Dekbedovertrek Abe

Dekbedovertrek Abe heeft een mooie print aan de voorzijde, met aan de achterkant een warm bijpassende uni-kleur. Het overtrek is enorm duurzaam en behoud haar zachtheid en kleur ook na vele malen wassen. Het dekbedovertrek is maar liefst 260cm lang waardoor het een lekkere lange, dubbele instopstrook heeft. Nooit meer koude voeten dus! Het dekbedovertrek wordt geleverd in een prachtige zak gemaakt van de eigen stof.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% biologisch katoensatijn. Dit heerlijk zachte katoen is ideaal om onder te slapen want het is zacht, glad én ademend tegelijk. Koel in de zomer en warm in de winter. Alle dekbedden van Kayori zijn GOTS en FAIRTRADE gecertificeerd.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Abe
Product
 

Dekbedovertrek Almond

Op dit dekbedovertrek Almond Blossom van Beddinghouse vind je een van de bekendere en prachtige werken van Vincent van Gogh terug. Vincent schilderde ooit als cadeau een van zijn lievelingsonderwerpen: grote, bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Hij schilderde het naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon, die ook naar hem vernoemd werd, Vincent Willem. Als symbool voor het jonge leven koos Vincent de takken van de amandelboom, een van de vroegst bloeiende bomen, die reeds in februari de lente aankondigt. Met het onderwerp, de scherpe omlijningen en de plaatsing van de boom in het beeldvlak liet Van Gogh zich inspireren door de Japanse prentkunst.Materiaal en onderhoudHet dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn. Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van dit Beddinghouse katoensatijnen dekbedovertrek is 260 cm. Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden.

€ 209.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Almond
Product
 

Dekbedovertrek Ami

Dekbedovertrek Ami heeft een mooie print aan de voorkant, de achterzijde heeft een mooie warme uni-kleur. Het overtrek is enorm duurzaam en behoud haar zachtheid en kleur ook na vele malen wassen. Het dekbedovertrek is maar liefst 260cm lang waardoor het een lekkere lange, dubbele instopstrook heeft. Nooit meer koude voeten dus! Het dekbedovertrek wordt geleverd in een prachtige zak gemaakt van de eigen stof.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% Tencel. Tencel stof wordt beschreven als een ‘natuurlijke kunstvezel’. Het wordt gemaakt van 100% natuurlijk materiaaldat duurzaam geproduceerd wordt. Goed voor mens en milieu dus. Het dekbedovertrek is licht en zacht, maar ook sterk en comfortabel.

€ 169.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Ami
Product
 

Dekbedovertrek Botan

Dekbedovertrek Botan heeft een mooie print aan de voorkant, de achterzijde heeft een mooie warme uni-kleur. Het overtrek is enorm duurzaam en behoud haar zachtheid en kleur ook na vele malen wassen. Het dekbedovertrek is maar liefst 260cm lang waardoor het een lekkere lange, dubbele instopstrook heeft. Nooit meer koude voeten dus! Het dekbedovertrek wordt geleverd in een prachtige zak gemaakt van de eigen stof.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% Tencel. Tencel stof wordt beschreven als een ‘natuurlijke kunstvezel’. Het wordt gemaakt van 100% natuurlijk materiaaldat duurzaam geproduceerd wordt. Goed voor mens en milieu dus. Het dekbedovertrek is licht en zacht, maar ook sterk en comfortabel.

€ 179.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Botan
Product
 

Dekbedovertrek Boteh

Dekbedovertrek Boteh heeft een trendy dessin met een stijlvolle uitstraling. De okergele paisleyprint komt prachtig tot haar recht op de zwarte ondergrond. De kussenslopen hebben dezelfde print als het overtrek. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt deze superzacht aan. Katoen kent tevens een goede ventilatie en vochtabsorptie. Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Boteh
Product
 

Dekbedovertrek Brit

Dekbedovertrek Brit wordt geleverd met bijpassende kussenslo(o)p(en).

€ 69.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Brit
Product
 

Dekbedovertrek Cara

Dekbedovertrek Cara wordt geleverd met bijpassende kussenslo(o)p(en).

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Cara
Product
 

Dekbedovertrek Chevron

Dekbedovertrek Chevron heeft een etnisch all-over dessin opgebouwd uit witte lijnen op een steenrode achtergrond. Over het gehele dessin worden de korte horizontale lijnen afgewisseld met lange verticale lijnen.Het overtrek is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk en ademend product, dat goed vocht opneemt. De totale lengte van een Beter Bed Select dekbedovertrek is 240 cm. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Chevron
Product
 

Dekbedovertrek Claire

Geef de slaapkamer een romantische uitstraling met het Claire dekbedovertrek van ESSENZA in diep indigoblauw. De schilderachtige bloemen - geïnspireerd op de Hollandse Meesters - zijn royaal over het dekbedovertrek uitgestrooid en hebben de allermooiste kleuren. Om het af te maken zijn de zijkanten van het dekbedovertrek en kussensloop versierd met romantische ruches. De achterzijde is effen indigoblauw.Materiaal en onderhoudDit dekbedovertrek is gemaakt van katoen satijn. Hierdoor voelt deze zacht en soepel aan. Wasbaar op max 60 °C en geschikt voor wasdroger.

€ 69.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Claire
Product
 

Dekbedovertrek Cobra

Dekbedovertrek Cobra is door zijn abstracte slangenprint een echte eye-catcher. Het trendy dessin is opgebouwd uit de kleuren groen, zwart en wit.Het overtrek is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk en ademend product, dat goed vocht opneemt. De totale lengte van een Beter Bed Select dekbedovertrek is 240 cm. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Cobra
Product
 

Dekbedovertrek Criss Cross

Het dekbedovertrek Criss Cross bestaat uit een all-over print van speelse kruisjes en stippen afgebeeld op een achtergrond van een linnen structuur. Het trendy dessin is opgebouwd uit een lichte zandkleur met zwarte details.Het overtrek is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk en ademend product, dat goed vocht opneemt. De totale lengte van een Beter Bed Select dekbedovertrek is 240 cm. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden.

€ 29.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Criss Cross
Product
 

Dekbedovertrek Dashi

Dekbedovertrek Dashi heeft een mooie print aan de voorzijde, met aan de achterkant een warm bijpassende uni-kleur. Het overtrek is enorm duurzaam en behoud haar zachtheid en kleur ook na vele malen wassen. Het dekbedovertrek is maar liefst 260cm lang waardoor het een lekkere lange, dubbele instopstrook heeft. Nooit meer koude voeten dus! Het dekbedovertrek wordt geleverd in een prachtige zak gemaakt van de eigen stof.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% biologisch katoensatijn. Dit heerlijk zachte katoen is ideaal om onder te slapen want het is zacht, glad én ademend tegelijk. Koel in de zomer en warm in de winter. Alle dekbedden van Kayori zijn GOTS en FAIRTRADE gecertificeerd.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Dashi
Product
 

Dekbedovertrek Earth

Dekbedovertrek Earth van VT Wonen is tijdloos, prachtig en comfortabel. Dit dekbedovertrek heeft een stonewash, dit geeft het een stoer, verwassen effect en voelt heerlijk zacht aan. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn. Dit natuurlijke materiaal voelt zijdezacht op de huid aan en heeft een subtiele glans.Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 149.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Earth
Product
 

Dekbedovertrek Endeavour

Dekbedovertrek Endeavour van Kardol Verstraten is een luxe overtrek van hoge kwaliteit dat door de speciale satijnweving extra zacht en soepel aanvoelt. Door de mooie glans van het satijn komt de gelaagdheid met een unieke combinatie tussen gestileerde bloemen en grafische motieven prachtig tot haar recht. De kleuren variëren van diepblauw, charcoal zwart, donkerbruin en aubergine. De diepe kleuren zorgen ervoor dat het lijkt alsof de geschetste kraanvogels, in terra, lila, oker en offwhite, als het ware op het overtrek geborduurd zijn, terwijl het hele dessin geprint is. Het overtrek is onder andere geïnspireerd door de Asian Fashion, met herkenning van Japanse motieven prints die we op kimono kleding terug zien. De achterzijde van Endeavour heeft een effen kleur. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn. Dit natuurlijke materiaal voelt zijdezacht op de huid aan en heeft een subtiele glans.Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 79.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Endeavour
Product
 

Dekbedovertrek Epiphany

Dekbedovertrek Epiphany brengt een prachtig fantasie landschap in je slaapkamer. De sferische lagen en het zicht op bergen die zich in de verte aftekenen geven het overtrek een verfraaide uitstraling. Het verfijnde architectonische grid maakt het dessin af. Door de speciale satijnweving voelt Epiphany extra zacht en soepel aan en heeft een het een mooie glans. De kleurlagen in zacht blauwgroen, vergrijst blauw, taupe, lichtblauw en diep blauwgroen zorgen daarbij voor diepte. Het overtrek heeft een effen achterzijde. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn. Dit natuurlijke materiaal voelt zijdezacht op de huid aan en heeft een subtiele glans.Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 149.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Epiphany
Product
 

Dekbedovertrek Fabienne

Het Fabienne dekbedovertrek van ESSENZA heeft een spectaculair dessin dat doet denken aan de allermooiste geweven tapijten. In lichtblauwe en olijfgroene tinten geeft het een stijlvolle en frisse touch aan de slaapkamer. De achterzijde is licht denimblauw.Materiaal en onderhoudDit dekbedovertrek is gemaakt van katoen satijn. Hierdoor voelt deze zacht en soepel aan. Wasbaar op max 60 °C en geschikt voor wasdroger.

€ 139.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Fabienne
Product
 

Dekbedovertrek Feis

Dekbedovertrek Feis met verschillende prints geven een speels effect. Het dessin heeft meerdere banen in de kleuren groen, oker en bruin. En er zijn een aantal banen met een animalprint. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoensatijn. Dit natuurlijke materiaal voelt zijdezacht op de huid aan en heeft een subtiele glans.Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 69.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Feis
Product
 

Dekbedovertrek Field Find

Dekbedovertrek Field Find van Marjolein Bastin is een natuurlijk plaatje. De geïllustreerde bloemen geven je slaapkamer een zomerse uitstraling. De zachte kleuren komen extra mooi uit door de witte achtergrond. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt deze superzacht aan. Katoen kent tevens een goede ventilatie en vochtabsorptie. Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 79.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Field Find
Product
 

Dekbedovertrek Flanel

Dekbedovertrek Flanel van VT Wonen zit je altijd goed! Het heeft een stoere, maar tijdloze uitstraling. Het overtrek past goed binnen verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen. Dit geeft het dekbedovertrek een zacht laagje. Het voelt niet alleen superzacht, het werkt ook warmtebehoudend. Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 139.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Flanel
Product
 

Dekbedovertrek Flower

Dekbedovertrek Flower van Ariadne at Home geef je de slaapkamer een romantische uitstraling. De prachtige bloemenprint op de lichte achtergrond geeft een heerlijk rustgevend gevoel en een ontspannen sfeer. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt bijgeleverd met bijpassende kussenslopen in de afmetingen 60x70cm. De onderzijde van het overtrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook.Materiaal en onderhoudHet overtrek is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt deze superzacht aan. Katoen kent tevens een goede ventilatie en vochtabsorptie. Volg dus altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedovertrekken najaar Dekbedovertrek Flower
Product