Koudschuim Splittopmatras Gold Foam Split

Dit koudschuim topmatras heeft een split in het hoofdeinde, zodat u de verstelbare hoofdeinden onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Uw schouders, onderrug en heupen worden ondersteund dankzij 5 comfortzones. Hiermee, in combinatie met een prima ventilatie en drukverdeling, kunt u uw bestaande of nieuwe matras opwaarderen.

€ 404.10

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Splittopmatras Gold Foam Split
Product
 

Koudschuim Splittopmatras Platinum Foam Split

Dit koudschuim topmatras heeft een split in het hoofdeinde, zodat u de verstelbare hoofdeinden onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Uw schouders, onderrug en heupen worden ondersteund dankzij 7 comfortzones. Hiermee, in combinatie met een prima ventilatie en drukverdeling, kunt u uw bestaande of nieuwe matras opwaarderen.

€ 638.10

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Splittopmatras Platinum Foam Split
Product
 

Koudschuim Topmatras Gold Foam

U geniet van extra ligcomfort met dit koudschuim topmatras. Dankzij 5 comfortzones vormt het matras zich ter hoogte van uw schouders en heupen op de juiste manier naar uw lichaam. Dit topmatras heeft een goede ventilatie en is met recht een opwaarding van uw bestaande of nieuwe matras.

€ 198.00

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Topmatras Gold Foam
Product
 

Koudschuim Topmatras Lucas

Dit circa 6 cm hoge koudschuim topmatras Lucas zorgt voor een hoogwaardig ligcomfort met een goede ventilatie en kent de perfecte prijskwaliteitverhouding. Het topmatras biedt nóg meer ondersteuning aan je lichaam en zorgt voor een langere levensduur van je matras. Dit topmatras is geschikt voor alle matrassoorten.Hoogwaardig ligcomfortTopmatras Lucas voorziet je iedere nacht van een hoogwaardig ligcomfort dankzij een kern van koudschuim. Het duurzame koudschuim biedt met een sterke en open celstructuur een hoge veerkrachtigheid en een goede ventilatie.Het topmatras heeft een medium hardheid.Tijk (matrashoes)De duurzame tijk zorgt voor een langere levensduur van het topmatras en is doorstikt met polyestervezel waardoor je geniet van een zachte touch en een heerlijk slaapklimaat. De hoes heeft elastische banden aan de hoeken om deze gemakkelijk aan het matras te bevestigen. Tevens heeft deze tijk een Ökotex Standaard 100 keurmerk.Hoe onderhoud ik dit topmatras?Wij adviseren het gebruik van een molton voor een topmatras. De tijk van dit topmatras is afritsbaar en wasbaar tot 60°C.

€ 109.00

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Topmatras Lucas
Product
 

Koudschuim Topmatras Luna

Met dit koudschuim topmatras (SG25)waardeert u uw bestaande of nieuwe matras op. Een goede ventilatie en drukverdeling zorgen voor extra comfort. Het noppenprofiel heeft een masserende werking op uw lichaam. Dit matras wordt opgerold geleverd. Vanwege de roltechniek is de tijk (matrashoes) na het uitpakken gekreukt. 24 uur na het uitrollen is het matras hersteld en optimaal beslaapbaar. Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen. Waarom een topmatras een goed idee is? Bekijk toppunten van een topmatras >>

€ 99.95

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Topmatras Luna
Product
 

Koudschuim Topmatras Platinum Foam

U geniet van extra ligcomfort met dit koudschuim topmatras. Dankzij 7 comfortzones vormt het matras zich ter hoogte van uw schouders en heupen op de juiste manier naar uw lichaam. Dit topmatras heeft een goede ventilatie en is met recht een opwaarding van uw bestaande of nieuwe matras.

€ 359.10

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Topmatras Platinum Foam
Product
 

Koudschuim Topmatras Silver Foam Deluxe

U geniet van extra ligcomfort met dit veerkrachtige koudschuim topmatras. Dit topmatras heeft een goede ventilatie en is met recht een opwaardering van uw bestaande of nieuwe matras. De tijk (matrashoes) is wasbaar tot 40 graden en anti-allergisch.

€ 134.10

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Koudschuim Topmatras Silver Foam Deluxe
Product
 

Topmatras Emma

Stop met zoeken naar dé perfecte topper: Dat is de Emma Topper! De Emma Topper is geschikt voor iedereen: of u nu houdt van hard of zacht. Deze Emma Topper bestaat namelijk uit twee lagen; stevig HRX-schuim en het lekker zachte Airgocell® schuim. En omdat de hoes van het topmatras heerlijk zacht is, kunt u er zelfs zonder hoeslaken op slapen. Een heerlijke nachtrust gegarandeerd! Heel handig is bovendien dat de vochtregulerende tijk van de Emma Topper wasbaar is op 60ºC.

€ 309.00

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Topmatras Emma
Product
 

Topmatras Serene Met Kussen

Met dit Serene topmatras met kussen van het merk Beter Bed Basic geniet je van een heerlijk koel topmatras waardoor óók jouw nachtrust koel en dus comfortabel is.Het topmatras is geschikt voor personen tot een gewicht van 100 kg.Hoe ligt het topmatras Serene? Dankzij de speciale AirCell-technologie kent het topmatras een uitstekende regulatie van de temperatuur. De Tencel tijk (matrashoes) is gemaakt van natuurlijke stoffen en zorgt voor een extra zachte touch en is anti-huisstofmijt. De tijk is tevens afritsbaar en wasbaar tot 40 graden.Een topmatras zorgt voor extra ondersteuning en ook voor extra bescherming van je matras.Hoe onderhoud ik dit topmatras? Gebruik een molton en een antislip-dek voor de bescherming van je topmatras.Levering en garantieHet topmatras wordt gratis bij je thuisbezorgd. Op het matras zit 2 jaar garantie volgens de CBW voorwaarden.

€ 79.95

Meer informatie / bestellen >>>

Koudschuim topmatrassen Topmatras Serene Met Kussen
Product