Bibliotheek Erik

Met de Erik bibliotheek kunnen boeken en schriften netjes worden opgeborgen. De boekenkast beschikt over 4 legplanken en 1 lade. De lade is voorzien van een soft close systeem. De Erik bibliotheek past mooi bij de rest van de Erik collectie.

€ 406.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Bibliotheek Erik
Product
 

Bibliotheekkast Amori

In deze bibliotheekkast of boekenkast passen alle boeken, sieraden, fotolijstjes en accessoires van uw kind. Het hartje bovenin geeft de witte, open kast een romantische uitstraling. Mooi te combineren met de kinderbedden, kledingkasten en andere bijpassende kinderkamermeubelen uit de Amori-serie van Vipack!

€ 456.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Bibliotheekkast Amori
Product
 

Bibliotheekkast Daan

Breng een stoere touch in iedere kinderkamer met deze leuke bibliotheekkast Daan van Vipack. De kast combineert natuurlijk hout met een zwarte ombouw, is open met planken en heeft onderin twee deurtjes. De opvallende cijfers maken het helemaal af!Uitbreidbaar met bijbehorende accessoires en meubelenJe breidt deze kast Daan eenvoudig uit met diverse accessoires en bijpassende meubelen uit de Daan serie van Vipack. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijpassende bed, nachtkastjes, kledingkasten, een bureau of een commode uit dezelfde lijn van Vipack die er perfect bij passen.MateriaalDe kast is gemaakt van mdf met dennenhout en kent een goede kwaliteit waardoor het jarenlang meegaat.Alle voordelen op een rijtje:Stoer en hip designEenvoudig zelf te monterenGemakkelijk uitbreidbaar met diverse bijpassende meubelenGemaakt van duurzaam mfd met dennenhoutVipack kinderkamermeubelenDe slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.OnderhoudNeem de kast af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.alex

€ 469.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Bibliotheekkast Daan
Product
 

Boekenkast Douwe

Met boekenkast Douwe, onderdeel van de complete slaapkamerlijn 'Douwe' uit de Beter Bed Basic collectie, haal je een strak vormgegeven en tijdloos design in je slaapkamer. Dankzij de trendy eikenhouten kleur heeft de boekenkast, ondanks de strakke lijnen, een warme uitstraling. De boekenkast past hierdoor perfect in ieder type slaapkamerinterieur. De legplanken zijn op meerdere manieren in te delen zodat je kiest voor je eigen gewenste indeling van de boekenkast.Complete slaapkamer 'Douwe'Maak je slaapkamerlook helemaal compleet en combineer de boekenkast met de andere slaapkamermeubelen uit dezelfde lijn. Wat dacht je van het bed, een praktische en goed bijpassende garderobekast, bureau, nachtkastjes, of boekenplanken?Alle voordelen op een rijtjeStrakke vormgeving mét warme uitstralingVoor álle studie- of leesboeken en mooie accessoiresUitbreidbaar met andere bijpassende meubelen uit dezelfde slaapkamerlijnEenvoudig zelf te monterenOnderhoudNeem de kast af en toe af met een (vochtige) doek zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Boekenkast Douwe
Product
 

Boekenkast Kddy

Wat is het toch fijn om voor het slapengaan samen nog een verhaaltje te lezen. En nog één! Maar waar laat je alle mooie boeken? In deze geweldige boekenkast Kiddy natuurlijk! De boekenkast in de vorm van een tipi heeft een speels en vrolijk design.Het wit van de strakke plankjes in gelakt MDF, gecombineerd met de natuurkleurige, afgewerkte massief dennen 'takken' geven de kast een echte Scandinavische stijl.Vipack kinderkamermeubelenDe slaapkamer van je kind moet natuurlijk een fijne plek zijn. De plek waar hij of zij helemaal zichzelf kan zijn en waar de grootste fantasieën tot leven komen. De producten van Vipack dragen hier uitstekend aan bij. Trendy en kwalitatieve slaapkamerartikelen voor een betaalbare prijs.OnderhoudNeem boekenkast Kiddy af en toe af met een vochtig doekje en houd het zo eenvoudig stofvrij.

€ 202.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Boekenkast Kddy
Product
 

Boekenkast Lagoon

Bijzonder aan de Lagoon-serie is dat u de meubels naar eigen smaak kunt samenstellen. Neem bijvoorbeeld deze smalle boekenkast (72 cm), die door zijn 'breedte' in de kleinste kamer past. Natuurlijk geschikt voor boeken, maar de kast is ook een prima opbergruimte voor speelgoed. Bepaal zelf de look van deze praktische boekenkast door deze aan te kleden met de verschillende kleuren mix&match-deurtjes. Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen. Montage niet inbegrepen.

€ 179.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Boekenkast Lagoon
Product
 

Boekenkast Lewis

In deze bibliotheekkast of boekenkast passen alle boeken, sieraden, fotolijstjes en accessoires van uw zoon of dochter. De panelen en touwhandvatten op de twee laden geven de witte kast een stoere, landelijke uitstraling. Mooi te combineren met de kinderbedden, kledingkasten en andere bijpassende kinderkamermeubelen uit de Lewis-serie van Vipack!

€ 478.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Boekenkast Lewis
Product
 

Boekenkast Pep

Deze smalle boekenkast is uitgerust met twee handige laden. Montage niet inbegrepen.

€ 159.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Boekenkast Pep
Product
 

Boekenkast Woody

Deze smalle boekenkast met vijf planken past uitstekend in het Woody programma. Montage niet inbegrepen.

€ 139.00

Meer informatie / bestellen >>>

Boekenkasten Boekenkast Woody
Product