Bed Andes Met Matras

In tegenstelling tot het gelijknamige gebergte, is dit bed bijzonder toegankelijk vanwege de hoge instap. Het ontwerp kenmerkt zich als landelijk en oogt tegelijkertijd modern vanwege het strakke lijnenspel en de houtsoort. Het bed wordt geleverd inclusief twee vlakke bedbodems (met 16 latten) en schuimmatras van polyether (SG30). Compleet dus. En extra mooi met de bijpassende nachtkastjes en kast!

€ 749.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Andes Met Matras
Product
 

Bed Arillo Met Lattenbodems En Easy Pocket Matras

Wil je graag een bed zonder opsmuk, maar mag het wel een beetje een robuuste uitstraling hebben? Wij presenteren je bed Arillo: verkrijgbaar in diverse afmetingen heeft dit bed een strak en tijdloos design waardoor het in iedere slaapkamer perfect tot zijn recht komt. Bed Arillo heeft daarnaast ook nog eens dé perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wat een droombed!Deze uitvoering van bed Arillo wordt geleverd inclusief de niet verstelbare Bossflex 400 bedbodems (met 28 latten) en het Easy Pocket matras. Dit matras is voorzien van 300 veren per m2 die je lichaam allemaal onafhankelijk ondersteuning bieden. Het matras is geschikt tot personen met een gewicht van 100 kilogram. De afmeting van 140 cm breed wordt geleverd met één tweepersoonsmatras en de maten van 160 en 180 cm breed met twee losse eenpersoonsmatrassen. Het bed is eenvoudig zelf te monteren.Materiaal en onderhoudHet bed is gemaakt van gefineerd spaanplaat en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe afnemen met een vochtig doekje is voldoende.

€ 479.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Arillo Met Lattenbodems En Easy Pocket Matras
Product
 

Bed Arillo Met Lattenbodems En Emma Matras

Wil je graag een bed zonder opsmuk, maar mag het wel een beetje een robuuste uitstraling hebben? Wij presenteren je bed Arillo: verkrijgbaar in diverse afmetingen heeft dit bed een strak en tijdloos design waardoor het in iedere slaapkamer perfect tot zijn recht komt. Bed Arillo heeft daarnaast ook nog eens dé perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wat een droombed!Deze uitvoering van bed Arillo wordt geleverd inclusief de niet verstelbare Basic bedbodems (met 16 latten) en met het bekende Emma matras voorzien van een drukverlagende Airgocell®laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim. Niet voor niets is dit innovatieve matras eerder uitgeroepen tot 'Best uit de Test' door de Consumentenbond. Het matras is geschikt tot een gewicht van 130 kilogram. Het bed is eenvoudig zelf te monteren.Materiaal en onderhoudBed Arillo is gemaakt van gefineerd spaanplaat en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe afnemen met een vochtig doekje is voldoende.

€ 929.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Arillo Met Lattenbodems En Emma Matras
Product
 

Bed Arillo Met Lattenbodems En Matras

Wil je graag een bed zonder opsmuk, maar mag het wel een beetje een robuuste uitstraling hebben? Wij presenteren je bed Arillo: verkrijgbaar in diverse afmetingen heeft dit bed een strak en tijdloos design waardoor het in iedere slaapkamer perfect tot zijn recht komt. Bed Arillo heeft daarnaast ook nog eens dé perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wat een droombed!Deze uitvoering van bed Arillo wordt geleverd inclusief de niet verstelbare Basic bedbodems (met 16 latten) en het polyether SG30 Premier matras en is eenvoudig zelf te monteren.Materiaal en onderhoudHet bed is gemaakt van gefineerd spaanplaat en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe afnemen met een vochtig doekje is voldoende.

€ 289.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Arillo Met Lattenbodems En Matras
Product
 

Bed Arillo Met Lattenbodems En Silver Pocket Deluxe Foam Matras

Wil je graag een bed zonder opsmuk, maar mag het wel een beetje een robuuste uitstraling hebben? Wij presenteren je bed Arillo: verkrijgbaar in diverse afmetingen heeft dit bed een strak en tijdloos design waardoor het in iedere slaapkamer perfect tot zijn recht komt. Bed Arillo heeft daarnaast ook nog eens dé perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wat een droombed!Deze uitvoering van bed Arillo wordt geleverd inclusief de niet verstelbare Bossflex 400 bedbodems (met 28 latten) en het Silver Pocket deluxe Foam matras voor heerlijk slaapcomfort. Het matras is geschikt voor personen met een maximaal gewicht van 120 kilogram. Het bed is eenvoudig zelf te monteren.Materiaal en onderhoudBed Arillo is gemaakt van gefineerd spaanplaat en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe afnemen met een vochtig doekje is voldoende.

€ 587.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Arillo Met Lattenbodems En Silver Pocket Deluxe Foa
Product
 

Bed Arizona Met Polyether Matras Bridge

Grappig aan de Arizona is het ontwerp: door de speciale combinatie van hout en chroom lijken er bijna verschillende vlakken te ontstaan in het vooraanzicht. het hoofdbord is licht gebogen, wat het ontwerp speels maakt. Daarnaast kun je ook fijn tegen het hoofdbord aan liggen. Deze slaapkamer wordt compleet geleverd met bedbodems, matras(sen). Kijk ook eens naar de bijpassende bijmeubelen. Dit is een artikel uit de Beddenreus collectie en is daarom niet te bezichtigen in de Beter Bed filialen.

€ 437.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Arizona Met Polyether Matras Bridge
Product
 

Bed Columbo Met Bodem, Potenset En Matras

Een gezellig, landelijk ogend bed van massief grenen, dat is bed Columbo. Het bed kan perfect gecombineerd worden met het nachtkastje Columbo en wordt geleverd incl. bedbodem en matras. Verder is dit bed incl. potenset.

€ 669.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Columbo Met Bodem, Potenset En Matras
Product
 

Bed Farini Met Bossflex 400 Vlak En Silver Pocket Foam Matras

In de Farini droomt u weg naar la bella Italia. Het gecapitonneerde hoofdbord is een absolute blikvanger. De serie is verkrijgbaar in vele kleuren en bijzondere stoffen, Dit tweepersoons bed wordt geleverd inclusief Bossflex 400 vlakke lattenbodem en een Silver pocket Foam matras. Farini is een sierlijk bed met comfortabele instaphoogte. U kiest zelf de hoogte waarop u de bedbodem plaatst. Maak van uw slaapkamer een Italiaans droomplekje met bijpassende hockers en nachtkastjes. Buona notte

€ 1052.10

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Farini Met Bossflex 400 Vlak En Silver Pocket Foam
Product
 

Bed Farini Met Voetbord, Bossflex 400 Vlak En Silver Pocket Foam Matras

In de Farini droomt u weg naar la bella Italia. Het gecapitonneerde hoofd- en voetbord is een absolute blikvanger. De serie is verkrijgbaar in vele kleuren en bijzondere stoffen. Dit tweepersoons bed wordt geleverd met Bossflex 400 vlakke lattenbodems en Silver Pocket Foam matras. Farini is een sierlijk bed met comfortabele instaphoogte. U kiest zelf de hoogte waarop u de bedbodem plaatst. Maak van uw slaapkamer een Italiaans droomplekje met bijpassende hockers en nachtkastjes. Buona notte!

€ 1007.10

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Farini Met Voetbord, Bossflex 400 Vlak En Silver Po
Product
 

Bed Fontana Met Bossflex 400 Handverstelbaar En Easy Pocket Sg40

Exclusief en integer. Stevig en subtiel. Dat zijn enkele begrippen die van toepassing zijn op dit bed. Met dit landelijke ontwerp brengt u de rust en sfeer van het platteland naar uw slaapkamer. Dit bed wordt geleverd inclusief handverstelbare Bossflex 400 bedbodems (28 latten) en Easy SG 40 polyether matrassen. Het geheel komt nog beter tot zijn recht in combinatie met de fraaie nachtkastjes van Fontana.

€ 886.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fontana Met Bossflex 400 Handverstelbaar En Easy Po
Product
 

Bed Fontana Met Matras

Exclusief en integer. Stevig en subtiel. Dat zijn enkele begrippen die van toepassing zijn op dit bed. Met dit landelijke ontwerp brengt u de rust en sfeer van het platteland naar uw slaapkamer. Dit bed wordt geleverd inclusief vlakke Basic bedbodems (16 latten) en polyether SG 30 Premier matras. Het geheel komt nog beter tot zijn recht in combinatie met de fraaie nachtkastjes van Fontana.

€ 569.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fontana Met Matras
Product
 

Bed Fresh 400 Met Bossflex600 Vlak En Matras Gold Pocket Foam

Dit bed heeft een fris design. Het bed steelt het hart van diegene die van een strak ontwerp houdt. Dit bed Fresh heeft een instaphoogte van 40 cm. Het bed is ook leverbaar met een instaphoogte van 45- en 50 cm. Het bed wordt geleverd inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems en een Gold Pocket Foam matras. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 1248.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 400 Met Bossflex600 Vlak En Matras Gold Pocke
Product
 

Bed Fresh 400 Met Lattenbodem En Matras

Dit bed heeft een fris design. Het bed steelt het hart van diegene die van een strak ontwerp houdt. Dit bed Fresh heeft een instaphoogte van 40 cm. Het bed is ook leverbaar met een instaphoogte van 45- en 50 cm. Het tweepersoonsbed wordt geleverd inclusief vlakke Basic bedbodems (16 latten) en polyether SG 30 Premier matras. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 519.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 400 Met Lattenbodem En Matras
Product
 

Bed Fresh 400 Met Lattenbodem En Matras 1 Persoons

Dit bed heeft een fris design. Het bed steelt het hart van diegene die van een strak ontwerp houdt. Dit bed Fresh heeft een instaphoogte van 40 cm. Het bed is ook leverbaar met een instaphoogte van 45- en 50 cm. Het eenpersoonsbed wordt geleverd inclusief een vlakke Bossflex 400 bedbodem en een pocketveer Easy Pocket Pakker matras, bij de maat 90x200 wordt een rolmatras geleverd.. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastje.

€ 539.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 400 Met Lattenbodem En Matras 1 Persoons
Product
 

Bed Fresh 400 Met Lattenbodems En Easy Pocket Matras

Dit bed heeft een fris design. Het bed steelt het hart van diegene die van een strak ontwerp houdt. Dit bed Fresh heeft een instaphoogte van 40 cm. Het bed is ook leverbaar met een instaphoogte van 45- en 50 cm. Het tweepersoonsbed wordt geleverd inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems (28 latten) en Easy Pocket matras, voorzien van 300 veren per vierkante meter. Het matras is geschikt tot een gewicht van 100 kg. Het matras is geschikt tot een gewicht van 120 kg. De maat 140 cm is uitgevoerd met een tweepersoons matras en de maten 160 en 180 cm met twee eenpersoons matrassen. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 719.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 400 Met Lattenbodems En Easy Pocket Matras
Product
 

Bed Fresh 400 Met Lattenbodems En Emma Matras

Dit bed heeft een fris design. Het bed steelt het hart van diegene die van een strak ontwerp houdt. Dit bed Fresh heeft een instaphoogte van 40 cm. Het bed is ook leverbaar met een instaphoogte van 45- en 50 cm. Het tweepersoonsbed wordt geleverd inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems (28 latten) en één Emma matras, voorzien van een combinatie van een drukverlagende Airgocell®laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim. Niet voor niets is dit innovatieve matras uitgeroepen tot Best uit de Test door de Consumentenbond. Het matras is geschikt tot een gewicht van 130 kg. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 1169.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 400 Met Lattenbodems En Emma Matras
Product
 

Bed Fresh 400 Met Lattenbodems En Silver Pocket Deluxe Foam Matras

Dit bed heeft een fris design. Het bed steelt het hart van diegene die van een strak ontwerp houdt. Dit bed Fresh heeft een instaphoogte van 40 cm. Het bed is ook leverbaar met een instaphoogte van 45- en 50 cm. Het tweepersoonsbed wordt geleverd Inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems (28 latten) en één Silver Pocket deluxe Foam matras, voorzien van 5 comfortzones en een HR SG40 afdeklaag. Het matras is geschikt tot een gewicht van 120 kg. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 819.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 400 Met Lattenbodems En Silver Pocket Deluxe
Product
 

Bed Fresh 450 Met Bossflex 600 Vlak En Gold Pocket Foam Matras

Dit moderne bed geeft uw slaapkamer veel beetjes extra. Waar de Fresh 400 een instap heeft van 40 cm hoog, heeft dit model een hogere instap van 45 centimeter, wat extra comfort geeft. Het bed wordt geleverd inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems en een Gold Pocket Foam matras. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 1548.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 450 Met Bossflex 600 Vlak En Gold Pocket Foam
Product
 

Bed Fresh 450 Met Lattenbodem En Matras

Dit moderne bed geeft uw slaapkamer veel beetjes extra. Waar de Fresh 400 een instap heeft van 40 cm hoog, heeft dit model een hogere instap van 45 centimeter, wat extra comfort geeft. Het tweepersoonsbed wordt geleverd inclusief vlakke Basic bedbodems (16 latten) en polyether SG30 Premier matras. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastjes.

€ 559.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 450 Met Lattenbodem En Matras
Product
 

Bed Fresh 450 Met Lattenbodem En Matras 1 Persoons

Dit moderne bed geeft uw slaapkamer veel beetjes extra. Waar de Fresh 400 een instap heeft van 40 cm hoog, heeft dit model een hogere instap van 45 centimeter, wat extra comfort geeft. Het eenpersoonsbed wordt geleverd inclusief vlakke Bossflex 400 bedbodems en een pocketveer Easy Pocket Pakker, bij de maat 90x200 wordt een rolmatras geleverd. Het bed is uit te breiden met een hoofdbord en bijpassende nachtkastje.

€ 579.00

Meer informatie / bestellen >>>

Complete bedden Bed Fresh 450 Met Lattenbodem En Matras 1 Persoons
Product