Dekbed Capella Luxe 15 Dons

Houd je van een wat zwaarder, maar comfortabel en duurzaam dekbed? Dit Capella Luxe dekbed is jouw perfecte keuze! Het dekbed heeft een vulling van 15% witte Europese eendendons en 85% eendenveertjes. Doordat de veertjes een wat hoger gewicht hebben dan het dons voelt het dekbed dus wat zwaarder aan. De vulling is voorzien van een Downafresh® Greenline label waarmee het voldoet aan alle hygiënische eisen. De 100% katoenen tijk (hoes) is fijngeweven en voorzien van een soft finish en het Nomite® label dat het dekbed ook geschikt maakt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De tijk heeft een cassette indeling met openstaande schotjes, zodat het dons goed op zijn plek blijft.Het dekbed heeft het RDS keurmerk voor dons (Responsible Down Standard).WarmteklasseHet dekbed heeft de warmteklasse 1 en is hierdoor het ideale winterdekbed. Ook is deze warmteklasse perfect geschikt voor een koude slaapkamer of wanneer je het snel koud hebt.OnderhoudWe adviseren je om het dekbed regelmatig, het liefst dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de volle zon. Reinig het dekbed liever niet zelf, maar laat dit doen door een gespecialiseerd bedrijf.

€ 119.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Capella Luxe 15 Dons
Product
 

Dekbed Dauna Soft Basic

Dit Dauna Soft Basic dekbed heeft een vulling van 100% gesiliconiseerde holle vezels. Deze vezel heeft een licht gewicht, is zacht en luchtdoorlatend. Hierdoor geniet jij iedere nacht voor een prima prijs van een heerlijk comfortabel dekbed! Het dekbed is antiallergisch en reukvrij en gestikt in lengtebanen. De 100% katoenen tijk valt soepel om je heen.WarmteklasseHet dekbed heeft een warmteklasse 2 met een gemiddelde mate van warmte-isolatie. Deze warmteklasse is perfect wanneer je het niet snel warm en ook niet snel koud hebt en tevens voor het hele jaar door.OnderhoudHet dekbed is wasbaar tot maximaal op 60°C en kan gedroogd worden in de droogtrommel.

€ 93.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Dauna Soft Basic
Product
 

Dekbed Dauna Soft Basic 4 seizoenen

Dit 4-seizoenen Dauna Soft Basic 4-seizoenen dekbed heeft een vulling van 100% gesiliconiseerde holle vezels. Deze vezel heeft een licht gewicht, is zacht en luchtdoorlatend. Het dekbed is gestikt in lengtebanen en de 100% katoenen tijk valt soepel om je heen. Tevens is het dekbed anti-allergisch en reukvrij. Het dekbed bestaat uit twee losse delen en is hierdoor perfect geschikt om het hele jaar heerlijk onder te kunnen slapen.WarmteklasseHet dekbed bestaat uit twee losse delen. Een zomerdeel met warmteklasse 4 en een lente/herfstdeel met warmteklasse 3. Wanneer je de beide dekbedden met de drukknopen aan elkaar maakt, geniet je van een lekker warm winterdekbed met warmteklasse 1.OnderhoudHet dekbed is wasbaar tot maximaal 60°C en kan gedroogd worden in de droogtrommel.

€ 140.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Dauna Soft Basic 4 seizoenen
Product
 

Dekbed Daunfill

Dit Polydaun Daunfill dekbed heeft het comfort en de lichtheid van dons met de praktische eigenschappen van een kunstvezel. Dit zorgt ervoor dat jij iedere nacht weer geniet van een absolute topkwaliteit. Het dekbed is ideaal voor alle seizoenen, antiallergisch en ook zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie dankzij de donsdichte 100% katoenen tijk. Het dekbed is met warmteklasse 3 perfect geschikt voor de herfst- en lentenachten en voor iedereen die het niet snel te koud heeft.OnderhoudHet dekbed is wasbaar op maximaal 40ºC en kan op een niet te hete temperatuur ook in de droogtrommel. We raden je aan om het dekbed regelmatig te luchten.

€ 94.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Daunfill
Product
 

Dekbed Dons Enkel

De Polydaun donzen collectie is gevuld met gecertificeerd 90% eendendons en 10 eendenveertjes klasse 1, DIN EN 12934 van absolute topkwaliteit. De eendendons is traceerbaar volgens RDS. De donzen dekbed en hoofdkussen zijn heerlijk zacht en licht in gewicht. De donsdichte jaquard geweven 100% katoenen tijk is goed vochtop nemend en heerlijk comfortabel

€ 349.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Dons Enkel
Product
 

Dekbed Elke Enkel

Elke is Polydauns gouden combinatie van puur Scandinavisch comfort en Nederlands vernuft.Tijdens de koude winternachten is dit het meest heerlijke dekbed. De met Daunfill gevulde hoofdkussens en dekbedden voelen aan als dons. Elke is een zeer comfortabel en vederlicht concept van absolute topkwaliteit. Kenmerkend is de unieke combinatie van 3D-Polarsoft en Daunfill gel vulling. Het dekbed en hoofdkussen hebben het comfort en de lichtheid van dons en bovendien bezitten ze de praktische eigenschappen van synthetisch. Het dekbed en hoofdkussen zijn luchtig, ademend en speciaal aanbevolen voor mensen met huisstofmijtallergie. De Mite stop tijk is speciaal ontwikkeld om een permanente bescherming te garanderen tegen de huisstofmijt .

€ 149.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Elke Enkel
Product
 

Dekbed Frisk Enkel

Het zachte Frisk dekbed en hoofdkussen hebben een tijk van 100% fijne katoen wat zorgt voor een uitstekende ventilatie. De Isocraft vulling zorgt voor een zeer goede warmte isolatie waarbij de toegevoegde gesiliconiseerde finish de vulling een blijvend zachte touch en veerkracht geeft. Deze vulling veroorzaakt geen allergische reactie waardoor het product prima geschikt is voor zowel volwassenen als voor kinderen. Elke ochtend opschudden en regelmatig luchten zorgen ervoor dat u nog jaren plezier zult hebben van dit no nonsens dekbed.

€ 74.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Frisk Enkel
Product
 

Dekbed Gold Enkel Dekbed 90 Dons

Dit enkele donzen dekbed is het toppunt van comfort. Een kwaliteitsdekbed met vulling die voor 90% bestaat uit witte ganzendons en voor 10% uit ganzenveertjes. Het Scandinavische merk Kårlsson staat bekend om haar zachte, soepele en lichte dekbedden. U geniet een gezonde nachtrust dankzij een goede vochtregulatie en een hoge isolatiewaarde. Dit dekbed is een cadeautje in elk seizoen.

€ 239.00

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Gold Enkel Dekbed 90 Dons
Product
 

Dekbed Joepi 4 seizoenen

Met dit 4-seizoenen dekbed Joepi van het merk Polydaun geniet jouw kind van heerlijke nachten! Het dekbed bestaat uit twee delen. Het zomerdeel is gevuld met 200 gr/m2 vulling en het voor- en najaarsdeel is gevuld met 350 gr/m2. De delen zijn eenvoudig aan elkaar vast te maken door middel van drukknopen. Dit kinderdekbed is geschikt voor een ledikant (100x135cm) of een peuter bed (120x150cm).De tijk is gemaakt van 100% katoen, dit zorgt voor optimale ventilatie en dat transpiratievocht niet wordt vastgehouden. Bovendien voorkomt de speciale gepatenteerde behandeling (Tripleguard®) van de vulling dat huisstofmijt zich nestelt in het dekbed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt het dekbed permanente bescherming en is het uitermate geschikt voor kinderen met een huisstofmijtallergie.OnderhoudWij adviseren om dit 4-seizoenendekbed van Joepi regelmatig uit te kloppen en/of te luchten. Ook kan deze eenvoudig gewassen worden en droogt snel.VoordelenSpeciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkomingOptimale ventilatie en vochtregulatieVoor elk seizoen de gewenste warmteJoepi-collectieJoepi is een collectie speciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkoming hiervan. De Joepi-producten zijn gevuld met TripleGuard®vulling. Deze vulling voorkomt dat de huisstofmijt zich nestelt in het beddengoed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt Joepi permanente bescherming. De 100% katoenen tijk zorgt er voor dat transpiratievocht niet wordt vastgehouden en biedt optimale ventilatie.

€ 79.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Joepi 4 seizoenen
Product
 

Dekbed Joepi Enkel

Dit enkele kinderdekbed Joepi van het merk Polydaun is gevuld met 350 gr/m2. Het heeft ee n warmteklasse 2, dat perfect is voor het hele jaar door. Dit kinderdekbed is geschikt voor een ledikant (100x135cm) of een peuter bed (120x150cm). De tijk is gemaakt van 100% katoen, dit zorgt voor optimale ventilatie en dat transpiratievocht niet wordt vastgehouden. Bovendien voorkomt de speciale gepatenteerde behandeling (Tripleguard®) van de vulling dat huisstofmijt zich nestelt in het dekbed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt het dekbed permanente bescherming en is het uitermate geschikt voor kinderen met een huisstofmijtallergie.OnderhoudWij adviseren om dit enkele dekbed van Joepi regelmatig uit te kloppen en/of te luchten. Ook kan deze eenvoudig gewassen worden en droogt snel.VoordelenSpeciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkomingOptimale ventilatie en vochtregulatiePerfect voor het hele jaar doorJoepi-collectieJoepi is een collectie speciaal voor kinderen met een huisstofmijtallergie of ter voorkoming hiervan. De Joepi-producten zijn gevuld met TripleGuard®vulling. Deze vulling voorkomt dat de huisstofmijt zich nestelt in het beddengoed, net als bacteriën en schimmels. Zo biedt Joepi permanente bescherming. De 100% katoenen tijk zorgt er voor dat transpiratievocht niet wordt vastgehouden en biedt optimale ventilatie.

€ 49.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Joepi Enkel
Product
 

Dekbed Liv Enkel

Liv enkel dekbed, Fris en Schoon. Het Liv dekbed zorgt voor extra comfort en veiligheid voor mensen met een huisstofmijt allergie. De veerkrachtige 3D-Isocraft met een Tripleguard behandeling zorgt ervoor dat bacterien en schimmels na 24 uur voor 99% zijn verdwenen. De werking is permanent. Daarnaast zijn de dekbedden uitgevoerd met een 100% jaquard geweven fijne katoenen tijk. Wat net dat beetje extra luxe geeft.

€ 99.50

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Liv Enkel
Product
 

Dekbed Lotus 4 seizoenen

Transpireer je ’s nachts veel? Dan is dit Lotus 4-seizoenendekbed van het merk Polydaun perfect voor jou! Dit dekbed is speciaal ontwikkeld voor mensen die ’s nachts meer transpireren dan gewoonlijk. Het zorgt voor een optimale vochtregulatie en helpt te voorkomen dat beddengoed en matras een voedingsbodem worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt. De vulling van dit dekbed bestaat uit 3D Polarsoft °plus, dit zorgt voor een uitstekende transport van vocht en warmte. Het Lotus 4-seizoenendekbed bestaat uit twee delen. Het zomerdeel heeft een vulgewicht van 180 gr/m2 en warmteklasse 4 en het voor- en najaarsdeel een vulgewicht van 350 gr/m2 en een warmteklasse van 2. Het dekbed is eenvoudig aan elkaar te koppelen door middel van drukknopen, dit komt dan neer op warmteklasse 1.Materiaal en onderhoudDe tijk is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke en duurzame, zijdeachtige vezel. Dit zorgt ervoor dat warme vochtige lucht wordt afgevoerd en zuivere frisse lucht wordt aangevoerd. De tijk geeft het dekbed een zeer luxe uitstraling aan jouw slaapkamer! Daarnaast heeft het dekbed een bodystiksel dat perfect om het lichaam sluit. Onrustige nachten zijn verleden tijd! Wij adviseren om het dekbed regelmatig uit te kloppen en/of te luchten. Ook kan deze eenvoudig gewassen worden.VoordelenPerfect voor als je veel transpireertGarandeert een uitstekende vochtopnameNooit meer te warm of te koud, voor elk seizoen de gewenste warmte

€ 215.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Lotus 4 seizoenen
Product
 

Dekbed Lotus Enkel

Dit Lotus enkele dekbed van het merk Polydaun is speciaal ontwikkeld voor mensen die ’s nachts meer transpireren dan gewoonlijk. Het zorgt voor een optimale vochtregulatie en helpt te voorkomen dat beddengoed en matras een voedingsbodem worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt. De vulling van dit dekbed bestaat uit 3D Polarsoft °plus, dit zorgt voor een uitstekende transport van vocht en warmte. Het Lotus dekbed enkel heeft een vulgewicht van 350 gr/m2 . Het dekbed heeft warmteklasse 2.Materiaal en onderhoudDe tijk is gemaakt van Lyocell, een natuurlijke en duurzame, zijdeachtige vezel. Dit zorgt ervoor dat warme vochtige lucht wordt afgevoerd en zuivere frisse lucht wordt aangevoerd. De tijk geeft het dekbed een zeer luxe uitstraling aan jouw slaapkamer! Daarnaast heeft het dekbed een bodystiksel dat perfect om het lichaam sluit. Onrustige nachten zijn verleden tijd! Wij adviseren om het dekbed regelmatig uit te kloppen en/of te luchten. Ook kan deze eenvoudig gewassen worden.VoordelenPerfect voor als je veel transpireertUitstekende transport van vocht en warmteNiet wisselen van dekbed, het hele jaar door warmteklasse 2

€ 134.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Lotus Enkel
Product
 

Dekbed Micky 4 seizoenen

Op zoek naar een dekbed speciaal voor in een ledikant of peuterbed? Kies dan voor het Polydaun Micky dekbed! Het dekbed is gevuld met Isocraft®, dit zorgt voor een blijvend veerkrachtig gevoel en een uitstekende warmte-isolatie. Het Mickey 4-seizoenendekbed bestaat uit twee delen. Het zomerdeel is gevuld met 180 gr/m2 vulling en het voor-en najaarsdeel is gevuld met 300 gr/m2. De delen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door middel van drukknopen.Materiaal en onderhoudDe tijk (hoes) is gemaakt van 100% katoen en is daardoor sterk en voelt heerlijk zacht aan. Katoen is van nature ademend en vocht-opnemend, wat het slaapcomfort van het kind vergroot. Wij adviseren om het dekbed regelmatig uit te kloppen en/of te luchten. Ook kan deze eenvoudig gewassen worden en droogt snel.VoordelenSpeciaal voor in een ledikant of peuterbedLuchtig, veerkrachtig dekbed met een uitstekende warmte-isolatieDoordat het dekbed uit twee delen bestaat kun je het perfect afstemmen op elk seizoen voor de gewenste warmte

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Micky 4 seizoenen
Product
 

Dekbed Micky Enkel

Het Polydaun Micky dekbed is speciaal gemaakt voor kinderen die slapen in een ledikantje of peuterbed. Het dekbed is gevuld met Isocraft®, dit zorgt voor een blijvend veerkrachtig gevoel en een uitstekende warmte-isolatie. Het Mickey enkel dekbed heeft een vulgewicht van 300 gr/m2 en een warmteklasse van 2.Materiaal en onderhoudDe tijk (hoes) is gemaakt van 100% katoen en is daardoor sterk en voelt heerlijk zacht aan. Katoen is van nature ademend en vocht-opnemend, wat het slaapcomfort van het kind vergroot. Wij adviseren om het dekbed regelmatig uit te kloppen en/of te luchten. Ook kan deze eenvoudig gewassen worden en droogt snel.VoordelenSpeciaal voor in een ledikant of peuterbedLuchtig, veerkrachtig dekbed met een uitstekende warmte-isolatieEnkel dekbed van 300 gr/m2 met gemiddelde warmteklasse

€ 29.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Micky Enkel
Product
 

Dekbed Micro Enkel

De Micro dekbedden en hoofdkussens hebben een superzachte en ventilerende microvezel tijk voor een optimaal comfort. Zowel het dekbed als hoofdkussen is gevuld met de Isocraft vulling, die ontwikkeld is voor een langdurige veerkracht en warmte isolatie.

€ 54.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Micro Enkel
Product
 

Dekbed Novazembla

Dit Nova Zembla dekbed is een heerlijk soepel en antiallergisch synthetisch dekbed. Deze merkvezel Hollofil® Allerban® vulling zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie en is gemakkelijk in onderhoud. Ook remt de vulling op een actieve wijze de groei van bacteriën, schimmels en huisstofmijten, zelfs na het wassen.De tijk (hoes) is behandeld met Sanitized® dat het dekbed nog eens extra schimmel- en bacteriewerend maakt. Een fris en comfortabel dekbed dus gedurende de hele nacht!WarmteklasseMet de warmteklasse 2 geniet je met dit dekbed het hele jaar door van de juiste warmte. Het dekbed past het best bij het Nederlandse klimaat en bij iedereen die het niet snel te heet of te koud heeft.OnderhoudDit Silvana Nova Zembla dekbed is wasbaar op maximaal 60°C en kan op een niet te hete temperatuur in de droogtrommel. Dit maakt het dekbed zeer geschikt voor kinderen!

€ 179.00

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Novazembla
Product
 

Dekbed Pimpernel 4 seizoenen

Voor je kind een dekbed dat elke nacht heerlijk zacht en soepel aanvoelt? Dan is het Pimpernel 4-seizoenendekbed van Polydaun de juiste keuze! Dit dekbed is gevuld met een speciaal ontwikkelde 3D-Polarsoft®Plus. Deze vormvaste vulling neemt vocht op, staat deze vervolgens gedoseerd weer af en zorgt voor een perfecte vochtopname en –regulering. Je kind zal hierdoor genieten van een heerlijk onbezorgde nachtrust! Daarnaast is het dekbed stofvrij, hygiënisch en veroorzaakt geen allergieën. Het Pimpernel 4-seizoenen bestaat uit twee delen. Het zomerdeel is gevuld met 250 gr/m2 vulling en het voor-en najaarsdeel is gevuld met 350gr/m2. De delen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door middel van drukknopen. Al deze eigenschappen maakt het Pimpernel 4-seizoenendekbed erg uniek!OnderhoudHet dekbed is eenvoudig te wassen op 40°C, waarbij de goed ventilerende eigenschappen behouden blijven. Erg handig is dat het dekbed ook weer erg snel droog is!VoordelenEen uniek 4-seizoenen kinderdekbed met een perfecte vochtopname en –reguleringStofvrij, hygiënisch en veroorzaakt geen allergieënGeschikt voor in een ledikant of peuterbed

€ 94.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Pimpernel 4 seizoenen
Product
 

Dekbed Pimpernel Enkel

Op zoek naar een heerlijk zacht en soepel dekbed voor je kind? Het Pimpernel enkele dekbed van Polydaun geeft jouw kind een heerlijke nachtrust! Dit dekbed is gevuld met een speciaal ontwikkelde 3D-Polarsoft®Plus. Deze vormvaste vulling neemt vocht op, staat deze vervolgens gedoseerd weer af en zorgt voor een perfecte vochtopname en –regulering. Daarnaast is het dekbed stofvrij, hygiënisch en veroorzaakt geen allergieën. Het Pimpernel enkel dekbed is gevuld met 350 gr/m2 en heeft warmteklasse 2. Al deze eigenschappen maakt dit kinderdekbed erg uniek!OnderhoudHet dekbed is eenvoudig te wassen op 40°C, waarbij de goed ventilerende eigenschappen behouden blijven. Ook is het dekbed weer erg snel droog.VoordelenEen uniek enkel kinderdekbed met een perfecte vochtopname en –reguleringStofvrij, hygiënisch en veroorzaakt geen allergieënGeschikt voor in een ledikant of peuterbed

€ 64.95

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Pimpernel Enkel
Product
 

Dekbed Platinum 100 Dons

Dit Duvet Doré Platinum dekbed behoort absoluut tot de top van het dekbeddensegment. Een ideaal dekbed wanneer je graag voor extra warmte gaat. Het dekbed heeft een vulling van 100% witte Mazurische ganzendons waardoor jij geniet van een ongekend licht en soepel comfort en een sublieme warmte-isolatie. De vulling is voorzien van een Downafresh® Greenline label waarmee het voldoet aan alle hygiënische eisen. De 100% katoenen tijk (hoes) is fijngeweven en voorzien van het Nomite® label dat het dekbed ook geschikt maakt voor mensen met een huisstofmijtallergie.Het dekbed heeft een cassette model met opstaande schotjes. Hierdoor wordt de vulling extra goed verdeeld en voelt het dekbed zeer prettig aan.WarmteklasseDit winterdekbed heeft een warmteklasse 1 waardoor je geniet van een extra warm dekbed. Perfect voor in de winter of voor mensen die het snel koud hebben.OnderhoudWij adviseren je om het dekbed regelmatig even op te schudden, het liefst dagelijks. Daarnaast is het raadzaam om het dekbed wekelijks te luchten, maar doe dit niet in de felle zon. Reinig dit dekbed bij voorkeur niet zelf, maar laat dit doen door een gespecialiseerd bedrijf.

€ 729.00

Meer informatie / bestellen >>>

Dekbedden Dekbed Platinum 100 Dons
Product