Tempur® Ondersteunend Bedrugsteun Kussen

Geniet van nóg meer ondersteuning voor je onderrug of van meer comfort bij een zwangerschap. Je kunt de bedrugsteun gebruiken op een gewoon matras.

€ 89.00

Meer informatie / bestellen >>>

Ondersteuningskussens Tempur® Ondersteunend Bedrugsteun Kussen
Product
 

Tempur® Ondersteunend Beenkussen

Plaats dit beenkussen tussen je benen voor een drukverlagend effect of onder je enkels voor extra steun en comfort. Zo biedt dit beenkussen je twee verschillende mogelijkheden!

€ 99.00

Meer informatie / bestellen >>>

Ondersteuningskussens Tempur® Ondersteunend Beenkussen
Product
 

Tempur® Ondersteunend Lendenkussen

Met dit TEMPUR® Lendenkussen geniet je van een optimale ondersteuning. De anatomische vorm, de variabele hoogte instelling en de ondersteunende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal zorgen ervoor dat de steun comfortabel aansluit op de kromming van je ruggengraat. Ideaal te combineren met het TEMPUR® zitkussen of het TEMPUR® wigvormig zitkussen.Dit kussen is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat, perfect voor op reis.

€ 99.00

Meer informatie / bestellen >>>

Ondersteuningskussens Tempur® Ondersteunend Lendenkussen
Product
 

Tempur® Ondersteunend Transit Lendenkussen

Met dit TEMPUR® Lendenkussen Transit geniet je ook op reis van een optimale ondersteuning. De anatomische vorm, de variabele hoogte instelling en de ondersteunende eigenschappen van het TEMPUR® materiaal zorgen ervoor dat de steun comfortabel aansluit op de kromming van je ruggengraat. Ideaal te combineren met het TEMPUR® zitkussen of het TEMPUR® wigvormig zitkussen.Deze transit versie is een handig, kleiner formaat voor op reis. Het kussen is ook verkrijgbaar in een grotere variant.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Ondersteuningskussens Tempur® Ondersteunend Transit Lendenkussen
Product
 

Tempur® Ondersteunend Wigvormig Zitkussen

Zorg voor een natuurlijk manier van ontspanning van je rug dankzij dit wigvormig zitkussen. De vorm van het kussen drukt je bekken naar voren, waardoor je rug automatisch een rechte houding aanneemt. Perfect voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers.

€ 129.00

Meer informatie / bestellen >>>

Ondersteuningskussens Tempur® Ondersteunend Wigvormig Zitkussen
Product