hij extra stabiliteit en ondersteuning. Deze poten zijn niet geschikt voor spiraalbodems, wel voor alle soorten lattenbodems en schotelbodems.De potenset is verstelbaar van 23 tot 36 cm.

€ 80.00

Meer informatie / bestellen >>>

Potensets voor bedbodems Potenset Zelfdragend
Product
 

Potenset Zelfdragend Design

Deze zelfdragende potenset komt in plaats van een ledikant. Door de stabiliteit en stevigheid en de design uitstraling heeft uw bedbodem geen ombouw meer nodig. De potenset is ook te gebruiken in combinatie met een ledikant of ombouw, in dat geval hebt u een extra stabiel bed. Deze potenset is te gebruiken bij lattenbodems en schotelbodems.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Potensets voor bedbodems Potenset Zelfdragend Design
Product
 

Potenset Zelfdragend Laag

Alleen een bedbodem is vaak niet genoeg. Om de bedbodem stevig neer te zetten, is deze universele, zelfdragende potenset geschikt. Met deze lage potenset hebt u eigenlijk geen ledikant of ombouw meer nodig. Gebruikt u de set mét ledikant, dan biedt hij extra stabiliteit en ondersteuning. Deze poten zijn 16 cm hoog en voor alle soorten lattenbodems en schotelbodems.

€ 80.00

Meer informatie / bestellen >>>

Potensets voor bedbodems Potenset Zelfdragend Laag
Product
 

Potenset Zelfdragend Wiel Met Rem

Met deze potenset kun je alle 1-persoons bedden (breedte 80, 90, 100 en 120cm) waarvan de afstand van de vloer naar de onderkant van de zijlegger 19 cm tot 24 cm is, verrijdbaar maken. Deze potenset met wielen wordt aan de onderkant van de zijleggers van het bed geplaatst en door de potenset iets hoger in te stellen wordt het ledikant verrijdbaar. De vier wielen zijn vast te zetten met een rem. Voorwaarde is dat de zijleggers van het bed een vaste montage moeten hebben. Als de zijleggers in het hoofd- en voeteind zijn gehaakt dan is deze potenset niet geschikt.

€ 119.00

Meer informatie / bestellen >>>

Potensets voor bedbodems Potenset Zelfdragend Wiel Met Rem
Product