Hocker Ambra cisano

Maak je slaapkamer helemaal compleet met deze gave hocker. De hocker is rondom gestoffeerd en verkrijgbaar in dezelfde stoffen en kleuren als box. Ideaal naast je bed voor bijvoorbeeld je leesboek, telefoon, wekker of een mooie decoratie.De hocker heeft de afmetingen B35 x D35 x H45 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 69.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hockers Hocker Ambra cisano
Product
 

Hocker Autentik

Deze hocker Autentik heeft een strakke en tijdloze vormgeving en kan geleverd worden in verschillende stofsoorten en -kleuren van de Kårlsson Autentik boxspringcollectie. Hierdoor maak je de perfecte match met je boxsping. Dankzij de tijdloze stijl past de hocker natuurlijk ook perfect bij andere boxspringmodellen. Gebruik de hocker als bijzettafeltje bij je bed.Hocker Autentik heeft pootjes in het zwart, aluminum en houtkleur.

€ 99.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hockers Hocker Autentik
Product
 

Hocker Miodormio

Deze kubus vormige hocker past perfect bij de boxsprings MioDormio.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hockers Hocker Miodormio
Product
 

Hocker Miodormio Deluxe

Deze kubus vormige hocker met carré stikking, past perfect bij de boxspring MioDormio Farini.

€ 99.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hockers Hocker Miodormio Deluxe
Product
 

Hocker Salerno

Maak je slaapkamer helemaal compleet met deze gave hocker. De hocker is rondom gestoffeerd en verkrijgbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de boxspring Salerno. Ideaal naast je bed voor bijvoorbeeld je leesboek, telefoon, wekker of een mooie decoratie.De hocker heeft de afmetingen B35 x D35 x H45 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

€ 69.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hockers Hocker Salerno
Product