Kajuitbed Alice

Wauw! Dit metalen kuitbed Alice van Vipack brengt nostalgie in iedere kinderkamer. Het bed is gemaakt van metaal en heeft een sterke poedercoating in zowel wit als zwart. Het sterke buisframe geeft het bed een hoge stabiliteit. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, maar exclusief matras. Zo kies je het matras geheel naar naar eigen wens uit.De zijkant van het bed heeft een voorframe (ca. 15 tot 25 cm hoog) voor het matras (inlegdiepte ca. 25 cm). Deze geven het matras een stevige grip. Door de stabiele constructie is het bed geschikt tot een van 100 kg.Alle voordelen op een rijtjeInclusief lattenbodemStevig bed met sterke poedercoatingIn diverse kleuren verkrijgbaarEenvoudig zelf te monterenGemakkelijk in onderhoudMontage en onderhoudHet bed is eenvoudig te monteren. Het hoofd- en voetgedeelte, evenals het achterste deel, met de verticale spijlen zijn al gemonteerd. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om deze af en toe het af te nemen met een vochtige doek.

€ 219.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kajuitbedden Kajuitbed Alice
Product
 

Kajuitbed Jesse

Dit lage kajuitbed heeft handige opbergvakken met twee deuren in de kleur roze. Exclusief bedbodem en matras. Montage niet inbegrepen.

€ 199.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kajuitbedden Kajuitbed Jesse
Product
 

Kajuitbed Pep

Pep is een stoer kajuitbed, met volop opbergruimte onder het bed. Los slingerende schoolboeken, verdwaalde games, losse opladers en overal kleding zijn verleden tijd! Dit tienerbed is voorzien van twee opbergladen en een klep en heeft dus veel plaats voor alles wat er maar op te ruimen is. Het bed is te krijgen in meerdere kleurenstellingen en wordt geleverd exclusief bedbodem en matras. Montage niet inbegrepen.

€ 269.00

Meer informatie / bestellen >>>

Kajuitbedden Kajuitbed Pep
Product