Bestekset Toys

Poppen eten geven, spelen met vriend(innet)jes of een heerlijke maaltijd serveren voor papa en mama. Met bestekset Toys van FLEXA Toys wordt ieder kind gelukkig! Deze 10-delige set bestaat uit 2 borden, 2 besteksets en 2 mokken. Gemaakt van roze en blank gelakt massief berkenhout en multiplex, en door de gladde en ronde randen zeer geschikt voor uren speelplezier! Daarnaast is het spelen met dit servies bevorderlijk voor de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van je kind.Maak het spelen nog leuker met de potten- en pannenset of de keuken uit dezelfde FLEXA Toys-collectie.OnderhoudHet servies is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieHet servies is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 29.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Bestekset Toys
Product
 

Boekenplank Douwe

Maak je slaapkamerlook helemaal af met dit praktische en tijdloos vormgegeven boekenplankje Douwe. Het plankje combineert zilver met een eikenkleur waardoor het een strakke en tegelijkertijd warme uitstraling heeft. Voor al je boeken, leuke accessoires of plantjes.Complete slaapkamer 'Douwe'Maak je slaapkamer compleet en combineer het boekenplankje Douwe met de andere slaapkamermeubelen uit dezelfde lijn. Wat dacht je van het bijpassende bed, een praktische en goed bijpassende garderobekast, bureau, nachtkastjes, of boekenkast?Alle voordelen op een rijtjeStrakke vormgeving mét warme uitstralingVoor al je boeken en leuke accessoiresUitbreidbaar met andere bijpassende meubelen uit dezelfde slaapkamerlijnEnvoudig zelf te monterenOnderhoudNeem het boekenplankje af en toe af met een (vochtige) doek zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 49.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Boekenplank Douwe
Product
 

Boodschappen Toys

Kinderen gaan graag meeboodschappendoen en wat is er nou leuker dan een eigen supermarkt beginnen?Dat kan met deze 6-delige set boodschappen Toys uit de FLEXA Toys-collectie! Deze set bestaat uit melk, chocolademelk, sinaasappelsap, appelsap, een klein pakje appelsap en een houten kist. De zachte Scandinavische kleuren geven deze boodschappenset een unieke uitstraling en zijn perfect te combineren met alle andere producten uit de FLEXA Toys-collectie als de boodschappenwinkel, vruchten, groenten, kassa en het winkeliersschort. De boodschappenset is gemaakt van berkenhout met blank en mixed kleuren. Een echte winkelervaring voor jouw kind!OnderhoudDe boodschappen zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieDe boodschappen zijn een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 29.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Boodschappen Toys
Product
 

Dekenkist Storm

Met deze praktische en mooie dekenkist Storm, onderdeel van de complete slaapkamerlijn 'Storm' uit de Beter Bed Basic collectie, haal je een warm en autentiek vormgegeven meubel in de slaapkamer. De warme uitstraling dankt de dekenkist aan de eikenhouten kleur. De kist komt zo goed tot zijn recht in verschillende slaapkamerstijlen.Complete slaapkamer StormMaak je slaapkamerlook helemaal compleet en combineer kist Storm met de andere slaapkamermeubelen uit dezelfde lijn. Wat dacht je van het bed, een bureau, een garderobekast of een nachtkastje?Alle voordelen op een rijtjeWarme en authentieke vormgeving in mooie eikenhouten kleurVoor het netjes opbergen van bijvoorbeeld al je beddengoedUitbreidbaar met andere bijpassende meubelen uit dezelfde slaapkamerlijnEenvoudig zelf te monterenOnderhoudNeem de kist af en toe af met een (vochtige) doek zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Dekenkist Storm
Product
 

Fruit Toys

Deze kleurrijke fruit Toys set, uit de FLEXA Toys-collectie, mag niet ontbreken in elke speelgoedkeuken of -winkel. Deze 8-delige set bestaat uit een banaan, appel, sinaasappel, peer, 3 aardbeien en een houten kist. De vruchten, gemaakt van berkenmultiplex, hebben gladde en ronde randen zodat je kind zichzelf niet kan bezeren. Het fruit is niet alleen leuk om mee te spelen, het bevordert daarnaast ook gezond eten. Een fruitige aanvulling voor in het keukentje of winkeltje!Vul de winkel aan met de boodschappenwinkel, groenten, kassa en een winkeliersschort uit dezelfde FLEXA Toys-collectie voor nog meer speelplezier.OnderhoudDe vruchten zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieDe vruchten zijn een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 25.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Fruit Toys
Product
 

Gereedschapskist Toys Inclusief Gereedschap

Heb jij thuis een kleine timmerman of –vrouw rondlopen? Dan is deze gereedschapsskist Toys uit de FLEXA Toys-collectie perfect! Deze 4-delige set bestaat uit een zaag, liniaal, moersleutel en een stoere gereedschapkist voor uren speelplezier! Het materiaal is gemaakt van blank en blauw gelakt berkenhout en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Bekijk ook de werkbank, gereedschapsset, klusserskostuum en bouwset uit de FLEXA Toys-collectie. Leuk om jouw collectie aan te vullen!OnderhoudMaak de gereedschapsskist eenvoudig schoon met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieDe gereedschapskist is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 35.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Gereedschapskist Toys Inclusief Gereedschap
Product
 

Gereedsschapsset Toys

Timmeren, meten of schroeven, laat jouw kind het ervaren met deze gereedschapsset Toys uit FLEXA Toys-collectie. Deze 8-delige set bestaat uit een hamer, opvouwbare meetlat, schroevendraaier, moersleutel, 2 schroeven en 2 bouten. Gemaakt van blank en blauw gelakt berkenhout en multiplex. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Op zoek naar een bijpassende werkbank? Kies dan voor de werkbank uit dezelfde FLEXA Toys-collectie. Ook leuk om uit te breiden met de gereedschapkist, klusserskostuum en bouwset.OnderhoudMaak de gereedschapsset eenvoudig schoon met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieDe gereedschapsset is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 25.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Gereedsschapsset Toys
Product
 

Groenten Toys

Een keuken- en of winkel is natuurlijk niet compleet zonder verse groenten. Dit leuke kratje groenten Toys uit de Toys-collectie is gevuld met verschillende houten groenten: tomaat, komkommer, wortel, paprika en citroen. De groenten, gemaakt van berkenmultiplex, hebben gladde en ronde randen zodat je kind zichzelf niet kan bezeren. Het fruit is niet alleen leuk om mee te spelen, het bevordert daarnaast ook gezond eten. Veel winkelplezier voor jouw kind!Maak het spelen in het keukentje of – winkeltje helemaal af met de andere producten uit de FLEXA Toys-collectie als de boodschappenwinkel, groenten, vruchten, kassa en een winkeliersschort.OnderhoudDe groenten zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieDe groenten zijn een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 25.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Groenten Toys
Product
 

Kast Casami Open

Deze praktische open kast uit het Casami assortiment van Vipack is een ideale aanvulling en past perfect in de kinderkamer. Het heeft de decoratieve en speelse uitstraling van een strandhuiskast.De open kast heeft drie planken en biedt veel ruimte voor decoratieve items, boeken en speelgoed.Maak de Vipack Casami kinderkamer compleetDe Vipack Casami meubelen hebben een speelse uitstraling en de collectie bestaat uit een huisbed in verschillende afmetingen en een kledingkast in diverse uitvoeringen. Het bed valt natuurlijk op dankzij het dakje. Jouw kleine spruit zal zich er helemaal in thuisvoelen. De meubelen van Vipack zijn van hoogwaardige en veilige materialen waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur.Het monteren van dit Casami meubel is allesbehalve ingewikkeld. Met behulp van de overzichtelijke handleiding zet je het bouwpakket eenvoudig en snel in elkaar.Alle voordelen op een rijtjePast perfect bij bed Casami uit dezelfde collectieBiedt veel opbergruimte (zelf indeelbaar)Eenvoudig te monterenDuurzaam dankzij hoogwaardig materiaalgebruikSpeels designOnderhoudHoud de kast eenvoudig stofvrij door deze af en toe af te nemen met een (vochtige) doek.De kast wordt geleverd met drie planken en een roede die naar eigen keuze zijn in te delen. Hierdoor biedt de kast je vier compartimenten veel ruimte voor kleding, was en beddengoed.Maak de Vipack Casami kinderkamer compleetDe Vipack Casami meubelen hebben een speelse uitstraling en de collectie bestaat uit een huisbed in verschillende afmetingen en een kledingkast in diverse uitvoeringen. Het bed valt natuurlijk op dankzij het dakje. Jouw kleine spruit zal zich er helemaal in thuisvoelen. De meubelen van Vipack zijn van hoogwaardige en veilige materialen waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur.Het monteren van dit Casami meubel is allesbehalve ingewikkeld. Met behulp van de overzichtelijke handleiding zet je het bouwpakket eenvoudig en snel in elkaar.Alle voordelen op een rijtjePast perfect bij bed Casami uit dezelfde collectieBiedt veel opbergruimteEenvoudig te monterenDuurzaam dankzij hoogwaardig materiaalgebruikSpeels designOnderhoudHoud de kast eenvoudig stofvrij door deze af en toe af te nemen met een (vochtige) doek.

€ 119.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Kast Casami Open
Product
 

Keuken Toys

Op zoek naar een speelkeuken waar je kind fijn kan spelen? Dan is de keuken Toys uit de FLEXA Toys-collectie perfect! Het keukentje heeft maar liefst 4 kookplaten, een oven met kunststof raam, een stalen gootsteen met kraan en een keukenkastje met een gordijn van 100% katoen. De donker roze kinderkeuken is gemaakt van hoogwaardig berkenhout, multiplex en MDF. Door het gebruik van zachte Scandinavische kleuren staat de keuken perfect in iedere kinder- en woonkamer.Ook is deze keuken eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een servies of kookshort uit de FLEXA Toys-collectie. Daarnaast past deze perfect onder alle FLEXA halfhoogslapers. Al het speelgoed uit de FLEXA Toys-collectie hebben gladde en ronde randen, zodat je kind zichzelf niet kan bezeren. Perfect voor vele-uren speelplezier!OnderhoudHoud de keuken eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.FLEXA Toys-collectieDe keuken is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 175.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Keuken Toys
Product
 

Kokskostuum Toys

Laat je kind heerlijk kokerellen met dit 3-delige kokskostuum Toys uit de FLEXA Toys-collectie. Deze set bestaat uit een kookshort met zak, muts en ovenhandschoen. Het roze kostuum is gemaakt van 100% katoen en is geschikt voor de meeste 3- tot 6-jarigen. Niet alleen leuk om mee te spelen, het draagt daarnaast ook bij aan de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van je kind. Leuk als verjaardags- of feestdagcadeau.Maak het spelen nog leuker met het servies of de keuken uit dezelfde FLEXA Toys-collectie.OnderhoudDit chefskostuum is geschikt voor handwas.FLEXA Toys-collectieHet chefskostuum is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 25.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Kokskostuum Toys
Product
 

Lades Voor Bureau Popsicle

Voor het netjes opbergen van je spulletjes kun je deze Popsicle lades voor bureau toevoegen aan het bureau uit de Popsicle-collectie. Zo houd je je kamer opgeruimd en krijgt alles een eigen plekje! Deze set bestaat uit 2 stuks en zijn gemaakt van MDF met eikenfineer. Beschikbaar in verschillende kleuren.OnderhoudDe lades zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.FLEXA Popsicle-collectieDe lades zijn een onderdeel uit de FLEXA Popsicle-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De FLEXA Popsicle-collectie is een totaalconcept voor de kinderkamer dat bestaat uit een collectie bedden, opbergoplossingen, bureaus en textiel. Alle producten sluiten perfect aan op de verschillende behoeften van kinderen van alle leeftijden. Een collectie met eenvoudige, zachte en ronde vormen en gemaakt van het mooiste eikenhout in prachtige, kindvriendelijke kleuren.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Lades Voor Bureau Popsicle
Product
 

Loungestoel Glam

Een heerlijke, trendy stoel om lekker in te ploffen na een drukke dag. Dat is nog eens uitrusten in stijl! De stoel heeft een chique, stalen onderstel met een glanzende, gouden coating. Bekleed met een corduroy stof is de chique look helemaal compleet! De zitting en de rugleuning hebben beiden een heerlijk kussen voor extra zacht comfort. Loungestoel Glam is je nieuwe lievelingsplek om heerlijk tot rust te komen tijdens je favoriete koffie- of theemomentje. De stoel is een gave toevoeging in je slaapkamer, maar staat natuurlijk ook perfect in de woonkamer.Loungestoel Glam is beschikbaar in verschillende kleuren.

€ 299.95

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Loungestoel Glam
Product
 

Montageset Toys

Kleine bouwers met grote ideeën kunnen met deze montageset Toys van FLEXA Toys de mooiste dingen in mekaar knutselen. Leuk om mee te spelen én daarnaast draagt het ook bij aan de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van je kind. Deze bouwset bestaat uit 36 onderdelen en is gemaakt van blank en blauw gelakt berkenhout. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.Maak het spelen nog leuker met de werkbank, gereedschapsset, gereedschapskist, en klusserskostuum uit dezelfde FLEXA Toys-collectie.OnderhoudMaak de bouwset eenvoudig schoon met een vochtige doek. Niet geschikt voor de vaatwasser.FLEXA Toys-collectieDe bouwset is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

€ 29.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Montageset Toys
Product
 

Nachtkast Paneel Elba

Met dit paneel met stopcontact voor het nachtkastje Elba met twee of drie laden breng je nóg meer comfort in je slaapkamer. Dankzij het ingebouwde stopcontact kun je gemakkelijk je telefoon opladen of een wekker plaatsen.Handig!Onderhoud Houd het nachtkastje eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Nachtkast Paneel Elba
Product
 

Nishut Safari

Is jouw kind een echte Tarzan of Jane? Met deze Nishut Safari van Flexa kunnen ze grote avonturen beleven! Op de safaritent staat een boomhut en een aap afgebeeld. Met een extra kijkgat spot je kind de mooiste dieren, veilig vanuit de boomhut. De tent heeft een gewatteerde vloermat en kan op alle bedden van 90 cm of op de vloer gebruikt worden. Wat ook leuk is, is dat je niet alleen in de tent kunt spelen maar het ook een plek is om je terug te trekken en er zelfs in kunt slapen!Deze safaritent, gemaakt van katoen, heeft het gezondheidskeurmerk STANDAARD 100 door OEKOTEX.OnderhoudDe safaritent is wasbaar op 40ºC.FLEXA Safari-collectieDe Nishut Jungle is een onderdeel uit de FLEXA Safari-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Safari hebben een mooi, strak Scandinavisch design dat echt tot leven komt in iedere kinderkamer. De collectie is gemaakt van het mooiste massieve eikenhout en wit MDF, dat past in ieder interieur!

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Nishut Safari
Product
 

Onderschuifbed Londen

De onderschuiflade Londen van Vipack is de ideale aanvullingn voor het eenpersoonsbed Londen en heeft de afmetingen 90 x 190 cm. Het hoogwaardige houtmateriaal is voorzien van een onderhoudsarm oppervlak in decoratief wit. De voorkant van de bedlade is glad. De lade kan eenvoudig worden bediend door de roluitschuifing. De binnenhoogte van de bedlade is ongeveer 11,5 cm.Perfect om in een mum van tijd een extra slaapplek voor je logées te creëren.Maak de slaapkamer helemaal compleet en kies ook voor de andere bijpassende slaapkamermeubelen uit dezelfde Vipack Londen slaapkamerserie.Vipack Londen KinderkamerOp zoek naar een strakke slaapkamer voor je tiener zonder al te veel tierelantijntjes? De Vipack Londen collectie is precies wat je zoekt! Deze serie bestaat uit verschillende meubelen zoals een bed, een onderschuifbed, bureau, ladeblok, nachtkastje en een kledingkast. Vipack Londen meubelen worden gemaakt in de kleuren antraciet en wit. De meubelen zijn geproduceerd van hoogwaardige materialen waardoor je verzekerd bent van jarenlang duurzaam gebruik.Alle voordelen op een rijtjeStrak design, perfect voor de tienerkamerVoor een extra slaapplekUit te breiden met bijpassende meubelenKwalitatief en duurzaamEenvoudig zelf te monterenOnderhoudHoud onderschuifbed Londen eenvoudig schoon en stofvrij door deze regelmatig af te nemen met een (vochtige) doek.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Onderschuifbed Londen
Product
 

Opbergbox Safari

Nooit meer rondslingerende speelgoed met opbergbox Safari! De opbergbox is ideaal voor het opbergen van speelgoed, maar is ook stevig genoeg om als extra zitplaats te gebruiken. Gemakkelijk te stapelen of in te klappen. Door de vrolijke print is het niet alleen mooi om neer te zetten in woon- of kinderkamer, maar is het voor kinderen ook leuk om mee te spelen. De polyester opbergbox uit de FLEXA Safari-collectie is gemaakt van duurzaam plastic en heeft het gezondheidskeurmerk STANDAARD 100 door OEKOTEX.OnderhoudWij adviseren om deze opbergbox af en toe met een vochtige doek schoon te maken. Niet geschikt voor de wasmachine.FLEXA Safari-collectieDe opbergbox is een onderdeel uit de FLEXA Safari-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Safari hebben een mooi, strak Scandinavisch design dat echt tot leven komt in iedere kinderkamer. De collectie is gemaakt van het mooiste massieve eikenhout en wit MDF, dat past in ieder interieur!

€ 18.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Opbergbox Safari
Product
 

Opbergelement Cabby

Deze zeer compacte opbergbox biedt je heel veel opbergruimte voor alle spulletjes van je kind. De opbergbox heeft wieltjes en is hierdoor heel handig in gebruik. Je verplaatst de box zo heel eenvoudig naar elke hoek van de kinderkamer. Ideaal bij het opruimen! Wanneer je nog meer opbergruimte wenst, combineer je deze opbergbox eenvoudig met de andere producten uit het kastenprogramma van de FLEXA Cabby serie.FLEXA Cabby SerieAlle producten uit de FLEXA Cabby serie combineer je eenvoudig met elkaar dankzij de modulaire opbouw. De meubelen zet je gemakkelijk naast en in elkaar waardoor je jouw eigen unieke combinaties maakt!

€ 165.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Opbergelement Cabby
Product
 

Opbergzakken Set Safari

Voor het slapen gaan de lievelingsdingen van je kind opbergen? Dat kan in deze handige opbergzakken set van Flexa Safari. Drie opbergzakken met een leuke safariprint van een nijlpaard, leeuw, zebra. Door de klittenbandsluiting gemakkelijk te bevestigen aan een uitvalbeveiliging van een halfhoogslaper, stapelbed of laag bed. Dit mooie design geeft voor al het speelgoed een eigen plekje! Deze opbergzakken hebben het gezondheidskeurmerk STANDAARD 100 door OEKOTEX.OnderhoudDe opbergzakken zijn gemaakt van katoen en wasbaar op 40ºC.FLEXA Safari-collectieDe opbergzakken zijn een onderdeel uit de FLEXA Safari-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Nor hebben een mooi, strak Scandinavisch design dat echt tot leven komt in iedere kinderkamer. De collectie is gemaakt van het mooiste massieve eikenhout en wit MDF, dat past in ieder interieur!

€ 50.00

Meer informatie / bestellen >>>

Overige meubelen Opbergzakken Set Safari
Product