Matrasbeschermer Sanidor Health Guard

Met deze molton matrasbeschermer Sanidor Health Guard geniet je van extra bescherming tegen bacteriën, huisstofmijt en schimmels die van het matras afkomstig zijn. Een fijne bijkomstigheid is dat de ook voor extra comfort zorgt. Dat betekent weer optimaal genieten van heerlijke, ongestoorde nachten!Alle voordelen op een rijtje:• Met permanente anti-microbiologische werking: perfect bij allergieën• Minimaliseert het risico van bacterieoverdracht• Voorkomt onaangename geurtjes in textiel• De werking wordt door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed• Biedt extra ligcomfortOnderhoudDe matrasbeschermer is uitstekend wasbaar op een maximale temperatuur van 60 graden. Ook na intensief gebruik en wassen behoudt het zijn beschermende werking. We adviseren je om de matrasbeschermer dagelijks zacht op te kloppen en regelmatig te luchten.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Matrasbeschermer Sanidor Health Guard
Product
 

Molton Essenza 30 Cm

Dit molton hoeslaken van ESSENZA beschermt het matras tegen vocht en zorgt daardoor voor een langere levensduur van het matras. Bovendien voelt het matras minder klam aan en zorgt de zachte stof voor een verhoogd slaapcomfort. Het hoeslaken heeft een hoekhoogte van 30 cm en elastiek rondom voor een ideale pasvorm. De 100% katoenen stof heeft een gewicht van 240-250 gr/m2 en is gesanforiseerd.

€ 22.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Essenza 30 Cm
Product
 

Molton Matras Waterdicht Beter Bed Select

Een molton biedt extra bescherming voor uw matras. Deze molton is waterdicht en zorgt ervoor dat uw matras droog blijft bij eventuele "ongelukjes". De molton is anti-allergisch door de spciale microstop. De bovenlaag is van 100% katoen en de onderlaag van polyurethaan. De ventilerende functie is bij deze waterdichte molton daardoor minder dan een molton van 100% katoen.

€ 45.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Matras Waterdicht Beter Bed Select
Product
 

Molton Matrashoes

Het molton hoeslaken van Cinderella is speciaal ontwikkeld om de matras optimaal te beschermen. Het voelt heerlijk zacht aan, biedt optimaal slaapcomfort en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.Doordat deze molton op een unieke wijze is geruwd (tweezijdig) en een zwaar gewicht heeft, is het absorptie vermogen en de trekkracht erg hoog. Het zal de levensduur en de hygiëne van de matras verlengen. De molton is gemaakt van 50% kwaliteitskatoen en 50% polyester en geeft een comfortabel ligcomfort. Het molton hoeslaken heeft een hoekhoogte van 30 cm en is daardoor geschikt voor matrassen tot 25 cm hoog. Het kwaliteitselastiek rondom en het elastische vermogen van de stretch kwaliteit zorgt voor een glad opgemaakt bed

€ 19.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Matrashoes
Product
 

Molton Matrashoes Beter Bed Select

Een Favoriet die we iedereen kunnen aanbevelen: de Molton Matrashoes. Met een molton hoeslaken verleng je de levensduur van je matras. Geen overbodige luxe dus! Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar gemiddeld verlies je wel tot een halve liter vocht per nacht. Vocht dat in je hoeslaken trekt, maar zonder molton matrashoes ook voor een deel in je matras.Materiaal en onderhoudDeze molton, van extra zware kwaliteit is gemaakt van 100% katoen, neemt veel vocht op en werkt ventilerend. Je gebruikt de molton onder je hoeslaken. Voorzien van elastiek rondom, blijft deze hoes goed op zijn plaats en kun jij je bed makkelijk en strak opmaken. Je slaapt gegarandeerd fris. De molton is wasbaar tot maximaal 60°C en is geschikt voor matrassen met een hoogte tot 30 cm.

€ 44.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Matrashoes Beter Bed Select
Product
 

Molton Smart Cover

De innovatieve Smart Cover van M Line is een matrasbeschermer wat zorgt voor 28%meer ventilatie dan een normale molton! Door de mix van materialen verbetert deze matrashoes de vochtregulatie van iedermatras. En dat merkt u! Met deze molton, die wasbaar is op 40 graden, staat u elke dag fris en uitgerust op. De matrasbeschermer is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

€ 195.00

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Smart Cover
Product
 

Molton Smart Cover (dubbele Split)

De innovatieve Smart Cover van M Line is geschikt voor de Twin Cover, oftewel tijk (matrashoes) met dubbele split. Met een splitmatras combineert u de voordelen van een tweepersoons matras met die van twee eenpersoons matrassen. De Smart Cover is een kwalitatieve splitmolton die zorgt voor 28% betere ventilatie dan een normale molton en verbetert de vochtregulatievan iedere matras. Deze matrasbeschermer is wasbaar op 60 graden en verkrijgbaar in diverse maten.

€ 265.00

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Smart Cover (dubbele Split)
Product
 

Molton Splittopmatras Beter Bed Select

Deze molton biedt extra bescherming voor uw topmatras. Dit product heeft een zeer hoge isolatiewaarde omdat het goed ventileert en een optimale vochtregulatie kent. De molton matrashoezen van Beter Bed Select zijn gemakkelijk in het onderhoud en rondom voorzien van elastiek. De splittopper zorgt ervoor dat beide matrassen goed bij elkaar blijven zittten en het rugdeel onafhankelijk van elkaar versteld kan worden.

€ 54.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Splittopmatras Beter Bed Select
Product
 

Molton Topmatras Beter Bed Select

Deze molton biedt extra bescherming voor uw topmatras. Dit product heeft een zeer hoge isolatiewaarde omdat het goed ventileert en een optimale vochtregulatie kent. De molton matrashoezen van Beter Bed Select zijn gemakkelijk in het onderhoud en rondom voorzien van elastiek.

€ 30.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Topmatras Beter Bed Select
Product
 

Molton Topper

Dit molton hoeslaken van Cinderella, speciaal voor matrastoppers, is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Het molton hoeslaken voelt heerlijk zacht aan, biedt optimaal slaapcomfort en heeft een hoog absorptie vermogen. Het Molton Stretch hoeslaken is speciaal ontwikkeld om de matrastopper optimaal te kunnen beschermen. Het hoeslaken is speciaal bestemd voor matrastoppers tot 15 cm hoog. Het kwaliteitselastiek rondom het hoeslaken zorgt ervoor dat het een perfecte pasvorm heeft en ook in de toekomst perfect om het matras blijft passen. Het Molton Stretch hoeslaken is verkrijgbaar in diverse maten.

€ 29.95

Meer informatie / bestellen >>>

Moltons Molton Topper
Product