Halfhoogslaper Jip

Dit halfhoge eenpersoonsbed Jip van Flexworld heeft een strak hoofd- en voetbord met panelen in de kleur wit, roze of grijs. Hierdoor staat deze mooi in elke kinderkamer!De halfhoogslaper is standaard uitgevoerd met een degelijke ladder en uitvalbeveiliging, zodat ook jonge kinderen hier veilig in slapen. Daarnaast wordt het bed inclusief bedbodem en exclusief matras geleverd.Uitbreidbaar met dak en andere accessoiresBreid halfhoogslaper Jip uit met een heus dak, speeltent of andere gave accessoires uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalDit witte kinderbed is gemaakt van kwalitatief grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Het bed is ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het beste= bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 242.10

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Jip
Product
 

Halfhoogslaper Jip Met Uitschuifbureau

Dit halfhoge eenpersoonsbed Jip van Flexworld inclusief uitschuifbureau zorgt voor heerlijke nachten en creëert de beste plek voor het maken van huiswerk! Het bed heeft een strak hoofd- en voetbord met panelen in de kleur wit, roze of grijs. Hierdoor staat deze mooi in elke kinderkamer. De halfhoogslaper is standaard uitgevoerd met een degelijke ladder en uitvalbeveiliging, zodat ook jonge kinderen hier veilig in slapen. Daarnaast wordt het bed inclusief bedbodem en exclusief matras geleverd.Uitbreidbaar met dak en andere accessoires Breid halfhoogslaper Jip met uitschuifbureau uit met een heus dak, speeltent of andere gave accessoires uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.Materiaal Dit witte kinderbed is gemaakt van kwalitatief grenenhout.Onderhoud Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Het bed is ook geschikt voor een elektrisch verstelbare bodem.FlexworldcollectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 341.10

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Jip Met Uitschuifbureau
Product
 

Halfhoogslaper Kiddy

Met halfhoogslaper Kiddy creëer je een comfortabele slaapplek en een knus speelhoekje ineen! Het bed is een plaatje in ieder kinderkamer. Dankzij de afgeronde afwerking en de naar buitenstaande poten krijgt de halfhoogslaper een speels karakter. Het bed wordt geleverd inclusief bedbodem en zonder matras.De combinatie van het wit gelakte MDF en het massief, natuurkleurig dennen geven het bed een Scandinavisch effect. De afmetingen van het bed zijn 90x200. Ontdek de bijhorende meubelen van de Kiddy Collectie van Vipack en maak de kinderkamer compleet!Vipack kinderkamermeubelenDe slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje en houd het zo eenvoudig stofvrij.

€ 450.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Kiddy
Product
 

Halfhoogslaper Kris

Deze witte eenpersoons halfhoogslaper Kris van Flexworld heeft een hoofd- en voetbord met spijlen voor een stijlvolle uitstraling. Voor extra veiligheid is de halfhoogslaper uitgevoerd met een degelijke ladder en uitvalbeveiliging aan de zijkant. Het is dus niet alleen geschikt voor oudere kinderen, maar zeker ook voor peuters en kleuters!De hoogslaper wordt geleverd inclusief bedbodem, uitvalbeveiliging en ladder en exclusief matras.Uitbreidbaar met diverse accessoires zoals speeltent, bureau of dakjeBreid halfhoogslaper Kris eenvoudig uit met verschillende accessoires uit de Flexworld collectie zoals een speeltent, bureau of dakje boven het bed. Een voorbeeld van het bureau zie je op foto twee en drie. Filter voor alle accessoires op het merk Flexworld bij bedden.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 260.10

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Kris
Product
 

Halfhoogslaper Met Schuine Trap Flexa White

De Flexa white halfhoogslaper met schuine trap is voor de kinderen die dol zijn op avontuur. Wanneer een gewoon bed net iets te saai is, biedt deze halfhoogslaper uitkomst. De schuine trap voegt ook wat stijl toe in de slaapkamer. De ruimte onder het bed kan ingevuld worden naar eigen inzicht. Denk bijvoorbeeld aan een mooie speelhoek, of juist als extra ruimte om spullen op te bergen.

€ 645.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Met Schuine Trap Flexa White
Product
 

Halfhoogslaper Met Trap En Glijbaan Flexa White

De Flexa white halfhoogslaper schuine trap met glijbaan is het middelpunt van de kinderkamer. Door de toevoeging van de glijbaan wordt uit bed komen opeens één groot feest. De ruimte onder het bed kan ingevuld worden naar eigen inzicht. Denk bijvoorbeeld aan een mooie speelhoek, of juist als extra ruimte om spullen op te bergen.

€ 845.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Met Trap En Glijbaan Flexa White
Product
 

Halfhoogslaper Met Trap Flexa White

De Flexa white halfhoogslaper is voor de echte opvallertjes. Wanneer een gewoon bed net iets te saai is, biedt deze halfhoogslaper uitkomst. De ruimte onder het bed kan ingevuld worden naar eigen inzicht. Denk bijvoorbeeld aan een mooie speelhoek, of juist als extra ruimte om spullen op te bergen.

€ 645.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Met Trap Flexa White
Product
 

Halfhoogslaper Noah

Welk kind wil er nu niet op een hoog bed slapen? Geen natuurlijk! Wat een avontuur. Deze gave halfhoogslaper Noah van Vipack is mooi compact dankzij een rechte trap, waardoor het bed niet al te veel ruimte in beslag neemt. Onder het bed schuilt een speelhut met raampjes en een deur met volop speelruimte of opbergruimte. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, exclusief matras.Halfhoogslaper heeft de afmetingen 90x200 cm en is gemaakt van wit gelakt MDF. Het slaapgedeelte is veilig, geheel omrand. Maak het huis helemaal af met de gordijntjes Noah die je aprt bij kunt bestellen.Vipack kinderkamermeubelenDe slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.OnderhoudNeem halfhoogslaper Noah af en toe af met een vochtig doekje en houd het zo eenvoudig stofvrij.

€ 390.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Noah
Product
 

Halfhoogslaper Popsicle

Met halfhoogslaper Popsicle uit de FLEXA Popsicle-collectie creëer je een speels effect op de kinderkamer! Het bed heeft een rechte ladder met anti-sliptreden en geïntegreerde handgrepen. De ladder kan geplaatst worden aan beide kanten van het bed. Toe aan iets nieuws? Dan hoef je geen nieuw bed te kopen! Je kunt namelijk deze halfhoogslaper eenvoudig ombouwen naar eenpersoonsbed of hoogslaper door de poten en de ladder te verwijderen of te vervangen. Niet alleen een bed voor nu, maar het groeit mee met jouw kind! Het bed is gemaakt van massief eikenhout met eikenfineer en heeft ronde, zachte randen. Verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar.Een volledige kinderkamer inrichten? Leuk om de halfhoogslaper uit te breiden met de andere producten uit de FLEXA Popsicle-collectie als een bureau en kledingkast. Zo creëer je een unieke stijl in de kinderkamer!OnderhoudDe halfhoogslaper is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.FLEXA Popsicle-collectieDe halfhoogslaper is een onderdeel uit de FLEXA Popsicle-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De FLEXA Popsicle-collectie is een totaalconcept voor de kinderkamer dat bestaat uit een collectie bedden, opbergoplossingen, bureaus en textiel. Alle producten sluiten perfect aan op de verschillende behoeften van kinderen van alle leeftijden. Een collectie met eenvoudige, zachte en ronde vormen en gemaakt van het mooiste eikenhout in prachtige, kindvriendelijke kleuren.

€ 899.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Popsicle
Product
 

Halfhoogslaper Puck

Deze witte halfhoogslaper Puck van Flexworld heeft een hoofd- en een voetbord met panelen met groeven erin. Dit oogt wat landelijk en zelfs een tikkeltje romantisch. Aan alles is gedacht want het halfhoge kinderbed heeft zijpanelen voor extra veiligheid. Zo is het ook geschikt voor peuters en kleuters!Het bed wordt geleverd inclusief bedbodem en ladder en exclusief matras.Uitbreidbaar met speeltent en vele andere accessoiresBreid halfhoogslaper Puck eenvoudig uit met een leuke speeltent of een van de andere gave accessoires uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden. Een voorbeeld van een speeltent en andere accessoires zie je op foto twee, drie en vier.MateriaalHet bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.Flexworld collectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het beste bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 260.10

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Halfhoogslaper Puck
Product
 

Verhoogde Halfhoogslaper Met Trap Flexa White

De Flexa white halfhoogslaper met schuine trap is voor de kleine avonturieren onder ons. Wanneer een gewoon bed net iets te saai is, biedt deze halfhoogslaper uitkomst. De schuine trap is gemakkelijk te beklimmen en extra veilig door de toegevoegde antislip. De ruimte onder het bed kan ingevuld worden naar eigen inzicht. Denk bijvoorbeeld aan een mooie speelhoek, of juist als extra ruimte om spullen op te bergen.

€ 749.00

Meer informatie / bestellen >>>

Halfhoogslapers Verhoogde Halfhoogslaper Met Trap Flexa White
Product