Bedbodem Multi Motion Verstelbaar

De verfijnde elektrisch verstelbare bedbodem Multi Motion van Mline is dé perfecte basis voor uw slaapkamer. De unieke verstelbare tweepersoons bedbodem met het strakke en tijdloze design is de comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen. Deze bedbodem valt op door de goede ventilatie en de uitstekende veerkracht van de gehele bedbodem. De fijne bedbodem is voorzien van 7 comfortzones en is uit te breiden met diverse opties. Robuust, klassiek of modern: het kan allemaal! Het frame heeft een hoge draagkracht en het model is voorzien van strakke hairpin poten. Een set koppelpoten is inbegrepen. Die zorgen ervoor dat de bodems onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Heel prettig is dat het hoofd- en voeteneind onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. De verstelbare Multi Motion bedbodem is ook voorzien van een handige neksteun en knieknik. Een handige draadloze afstandsbediening is tevens inbegrepen. Onderhouden van de Multi Motion bedbodem is heel handig: stofzuigen met een meubelmondstuk is voldoende.

€ 3048.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Bedbodem Multi Motion Verstelbaar
Product
 

Bedbodem Multi Motion Verstelbaar Plus Slow Motion 3

De verfijnde elektrisch verstelbare bedbodem Multi Motion van Mline inclusief anti-allergie Slow Motion 3 matras is dé perfecte basis voor uw slaapkamer. De unieke verstelbare eenpersoons bedbodem met het strakke en tijdloze design is de comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen. Deze bedbodem inclusief anti-allergie Slow Motion 3 matras valt op door de goede ventilatie en de uitstekende veerkracht van de gehele bedbodem. De fijne bedbodem is voorzien van 7 comfortzones en is uit te breiden met diverse opties. Robuust, klassiek of modern: het kan allemaal! Deze Multi Motion bedbodem wordt inclusief anti-allergie matras geleverd. Heel prettig is dat het hoofd- en voeteneind onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. De verstelbare Multi Motion bedbodem is ook voorzien van een handige neksteun. Onderhouden van de Multi Motion bedbodem is heel handig: stofzuigen met een meubelmondstuk is voldoende.

€ 2648.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Bedbodem Multi Motion Verstelbaar Plus Slow Motion 3
Product
 

Lattenbodem Bossflex 200 Elektrisch Verstelbaar Bedraad

Met de Bossflex 200 lattenbodem elektrisch kies je voor een solide, beukenhouten lattenbodem. Verstel de bodem eenvoudig elektrisch vanuit je bed. Ideaal wanneer je graag langer in je bed doorbrengt!.Matrassoort en gewichtDe lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht to120 kilo.Eenvoudig elektrisch verstelbaarMet de elektrisch verstelbare optie, voorzien van één motor zet je heel eenvoudig vanuit je bed de bodem in verschillende standen. Het is zelfs mogelijk om bijna helemaal rechtop te zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen vanuit je bed een boek lezen of kijken naar je favoriete serie.Zorg voor een stevige bedbodem en bestel een zelfdragende potenset bij je bestelling. Hiermee ben je verzekerd van extra stevigheid en voorkom je onnodig piepen en kraken! Ideaal omdat de draagconstructie met een elektrische bodem vaak meer gewicht moet dragen. De potenset op de afbeelding is exclusief

€ 349.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 200 Elektrisch Verstelbaar Bedraad
Product
 

Lattenbodem Bossflex 400 Elektrisch Verstelbaar Bedraad

Met de Bossflex 400 lattenbodem elektrisch kies je met een solide, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk, passend ligcomfort. Naast dat de bodem eenvoudig elektrisch verstelbaar is, kies je ook voor je eigen gewenste ondersteuning en veerkracht.Matrassoort en gewichtDe lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten en ledikanten en voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Elektrisch verstelbaarMet de elektrisch verstelbare optie zet je vanuit je bed de bodem in verschillende standen. Het is zelfs mogelijk om bijna helemaal rechtop te zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen een boek lezen of kijken naar je favoriete serie. Je laat je benen lekker rusten en vermindert eenvoudig de eventuele druk op je rug.Flexibel ligcomfortMet een speciaal schuifmechanisme bepaal je zelf de extra steun en veerkracht bij je heupen en schouders. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Doordat de latten veren bieden zij je een heerlijk ligcomfort.Zorg voor een stevige bedbodem en bestel een zelfdragende potenset bij je bestelling. Hiermee ben je verzekerd van extra stevigheid en voorkom je onnodig piepen en kraken! Ideaal omdat de draagconstructie met een elektrische bodem vaak meer gewicht moet dragen.

€ 214.50

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 400 Elektrisch Verstelbaar Bedraad
Product
 

Lattenbodem Bossflex 450 Elektrisch Verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare bedbodem is voorzien van een hoog/laag functie. Zo stelt u zelf de hoogte van uw bed in. U stapt veilig in en uit en uw bed heeft de ideale werkhoogte voor eventuele verzorging. Zaken als opmaken en stofzuigen worden extra gemakkelijk gemaakt. Ook met de ondersteuning zit het bij deze luxe bedbodem meer dan goed. Dankzij de latten met geveerde rubberen kappen en het schuifmechanisme bij de heupzone krijgt u verfijnde ondersteuning. Deze bedbodem verandert uw bed in een comfortbed wanneer u dat wenst. Zo is uw bed geschikt voor nu én voor later! Tip: om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed een universele, zelfdragende potenset te gebruiken. Deze potenset is te vinden in de rubriek Bedbodems - Potensets.

€ 1049.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 450 Elektrisch Verstelbaar
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Deluxe Elektrisch Verstelbaar Bedraad

Met de Bossflex 600 lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. De bodem is niet alleen elektrisch verstelbaar, ook kies je eenvoudig voor je eigen gewenste ondersteuning en veerkracht.Matrassoort en gewichtDe elektrisch verstelbare lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. Dankzij de hoeveelheid latten is de bodem zelfs uitermate geschikt voor een pocketveermatras. De latten liggen kort op elkaar en de ruimte tussen de latten wordt zo zeker niet te groot.De elektrische lattenbodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Elektrisch verstelbaarMet de elektrisch verstelbare optie zet je gemakkelijk vanuit je bed de bodem in verschillende standen. Het is zelfs mogelijk om bijna helemaal rechtop te zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen lezen of vanuit bed je favoriete serie volgen. Laat je benen lekker rusten en verminder eenvoudig de eventuele druk op je rug. Heerlijk als je graag langere tijd in bed doorbrengt.Flexibele ondersteuningMet het speciale schuifmechanisme bepaal je zelf de extra steun en veerkracht bij je heupzone. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Geniet van een heerlijk ligcomfort dankzij het veren van de latten. De soepele, verende schotels ter hoogte van de schouders zorgen voor een betere en gelijkmatigere ondersteuning. De schotels zijn open dat zorgt voor een goede vochtregulatie.Zorg voor een stevige bedbodem en bestel een zelfdragende potenset bij je bestelling. Hiermee ben je verzekerd van extra stevigheid en voorkom je onnodig piepen en kraken! Ideaal omdat de draagconstructie met een elektrische bodem vaak meer gewicht moet dragen.

€ 542.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Deluxe Elektrisch Verstelbaar
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Deluxe Elektrisch Verstelbaar Draadloos

Met de Bossflex 600 Deluxe lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. De bodem is niet alleen elektrisch verstelbaar, ook kies je eenvoudig voor je eigen gewenste ondersteuning en veerkracht. De bedbodem wordt gelverd met een draadloze afstandsbediening (RF).Matrassoort en gewichtDe elektrisch verstelbare lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. Dankzij het groot aantal latten is de bodem zelfs uitermate geschikt voor een pocketveermatras. De latten liggen hierdoor kort op elkaar en de ruimte tussen de latten wordt zo zeker niet te groot. Zijn deze tussenruimtes wel te groot, dan krijgt een pocketveermatras niet voldoende ondersteuning en kunnen de veren door de afdeklaag komen.De elektrische lattenbodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Elektrisch verstelbaarMet de elektrisch verstelbare optie, voorzien van twee motoren, zet je gemakkelijk vanuit je bed de bodem in verschillende standen. Het is zelfs mogelijk om bijna helemaal rechtop te zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen lezen of vanuit bed je favoriete serie volgen. Laat je benen lekker rusten en verminder eenvoudig de eventuele druk op je rug. Heerlijk als je graag langere tijd in bed doorbrengt.Flexibele ondersteuningMet het speciale schuifmechanisme bepaal je zelf de extra steun en veerkracht bij je heupzone. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Geniet van een heerlijk ligcomfort dankzij het veren van de latten. De soepele, verende schotels ter hoogte van de schouders zorgen voor een betere en gelijkmatigere ondersteuning. De schotels zijn open dat zorgt voor een goede vochtregulatie.Zorg voor een stevige bedbodem en bestel een zelfdragende potenset bij je bestelling. Hiermee ben je verzekerd van extra stevigheid en voorkom je onnodig piepen en kraken! Ideaal omdat de draagconstructie met een elektrische bodem vaak meer gewicht moet dragen.

€ 402.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Deluxe Elektrisch Verstelbaar
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar Bedraad

Met de Bossflex 600 lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. De bodem is niet alleen elektrisch verstelbaar, ook kies je eenvoudig voor je eigen gewenste ondersteuning en veerkracht.Matrassoort en gewichtDe elektrisch verstelbare lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. Dankzij de hoeveelheid latten (39) is de bodem zelfs uitermate geschikt voor een pocketveermatras. De latten liggen kort op elkaar en de ruimte tussen de latten wordt zo zeker niet te groot.De elektrische lattenbodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Elektrisch verstelbaarMet de elektrisch verstelbare optie zet je gemakkelijk vanuit je bed de bodem in verschillende standen. Het is zelfs mogelijk om bijna helemaal rechtop te zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen lezen of vanuit bed je favoriete serie volgen. Laat je benen lekker rusten en verminder eenvoudig de eventuele druk op je rug. Heerlijk als je graag langere tijd in bed doorbrengt.Flexibele ondersteuningMet het speciale schuifmechanisme bepaal je zelf de extra steun en veerkracht bij je heupzone. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Geniet van een heerlijk ligcomfort dankzij het veren van de latten.Zorg voor een stevige bedbodem en bestel een zelfdragende potenset bij je bestelling. Hiermee ben je verzekerd van extra stevigheid en voorkom je onnodig piepen en kraken! Ideaal omdat de draagconstructie met een elektrische bodem vaak meer gewicht moet dragen.

€ 497.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar Bedraad
Product
 

Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar Draadloos

Met de Bossflex 600 lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. De bodem is niet alleen elektrisch verstelbaar, ook kies je eenvoudig voor je eigen gewenste ondersteuning en veerkracht. De bedbodem wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening (RF)Matrassoort en gewichtDe elektrisch verstelbare lattenbodem is geschikt voor alle matrassoorten. Dankzij het groot aantal latten is de bodem zelfs uitermate geschikt voor een pocketveermatras. De latten liggen hierdoor kort op elkaar en de ruimte tussen de latten wordt zo zeker niet te groot. Zijn deze tussenruimtes wel te groot, dan krijgt een pocketveermatras niet voldoende ondersteuning en kunnen de veren door de afdeklaag komen.De elektrische lattenbodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.Elektrisch verstelbaarMet de elektrisch verstelbare optie, voorzien van twee motoren, zet je gemakkelijk vanuit je bed de bodem in verschillende standen. Het is zelfs mogelijk om bijna helemaal rechtop te zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen lezen of vanuit bed je favoriete serie volgen. Laat je benen lekker rusten en verminder eenvoudig de eventuele druk op je rug. Heerlijk als je graag langere tijd in bed doorbrengt.Flexibele ondersteuningMet het speciale schuifmechanisme bepaal je zelf de extra steun en veerkracht bij je heupzone. De latten zitten in een duurzaam rubberen houder. Geniet van een heerlijk ligcomfort dankzij het veren van de latten.Zorg voor een stevige bedbodem en bestel een zelfdragende potenset bij je bestelling. Hiermee ben je verzekerd van extra stevigheid en voorkom je onnodig piepen en kraken! Ideaal omdat de draagconstructie met een elektrische bodem vaak meer gewicht moet dragen.

€ 537.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar Draadlo
Product
 

Lattenbodem Bossflex 800 Elektrisch Verstelbaar Draadloos

Deze elektrisch verstelbare bedbodem is voorzien van latten met overliggende, geveerde rubderen kappen. Uniek aan deze bedbodem is het schuif- en draaimechanisme. Deze instelbaarheid geeft de bedbodem meer ondersteuning en comfort. De bedbodem wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening (RF).

€ 699.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Lattenbodem Bossflex 800 Elektrisch Verstelbaar Draadlo
Product
 

Pocketvering Bodem Multi Motion Elektrisch Verstelbaar Bedraad

De Multi Motion 1 inlegbodem heeft een hightech frame met een hoge draagkracht. De bedbodem blinkt uit door goede ventilatie en een uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem. De unieke, hybride combinatie van verende latten en mini-pocketveren zorgt voor de beste ondersteuning van het matras en daarmee van het lichaam.

€ 874.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Pocketvering Bodem Multi Motion Elektrisch Verstelbaar
Product
 

Pocketvering Bodem Multi Motion Elektrisch Verstelbaar Draadloos

De unieke, hybride combinatie van verende latten en mini-pocketveren zorgt voor de beste ondersteuning van het matras en daarmee van het lichaam. De Multi Motion 1 inlegbodem heeft een hightech frame met een hoge draagkracht.De bedbodem blinkt uit door goede ventilatie en een uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem. Een aardig extraatje: de afstandsbediening is draadloos.

€ 1024.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Pocketvering Bodem Multi Motion Elektrisch Verstelbaar
Product
 

Schotelbodem Discflex Elektrisch Verstelbaar Draadloos

Geniet met deze Discflex elektrische lattenbodem van een subliem ligcomfort dankzij een gelijkmatige ondersteuning en een elektrisch verstelbare bodem. Je lichaam krijgt precies het ligcomfort dat het nodig heeft!Matrassoort en gewichtDe Discflex lattenbodem is geschikt voor de matrassoorten: koudschuim, traagschuim en latex en is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo. Slaap je op één groot matras? Deze Discflex lattenbodem is de perfecte keuze. Gebruik je namelijk twee Discflex bodems naast elkaar, dan vindt er geen comfortverschil plaats, hierdoor ontstaat er geen hard deel op de plek waar de bodems samenkomen.De lattenbodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kiloPerfecte ondersteuningDe losse schotels van de Discflex bodem bieden je over de gehele oppervlakte dezelfde flexibele ondersteuning. De bodem veert goed en heeft speciale comfortzones ter hoogte van de schouders en heupen. Zo geniet je altijd van een optimale ondersteuning. De bodem heeft tevens een neksteun en een knieknik bij het beengedeelte waardoor er geen spanning op je hamstring ontstaat tijdens het verstellen.De bedbodem wordt geleverd met een RF afstandsbediening. Deze hoef je niet op het bed te richten tijdens het verstellen.

€ 734.00

Meer informatie / bestellen >>>

Elektrisch verstelbare bedbodems Schotelbodem Discflex Elektrisch Verstelbaar Draadloos
Product