Elektrische Deken Baby Fleece

Geniet van een altijd behaaglijk warm slaapklimaat met deze elektrische onderdeken ‘Baby Fleece’. Extra lekker tijdens de koude wintermaanden! De deken is gemaakt van de zachtst denkbare vezels waardoor de deken zo zacht als een babyhuidje aanvoelt. De dikke vezels zorgen ervoor dat de warmte lang in de deken aanwezig blijft, zelfs wanneer deze al is uitgeschakeld. Heb je snel last van koude voeten? De onderdeken is voorzien van een speciale zone voor de voeten zodat deze extra verwarmd kunnen worden, heerlijk!Unieke 4D DWF technologieDe deken is vervaardigd met de unieke 4D DWF technologie. De warmte verspreidt hierdoor gelijkmatig, grondig en snel dankzij speciale, ronde 4D openingen waartussen de warmte kan circuleren. Hierdoor heeft de deken een uitstekende, ademende werking voor nog meer comfort en wordt de warmte over een groter oppervlakte verdeeld.Gebruik en onderhoudDe deken heeft vier verschillende warmtestanden met verschillende temperaturen. Met de ingebouwde timer laat je de deken na 120 minuten automatisch uitschakelen. De controller van de deken bedien je eenvoudig zonder enige moeite en kracht en koppel je gemakkelijk los van de deken. De onderdeken zelf is wasbaar tot 30°C.De tweepersoons uitvoering heeft twee apart instelbare controllers zodat de temperatuur aan elke kant van het bed apart instelbaar is.

€ 99.99

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrische dekens Elektrische Deken Baby Fleece
Product
 

Elektrische Deken Cosy Fleece

Met deze elektrische onderdeken ‘Cosy Fleece’ geniet je altijd van een behaaglijk warm slaapklimaat. Geen overbodige luxe tijdens de koude wintermaanden! Heb je snel last van koude voeten? Met de extra warmtezone is dit verleden tijd. Dankzij speciaal ontworpen verwarmingsdraden die zorgvuldig in de deken zijn verwerkt en streng geselecteerde, zachte vezels geniet je naast een aangename warmte van heel veel zachtheid en comfort.Unieke 4D DWF technologieDe deken is vervaardigd met de unieke 4D DWF technologie. De warmte verspreidt hierdoor gelijkmatig, grondig en snel dankzij speciale, ronde 4D openingen waartussen de warmte kan circuleren. Hierdoor heeft de deken een uitstekende, ademende werking voor nog meer comfort en wordt de warmte over een groter oppervlakte verdeeld.Gebruik en onderhoudDe deken is in vier verschillende warmtestanden instelbaar. Stel de deken in met de timer, zodat deze na 120 minuten automatisch uitschakelt, handig! De controller van de deken bedien je eenvoudig zonder enige moeite en kracht en koppel je gemakkelijk los van de deken. De onderdeken zelf is wasbaar tot 30°C.De tweepersoons uitvoering heeft twee apart instelbare controllers zodat de temperatuur aan elke kant van het bed apart te regelen is.

€ 119.99

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrische dekens Elektrische Deken Cosy Fleece
Product
 

Elektrische Deken Espen

Deze eenpersoons elektrische deken Espen maakt je bed heerlijk warm en comfortabel. Ideaal voor de koude wintermaanden! Speciaal voor koude voeten heeft de deken een warmtezone ingebouwd, zodat deze extra verwarmd worden. Gemaakt van dubbellaags Polar-fleece voelt de deken heerlijk zacht aan. De deken kent een hoogwaardige kwaliteit, heeft een oververhittingsbeveiliging en is TUV/GS goedgekeurd.Gebruik en onderhoudLeg de deken gemakkelijk onder je laken en verwarm het bed zo heerlijk voor. Doordat de deken een ingebouwde timer van 10 uur heeft, geniet jij de hele nacht door van deze behaaglijke warmte! De deken heeft maar liefst 7 verschillende warmtestanden die je instelt met een controller. Deze controller is zelfs voorzien van ledverlichting, zodat je ook in het donker ziet op welke temperatuur de deken staat ingesteld.De deken is wasmachine wasbaar tot maximaal 30°C.

€ 39.99

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrische dekens Elektrische Deken Espen
Product
 

Elektrische Deken Ilva

Heb je het snel koud in bed? Deze elektrische deken Ilva biedt je iedere nacht een heerlijk warm comfort. De perfecte deken voor de koude dagen of de echte koukleum die het gewoon áltijd koud heeft in bed. De deken heeft een oververhittingsbeveiliging, is TUV/GS goedgekeurd en kent een hoogwaardige kwaliteit.Gebruik en onderhoudLeg de deken gemakkelijk onder je laken en verwarm het zo bed heerlijk voor. De deken voelt comfortabel en zacht aan. Deze eenpersoonsdeken heeft één controller waarmee je de temperatuur naar eigen wens in kunt stellen en de tweepersoonsdeken heeft twee controllers waarmee je de temperatuur per deel naar eigen wens instelt. De deken kent drie verschillende warmtestanden en is energiezuinig. Dankzij de warmte van de deken kun je de verwarming gerust lager zetten en bespaar je zelfs stookkosten.De onderdeken is wasmachine wasbaar tot maximaal 30°C en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

€ 39.99

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrische dekens Elektrische Deken Ilva
Product
 

Elektrische Deken Lova

Ben jij een koukleum in bed? Deze Cresta KTS 120 elektrische warmtedeken is een heerlijk warme en comfortabele deken die zelfs tijdens de koude winternachten een warme en zachte slaapplek maakt van je bed. Niets fijner dan dat toch?Materiaal en gebruikJe legt deze onderdeken gemakkelijk onder het laken om zo je bed lekker voor te verwarmen. De deken is geschikt voor twee personen waarbij de twee delen beiden een aparte controller hebben om zo de temperatuur naar eigen wens in te kunnen stellen. Gemaakt van zachte Polar fleece voelt de deken erg zacht aan. Met een extra warmtezone bij de voeten worden deze nog eens extra verwarmd. Wat een luxe! Extra fijn is dat deze deken energiezuinig is, want de verwarming kan direct een stuk lager.De deken is wasbaar op 30°C. We raden je aan om deze op een droogrek te drogen zonder knijpers.De deken is van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van oververhittingsbeveiliging en van het TÜV RheinlandGS en Ökotex keurmerk. Er zit drie jaar garantie op de deken volgens de CBW voorwaarden.

€ 29.99

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrische dekens Elektrische Deken Lova
Product