Gel Splittopmatras Platinum Gel Split

Dit gel topmatras heeft een split in het hoofdeinde, zodat u de verstelbare hoofdeinden onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. U geniet van een zachte, soepele ondersteuning. Het geeft verlichting wanneer u bijvoorbeeld pijn hebt bij het liggen.

€ 872.10

Meer informatie / bestellen >>>

Gel topmatrassen Gel Splittopmatras Platinum Gel Split
Product
 

Gel Topmatras Gold Gel

Een gel topmatras geeft een zachte ondersteuning en verlichting wanneer u bijvoorbeeld pijn heeft bij het liggen. Dankzij 7 comfortzones geniet u van extra ondersteuning ter hoogte van uw schouders en heupen. Praktisch: het topmatras is makkelijk om te draaien dankzij handige lussen.

€ 278.10

Meer informatie / bestellen >>>

Gel topmatrassen Gel Topmatras Gold Gel
Product
 

Gel Topmatras Platinum Gel

Een gel topmatras geeft een zachte ondersteuning en verlichting wanneer u bijvoorbeeld pijn heeft bij het liggen. Praktisch: het topmatras is makkelijk om te draaien dankzij handige grepen.

€ 422.10

Meer informatie / bestellen >>>

Gel topmatrassen Gel Topmatras Platinum Gel
Product
 

Splittopmatras Gold Gel Split

Dit gel topmatras heeft een split in het hoofdeinde, zodat u de verstelbare hoofdeinden onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. U geniet van een zachte, soepele ondersteuning. Het geeft verlichting wanneer u bijvoorbeeld pijn hebt bij het liggen. Dankzij 7 comfortzones geniet u van extra ondersteuning ter hoogte van uw schouders en heupen.

€ 403.20

Meer informatie / bestellen >>>

Gel topmatrassen Splittopmatras Gold Gel Split
Product