Dekbed Kinderset Charly

Als kinderen gaan kleuteren, hebben ze het ledikantje niet meer nodig. Dan mogen ze het grote bed in. Charly is Polydauns starterset voor kinderen die voor het eerst in een groot bed gaan slapen. De starterset bestaat uit een 4-seizoenendekbed, kinderhoofdkussen en een verrassing. Want een groot bed verdient natuurlijk een kadootje. De Charly-producten hebben een superzachte en ventilerende PE-microvezel tijk voor een optimaal comfort. Zowel het dekbed als hoofdkussen is gevuld met de Isocraft vulling, die ontwikkeld is voor een langdurige veerkracht en effectieve warmte-isolatie. En het is ook nog eens anti-allergisch. Alle Charly-producten zijn extra goed wasbaar, dus hygiënisch en makkelijk wanneer het beddengoed vaak gewassen moet worden.

€ 79.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kinderdekbedden Dekbed Kinderset Charly
Product
 

Dubbel Dekbed Peuter 4 seizoenen Synthetisch

Heeft uw kind last van een allergie? Dit synthetische 4-seizoenen dekbed is anti-allergisch en te wassen op 60 graden. Het is speciaal gemaakt voor ledikanten en peuterbedden en bestaat uit een voor-/najaarsdeel en een zomerdeel, die aan elkaar te maken zijn voor de winter. De 100% katoenen tijk (dekbedhoes) is sterk en voelt heerlijk aan. Katoen is ademend en vochtopnemend, wat het slaapcomfort van uw kind vergroot. De Isocraft vulling is blijvend veerkrachtig en isoleert uitstekend. Onder dit dekbed heeft uw baby of peuter het niet te warm én niet te koud! Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kinderdekbedden Dubbel Dekbed Peuter 4 seizoenen Synthetisch
Product
 

Enkel Dekbed Kinder

Speciaal voor kinderen is er dit synthetische dekbed met katoenen tijk. Het dekbed is anti-allergisch, voelt lekker licht aan en is uitstekend wasbaar op 40 graden. Wel zo gemakkelijk en hygiënisch! Dit enkele dekbed houdt uw kind warm in alle seizoenen.

€ 39.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kinderdekbedden Enkel Dekbed Kinder
Product
 

Enkel Dekbed Multikeus 200 Zomerdekbed Wol

Wie wel eens op Texel is geweest moet ze gezien hebben, de vele schaapjes. Het wol van dit luchtige dekbed komt daar vandaan. Wol is iets zwaarder dan bijvoorbeeld dons, wat een heerlijk comfortabel gevoel geeft. Met dit wollen dekbed warmt u snel op en geniet u tegelijkertijd van een goede ventilatie. Ideaal voor in de zomermaanden. Combineer dit luchtige dekbed met de Multikeus 400 en u hebt een winterdekbed!

€ 177.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kinderdekbedden Enkel Dekbed Multikeus 200 Zomerdekbed Wol
Product
 

Enkel Dekbed Multikeus 400 Enkel Dekbed Wol

Texel staat bekend om de lieflijke schapen die over het eiland scharrelen. U vindt het wol van deze schapen terug in dit heerlijke wollen dekbed. De Multikeus 400 is ideaal voor in de lente- en herfst. Onder dit comfortabele dekbed zult u diep en rustig slapen. Dankzij de ventilerende eigenschappen staat u elke ochtend gezond weer op. Combineer dit dekbed met de Multikeus 200 en u hebt een winterdekbed!

€ 232.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kinderdekbedden Enkel Dekbed Multikeus 400 Enkel Dekbed Wol
Product
 

Enkel Dekbed Peuter Enkel Dekbed Synthetisch

Ben je op zoek naar een anti-allergeen dekbed voor je baby of peuter? Dit dekbed is speciaal gemaakt voor kinderen die slapen in een ledikantje of peuterbed. Onder dit enkele dekbed heeft je kind het niet te warm en slaapt hij of zij heerlijk door. Het synthetische kinderdekbed is wasbaar op 60 graden en voorzien van een tijk (dekbedhoes) van 100% katoen. Katoen voelt heerlijk zacht aan, is ademend en vocht opnemend. De Isocraft vulling is blijvend veerkrachtig en uitstekend warmte-isolerend. Dit alles komt het slaapcomfort van je kind ten goede. Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen.

€ 22.95

Meer informatie / bestellen >>>

Kinderdekbedden Enkel Dekbed Peuter Enkel Dekbed Synthetisch
Product