Lattenbodem Bossflex 200 Handverstelbaar

De Bossflex 200 lattenbodem, gemaakt van beukenhout, is een solide handverstelbare lattenbodem.Matrassoort en gewichtDeze handverstelbare lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo.Heerlijk ontspannenMet deze handverstelbare uitvoering verstel je eenvoudig je benen en rug waardoor je heerlijk kunt ontspannen met een boek of je lievelingsserie. Laat je benen lekker rusten en verminder eventuele druk op je rug. Wil je dagelijks je bed verstellen en hiervoor niet je bed uit te hoeven? Kies dan voor de elektrische Bossflex 200 lattenbodem.

€ 144.00

Meer informatie / bestellen >>>

Handverstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 200 Handverstelbaar
Product
 

Lattenbodem Bossflex 400 Handverstelbaar

De Bossflex 400 lattenbodem handverstelbaar is gemaakt van stevig beukenhout en verzekert je van een heerlijk ligcomfort. Doordat je zelf kunt bepalen waar je extra steun en veerkracht wenst, biedt de bodem je extra veel ligcomfort.Matrassoort en gewichtDeze handverstelbare lattenbodem is geschikt voor de matrassoorten: pocketveermatras, traagschuim matras, Aerospring matras, latex matras en HR Koudschuim matras. De bodem draagt personen met een gewicht tot 120 kilo. Ben je wat zwaarder? Kies dan voor de Bossflex 600.Verstelbaar, flexibel ligcomfort Met een speciaal schuifmechanisme kies je eenvoudig zelf de extra ondersteuning en veerkracht voor je heupen en schouders. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Doordat de latten veren bieden zij extra veel ligcomfort.Met deze handverstelbare uitvoering verstel je eenvoudig je benen en rug waardoor je heerlijk kunt ontspannen met een boek of je lievelingsserie. Laat je benen lekker rusten en verminder eventuele druk op je rug. Wil je dagelijks je bed verstellen en hiervoor niet je bed uit hoeven? Kies dan voor de elektrische Bossflex 400 lattenbodem.

€ 132.00

Meer informatie / bestellen >>>

Handverstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 400 Handverstelbaar
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Handverstelbaar

Wilt u zo nu en dan eens genieten van een andere ligpositie? Dan is deze handverstelbare bedbodem een aantrekkelijk alternatief voor de elektrisch verstelbare variant. De latten van de Bossflex 600 hebben een overliggende rubberen kap, dat betekent dat de lat als het ware zweeft. Het lichaam wordt in zijn geheel beter ondersteund en u geniet van betere veerkracht. Rondom heupen en schouders stelt u zelf uw extra comfort in met behulp van een speciaal schuifmechanisme.

€ 274.00

Meer informatie / bestellen >>>

Handverstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Handverstelbaar
Product