Commode 2 Deuren

Maak je slaapkamer nóg completer met deze commode Sydney II in de afmetingen 80x42x80 cm. De commode Sydney II is stijlvol en tijdloos vormgegeven waardoor deze als snel in iedere slaapkamerstijl tot zijn recht komt. Dit model uit de Sydney collectie heeft twee deurtjes die beide voorzien zijn van een prachtige, ronde aluminium greep. De commode is ideaal voor het opbergen van allerhande spullen zoals sieraden, parfum, boeken of ondergoed en sokken bijvoorbeeld. Zo blijft je slaapkamer netjes opgeruimd!Sydney nachtkastjes en commodesDe Sydney collectie bestaat uit verschillende nachtkastjes en commodes in dezelfde stijl en kun je dus perfect met elkaar combineren. De nachtkastjes en commodes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende indelingen, afmetingen en kleuren. Daarnaast heb je in de winkel nog eens extra keuze uit in totaal 7 verschillende handgrepen. Bekijk alle soorten handgrepen alvast op de laatste productfoto.OnderhoudHoud de commode eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode 2 Deuren
Product
 

Commode Bienne Met 2 Deuren

Deze commode past perfect bij de andere meubelen van het model Bienne. De commode is voorzien van twee deuren.

€ 349.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Bienne Met 2 Deuren
Product
 

Commode Bienne Met 4 Laden

Deze commode past perfect bij de andere meubelen van het model Bienne. De commode is voorzien van vier lades.

€ 349.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Bienne Met 4 Laden
Product
 

Commode Bienne Met 4 Laden En 1 Deur

Deze commode past perfect bij de andere meubelen van het model Bienne. De commode is voorzien van vier lades en één deur.

€ 449.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Bienne Met 4 Laden En 1 Deur
Product
 

Commode Bienne Met 8 Laden

Deze commode past perfect bij de andere meubelen van het model Bienne. De commode is voorzien van acht lades.

€ 549.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Bienne Met 8 Laden
Product
 

Commode Burgos

Deze commode past perfect bij de andere meubelen van het model Burgos. De commode is voorzien van twee deuren.

€ 129.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Burgos
Product
 

Commode Butiken Met 2 Deuren

Maak jouw slaapkamer helemaal compleet met deze Butiken commode met twee deuren. De commode is dé perfecte aanvulling op de andere slaapkamerproducten van Butiken zoals de verschillende bedden en bijbehorende nachtkasten. Deze commode is ideaal voor het opbergen van spulletjes die normaal overal en nergens in je slaapkamer rondslingeren. Je sieraden, parfum, boeken of tijdschriften bijvoorbeeld zijn zo snel en keurig weggewerkt!ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimten. Denk hierbij aan lades, schuifdeuren, lades aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!OnderhoudNeem de commode af en toe af met een vochtig doekje en houd de commode zo stofvrij.

€ 129.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Butiken Met 2 Deuren
Product
 

Commode Butiken Met 4 Laden

Deze Butiken commode met vier laden maakt je slaapkamer helemaal compleet. De commode is dé perfecte aanvulling op de andere slaapkamerproducten van Butiken zoals de verschillende bedden en bijbehorende nachtkasten. De commode heeft vier laden voorzien van een metalen handgreep. Ideaal voor het opbergen van spulletjes die normaal overal en nergens in je slaapkamer rondslingeren. Denk bijvoorbeeld aan sieraden, parfum, boeken of tijdschriften. Dankzij deze commode zijn deze voortaan snel en netjes opgeborgen!ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.OnderhoudNeem de commode af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

€ 119.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Butiken Met 4 Laden
Product
 

Commode Butiken Met 5 Laden

Met deze Butiken commode met vijf laden maak je je slaapkamer helemaal compleet. De commode is dé perfecte aanvulling op de andere slaapkamerproducten van Butiken zoals de verschillende bedden en bijbehorende nachtkasten. De commode heeft twee smalle en drie brede laden voorzien van een metalen handgreep. Ideaal voor het opbergen van spulletjes die normaal overal en nergens in je slaapkamer rondslingeren. Denk bijvoorbeeld aan sieraden, parfum, boeken of tijdschriften. Dankzij deze commode zijn deze voortaan snel en netjes opgeborgen!ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.OnderhoudNeem de commode af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

€ 179.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Butiken Met 5 Laden
Product
 

Commode Cabby

Hoe fijn is het wanneer alle spullen in de kinderkamer netjes en stijlvol opgeruimd zijn? Geen rondslingerende schoenen en kleding meer, maar alles opgeborgen op een vaste plek. Deze commode Cabby met twee deurtjes gaat je hier zeker bij helpen! De commode is een onderdeel uit het FLEXA Cabby kastenprogramma en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de serie. De commode heeft een handige legplank.FLEXA Cabby SerieAlle producten uit de FLEXA Cabby serie combineer je eenvoudig met elkaar dankzij de modulaire opbouw. De meubelen zet je gemakkelijk naast en in elkaar waardoor je jouw eigen unieke combinaties maakt!

€ 319.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Cabby
Product
 

Commode Chateau

Deze commode past perfect bij de andere meubelen van het model Chateau. De commode is voorzien van vier lades.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Chateau
Product
 

Commode Craft

Met Commode Craft maak je jouw industrieële slaapkamer look helemaal af. De commode is gemaakt van dezelfde mix van materialen met een rustieke, eiken houtkleur en robuust donker staal.De commode heeft vier laden en is perfect voor het opbergen van verschillende spullen.De afmetingen van de commode zijn 40 cm x 43 cm x 89 cm.OnderhoudNeem de commode af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 449.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Craft
Product
 

Commode Daan

Breng een stoere touch in iedere kinderkamer met deze leuke commode Daan van Vipack. De commode combineert natuurlijk hout met een zwarte ombouw en heeft opvallende cijfers die het helemaal afmaken! In de drie laden is lekker veel ruimte voor kleding, beddengoed, speelgoed en studieboeken.Uitbreidbaar met bijbehorende accessoires en meubelenJe breidt deze commode Daan eenvoudig uit met diverse accessoires en bijpassende meubelen uit de Daan serie van Vipack. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijpassende bed, nachtkastjes, een bureau, een bibliotheekkast of een garderobekast uit dezelfde lijn van Vipack die er perfect bij passen.MateriaalDe commode is gemaakt van mdf met dennenhout en kent een goede kwaliteit waardoor het jarenlang meegaat.Alle voordelen op een rijtje:Stoer en hip designEenvoudig zelf te monterenGemakkelijk uitbreidbaar met diverse bijpassende meubelenGemaakt van duurzaam mfd met dennenhoutMet 3 laden voor heel veel extra opbergruimteVipack kinderkamermeubelenDe slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.OnderhoudNeem de commode af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 369.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Daan
Product
 

Commode Elba 2 Deuren

Met commode Elba met twee deuren maak je de looks en inrichting van je slaapkamer compleet. Dankzij de extra opbergruimte is commode Elba ook zeker een praktische aanvulling. Zo berg je je spullen die normaal snel rondslingeren in de slaapkamer tegenwoordig netjes op. Je sieraden, parfum, boeken, tijdschriften en sokken bijvoorbeeld!Je combineert de commode met twee deuren perfect met de andere meubelen uit de Elba serie zoals het bed, kast en de nachtkastjes en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.Onderhoud Houd de commode eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 259.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Elba 2 Deuren
Product
 

Commode Elba 4 Laden

Met commode Elba met vier laden maak je de looks en inrichting van je slaapkamer compleet. Dankzij de extra opbergruimte is commode Elba ook zeker een praktische aanvulling. Zo berg je je spullen die normaal snel rondslingeren in de slaapkamer tegenwoordig netjes op. Je sieraden, parfum, boeken, tijdschriften en sokken bijvoorbeeld!Je combineert de commode met vier laden perfect met de andere meubelen uit de Elba serie zoals het bed, kast en de nachtkastjes en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.Onderhoud Houd de commode eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 199.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Elba 4 Laden
Product
 

Commode Elba 4 Laden En 1 Deur

Met commode Elba met vier laden en deur maak je de looks en inrichting van je slaapkamer compleet. Dankzij de extra opbergruimte is commode Elba ook zeker een praktische aanvulling. Zo berg je je spullen die normaal snel rondslingeren in de slaapkamer tegenwoordig netjes op. Je sieraden, parfum, boeken, tijdschriften en sokken bijvoorbeeld!Je combineert de commode met vier laden en deur perfect met de andere meubelen uit de Elba serie zoals het bed, kast en de nachtkastjes en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.OnderhoudHoud de commode eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 329.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Elba 4 Laden En 1 Deur
Product
 

Commode Flexworld

Dit lage kastje past perfect bij elk kinderbed en kindermeubel van Flexworld. De commode heeft twee ruime legplanken waardoor er genoeg ruimte is om spullen in op te bergen zoals speelgoed, fotolijstjes en andere accessoires.Onderhoud Neem de commode af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.FlexworldcollectieWordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

€ 98.10

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Flexworld
Product
 

Commode Gaby Met 2 Deuren

Deze commode Gaby met 2 deuren van FLEXA Baby biedt heel veel ruimte voor al je babyspullen. Berg eenvoudig je babykleding, luiers of babyproducten op voor een nette babykamer. Daarnaast geeft deze commode met haar strakke en moderne design iedere babykamer een warm gevoel. De handige opening geeft je snel toegang tot water of andere accessoires die uit de buurt van je baby moeten blijven. Ook heeft de commode een handige aankleedplank die 90 graden gedraaid kan worden en verstelbare poten. Aankleedplank niet meer nodig? Verwijder deze eenvoudig en je hebt een mooie opbergmeubel voor jouw kinderkamer.Tip: leg op de aankleedplank het FLEXA Baby aankleedkussen, zodat je baby lekker zacht ligt wanneer je hem of haar verschoont. Zodra je kind geen luiers meer nodig heeft, verwijder je eenvoudig de aankleedplank en kun je de commode gewoon voor iets anders gebruiken.OnderhoudMaak de commode eenvoudig schoon met een vochtige doek.FLEXA Baby-collectieDe commode is een onderdeel uit de FLEXA Baby-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De commodes zijn verkrijgbaar in het wit en in verschillende varianten: met laden, een plank of deurtjes. Alle commodes zijn gemaakt van hoogwaardig MDF.

€ 444.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Gaby Met 2 Deuren
Product
 

Commode Gaby Met 3 Open Vakken

Hoe fijn is het wanneer alle spullen in de babykamer simpel en stijlvol opgeruimd zijn? Met deze praktische en mooie commode gaby met 3 open vakken van FLEXA Baby krijgen luiers, rompertjes en andere babyspullen een eigen vaste plek. De commode heeft een legplank, verstelbare poten en een handige opening dat je snel toegang geeft tot water of andere accessoires die uit de buurt van je baby moeten blijven. De aankleedplank kan 90 graden gedraaid worden en is gemakkelijk te verwijderen indien je deze niet meer nodig hebt. Hierdoor heb je een mooie opbergmeubel voor jouw kinderkamer. Door de speelse en tijdloze uitstraling past deze commode FLEXA Baby perfect in iedere kinderkamer.Tip: leg op de aankleedplank het FLEXA Baby aankleedkussen, zodat je baby lekker zacht ligt wanneer je hem of haar verschoont. Zodra je kind geen luiers meer nodig heeft, verwijder je eenvoudig de aankleedplank en kun je de commode gewoon voor iets anders gebruiken.OnderhoudDe commode is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.FLEXA Baby-collectieDe commode is een onderdeel uit de FLEXA Baby-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De commodes zijn verkrijgbaar in het wit en in verschillende varianten: met laden, een plank of deurtjes. Alle commodes zijn gemaakt van hoogwaardig MDF.

€ 349.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Gaby Met 3 Open Vakken
Product
 

Commode Gaby Met 3laden

Met commode Gaby 3 laden van Flexa Baby nooit meer een rommel in jouw babykamer! De drie lades, waarvan 1 lade met ruimte indeling, zorgen ervoor dat je eenvoudig jouw babyspullen kunt opbergen. Naast dat deze commode erg stijlvol is, is deze ook praktisch. De aankleedplank is namelijk 90 graden te draaien en de poten zijn verstelbaar. Daarnaast heeft het een handige opening dat je snel toegang geeft tot water of andere accessoires die uit de buurt van je baby moeten blijven. Aankleedplank niet meer nodig? Verwijder deze eenvoudig en je hebt een mooie opbergmeubel voor jouw kinderkamer. Opgeruimd staat netjes!Tip: leg op de aankleedplank het FLEXA Baby aankleedkussen, zodat je baby lekker zacht ligt wanneer je hem of haar verschoont. Zodra je kind geen luiers meer nodig heeft, verwijder je eenvoudig de aankleedplank en kun je de commode gewoon voor iets anders gebruiken.OnderhoudHoud de commode eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.FLEXA Baby-collectieDe commode is een onderdeel uit de FLEXA Baby-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De commodes zijn verkrijgbaar in het wit en in verschillende varianten: met laden, een plank of deurtjes. Alle commodes zijn gemaakt van hoogwaardig MDF.

€ 525.00

Meer informatie / bestellen >>>

Commodes Commode Gaby Met 3laden
Product