Hamamdoek Asteris

Met deze hamamdoek Asteris van Seahorse geniet je van een traditionele doek in een modern jasje. De hamamdoek heeft een stoere ster op een uni achtergrond in een eigentijdse kleur. Seahorse Asteris is verkrijgbaar in verschillende kleuren.De hamamdoeken van Seahorse zijn perfect voor verschillende doeleinden. Handig om mee te nemen in je tas naar een festival, een gezellige picknick of een bezoek aan de sauna. Natuurljk is de hamamdoek ook geschikt als strandlaken of badlaken.De doek is gemaakt van 100% katoen en heeft decoratieve, handgeknoopte franjes aan beide kanten. De doek voelt heerlijk zacht aan en is lekker licht van gewicht. De hamamdoek heeft een ruime afmeting van 180x200 cm.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Asteris
Product
 

Hamamdoek Buddha

Namasté! Deze moderne hamamdoek Buddha van Seahorse heeft een serene en vriendelijke uitstraling. Twee elementen welke centraal staan bij het boeddhisme. De lotusbloem staat voor puurheid, welke prachtig bij het plaatje past. Ontspan en kom tot jezelf met de hamamdoek Buddha van Seahorse.De hamamdoeken van Seahorse zijn perfect voor verschillende doeleinden. Handig om mee te nemen in je tas naar een festival, een gezellige picknick of een bezoek aan de sauna. Natuurljk is de hamamdoek ook geschikt als strandlaken of badlaken.De doek is gemaakt van 100% katoen en heeft decoratieve, handgeknoopte franjes aan beide kanten. De doek voelt heerlijk zacht aan en is lekker licht van gewicht. De hamamdoek heeft een ruime afmeting van 180x200 cm.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Buddha
Product
 

Hamamdoek Hamsa

Oop de hamamdoek Hamsa van Seahorse vormen de combinatie van de Hamsa hand, prachtige illustraties en ‘Adriatic Blue’ vormen een echte wow-factor! In wereldwijde culturen is het Hamsa handje een beschermend teken. Het beschermt tegen invloeden van kwade krachten en brengt geluk, vruchtbaarheid en gezondheid.De hamamdoeken van Seahorse zijn perfect voor verschillende doeleinden. Handig om mee te nemen in je tas naar een festival, een gezellige picknick of een bezoek aan de sauna. Natuurljk is de hamamdoek ook geschikt als strandlaken of badlaken.De doek is gemaakt van 100% katoen en heeft decoratieve, handgeknoopte franjes aan beide kanten. De doek voelt heerlijk zacht aan en is lekker licht van gewicht. De hamamdoek heeft een ruime afmeting van 180x200 cm.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Hamsa
Product
 

Hamamdoek Holidays

Het luxe plaid Hamam van Seahorse is heerlijk om je in te wikkelen. Leg uzelf in de watten met dit luxe plaid van Seahorse. Het plaid is lekker zacht en warm en geeft een behaaglijk gevoel. De hoge kwaliteit maakt dat u lang kunt genieten van een Seahorse plaid.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Holidays
Product
 

Hamamdoek Lifetree

Geniet van een prachtig effect op de hamamdoek Lifetree met de combinatie van de prachtige geïllustreerde levensboom en ‘Hydro Waterblue’. In verschillende culturen is de levensboom bekend als de komische Boom, the World Tree, de Heilige boom en de Tree of Life. De Life Tree is visuele weergave van het leven; de wortels, de stam en de takken staan parallel aan de menselijk ontwikkeling van lichaam, psyche en geest.OnderhoudWas de hamamdoek op maximaal 40°C maar gebruik geen droger.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Lifetree
Product
 

Hamamdoek Lotus

Op deze hamam doek Lotus van Seahorse staat een prachtige Lotusbloem afgebeeld op een zachtroze achtergrond. Deze bijzondere bloem staat voor puurheid en zuiverheid. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door tradities en symbolen uit het Verre Oosten. Dat is niet zo gek, want wat schuilt hier toch vaak een bijzondere betekenis achter!Materiaal en onderhoudDeze hamam doek Lotus is een multifunctionele doek die voor heel veel doeleinden gebruikt kan worden. Ideaal om mee te nemen naar een festival of een gezellige picknick. Ook perfect voor een bezoek aan de spa, time to relax! Natuurlijk ook ideaal als strandlaken of badlaken.Gemaakt van 100% katoen en voorzien van decoratieve handgeknoopte franjes aan de zijkant voelt deze doek heerlijk zacht aan. Was de hamam doek niet heter dan op 60°C. We raden je aan om het niet te warm te drogen in de droogtrommel en te strijken op een normale temperatuur.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Lotus
Product
 

Hamamdoek Party

Met de Party hamamdoek van Seahorse lig je er trendy bij! Geniet van een vrolijke en frisse uitstraling dankzij de kleurencombinatie en het stippendessin! Dus; badkleding aan, zonnebril op, tijdschrift mee en genieten maar!OnderhoudWas de hammamdoek op maximaal 40°C, gebruik geen droger.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Party
Product
 

Hamamdoek Pessinus

Met de Pessinus reeks van Seahorse Hamam geniet je van uni stonewashed hamamdoeken, gemaakt van 100% katoen en uitgevoerd in drie stoere kleuren. De eenvoud en het stonewashed katoen maakt De Pessinus een echte musthave om mee te nemen op avontuur.De hamamdoeken van Seahorse zijn perfect voor verschillende doeleinden. Handig om mee te nemen in je tas naar een festival, een gezellige picknick of een bezoek aan de sauna. Natuurljk is de hamamdoek ook geschikt als strandlaken of badlaken.De doek is gemaakt van 100% katoen en heeft decoratieve, handgeknoopte franjes aan beide kanten. De doek voelt heerlijk zacht aan en is lekker licht van gewicht. De hamamdoek heeft een ruime afmeting van 180x200 cm.

€ 29.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Pessinus
Product
 

Hamamdoek Pineapple

Met deze Pineapple hamamoek ben jij helemaal klaar voor de zomer, want pineapples zijn natuurlijk helemaal hot! De doek van Seahorse heeft frisse kleuren en is voorzien van ananassen, dit zorgt ervoor dat de hamamdoek een vrolijke en zomerse uitstraling krijgt!OnderhoudWas de hamamdoek op maximaal 40°C, gebruik geen droger.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Pineapple
Product
 

Hamamdoek Pisces

Deze hamam doek Pisces zal ongetwijfeld een heerlijk rustgevende werking op je geest hebben. De sierlijke vissen zwemmen in het rond en de helderblauwe kleur en bruisende stippen doen je denken aan de oceaan. Fijn!Materiaal en onderhoudDeze hamam doek Pisces is een multifunctionele doek die voor heel veel doeleinden gebruikt kan worden. Ideaal om mee te nemen naar een festival of een gezellige picknick. Ook perfect voor een bezoek aan de spa, time to relax! Natuurlijk ook ideaal als strandlaken of badlaken.Gemaakt van 100% katoen en voorzien van decoratieve handgeknoopte franjes aan de zijkant voelt deze doek heerlijk zacht aan. Was de hamam doek niet heter dan op 60°C. We raden je aan om het niet te warm te drogen in de droogtrommel en te strijken op een normale temperatuur.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Pisces
Product
 

Hamamdoek Shiva

Waan jezelf in Indiase sferen met deze prachtige Shiva hamam doek van Seahorse. De doek heeft een exotische uitstraling dankzij de etnische print en de Indiase olifantjes.Materiaal en onderhoudDeze hamam doek Shiva is een multifunctionele doek die voor heel veel doeleinden gebruikt kan worden. Ideaal om mee te nemen naar een festival of een gezellige picknick. Ook perfect voor een bezoek aan de spa, time to relax! Natuurlijk ook ideaal als strandlaken of badlaken.Gemaakt van 100% katoen en voorzien van decoratieve handgeknoopte franjes aan de zijkant voelt deze doek heerlijk zacht aan. Was de hamam doek niet heter dan op 60°C. We raden je aan om het niet te warm te drogen in de droogtrommel en te strijken op een normale temperatuur.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Shiva
Product
 

Hamamdoek Time To Travel

Koffers pakken en gaan! Zoals deze hamamdoek al zegt; Time to travel! En met deze prachtige Time to travel hamamdoek van Seahorse zit je helemaal goed! De blauwe kleur gecombineerd met de donkergroene kleuren geven een stoere en funky look!OnderhoudDe hamamdoek was je op maximaal 40°C en kan niet in de droger.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Time To Travel
Product
 

Hamamdoek Usa

De hamamdoek USA van Seahorse spreekt voor zich: ‘a classic American’ dessin. De Amerikaanse vlag is tijdloos en heeft en houdt een stoere en krachtige uitstraling.De hamamdoeken van Seahorse zijn perfect voor verschillende doeleinden. Handig om mee te nemen in je tas naar een festival, een gezellige picknick of een bezoek aan de sauna. Natuurljk is de hamamdoek ook geschikt als strandlaken of badlaken.De doek is gemaakt van 100% katoen en heeft decoratieve, handgeknoopte franjes aan beide kanten. De doek voelt heerlijk zacht aan en is lekker licht van gewicht. De hamamdoek heeft een ruime afmeting van 180x200 cm.

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Usa
Product
 

Hamamdoek Wabi Sabi

Deze hamam doek Wabi Sab van Seahorse is geïnspireerd op de ‘Wabi Sabi’ manier van leven. Dit is de Japanse levensstijl die gaat over de kracht van imperfectie en onvolmaaktheid waardoor je in contact wordt gebracht met de schoonheid van het alledaagse zoals de natuur! Op de doek vind je verfijnde patronen die in elkaar overlopen op een rustgevende donkerblauwe ondergrond.Materiaal en onderhoudDeze hamam doek Wabi Sabi is een multifunctionele doek die voor heel veel doeleinden gebruikt kan worden. Ideaal om mee te nemen naar een festival of een gezellige picknick. Ook perfect voor een bezoek aan de spa, time to relax! Natuurlijk ook ideaal als strandlaken of badlaken.Gemaakt van 100% katoen en voorzien van decoratieve handgeknoopte franjes aan de zijkant voelt deze doek heerlijk zacht aan. Was de hamam doek niet heter dan op 60°C. We raden je aan om het niet te warm te drogen in de droogtrommel en te strijken op een normale temperatuur.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hamamdoeken Hamamdoek Wabi Sabi
Product