2 Opbergladen Flexa White

Deze Flexa White onderschuifladen zorgen ervoor dat de ruimte onder het bed efficient wordt benut. De onderschuifladen zijn voorzien van wielen, waardoor ze gemakkelijk in gebruik zijn.

€ 206.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades 2 Opbergladen Flexa White
Product
 

Lade Burgos Met Wielen

Mooie lade met wielen heel praktisch voor het opbergen van al uw spullen. Deze past onder het ledikant van Burgos

€ 59.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Lade Burgos Met Wielen
Product
 

Lade Lagoon (mix match)

Bijzonder aan de Lagoon-serie is dat u de meubels naar eigen smaak kunt samenstellen. Neem bijvoorbeeld deze mix&match-lade. Die past in alle opbergvakken van de meubelserie van Lagoon. Deze lade is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar, van rood tot donkergrijs. Maak een vrolijke kast met verschillende kleuren voor in de kinderkamer en kies één of twee kleuren voor de kast in de woonkamer. Veel plezier! Bijzonder aan de Lagoon-serie is dat u de meubels naar eigen smaak kunt samenstellen. Neem bijvoorbeeld dit mix&match-deurtje. Dat past in alle opbergvakken van de meubelserie van Lagoon. Dit deurtje is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar, van rood tot donkergrijs. Maak een vrolijke kast met verschillende kleuren voor in de kinderkamer en kies één of twee kleuren voor de kast in de woonkamer. Veel plezier! Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen. Montage niet inbegrepen.

€ 39.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Lade Lagoon (mix match)
Product
 

Ladenset Flexworld

Deze set van twee lades past onder ieder laag kinderbed en sofabed van Flexworld. Zo kan rondslingerend speelgoed, beddengoed of kleding keurig worden opgeborgen. De laden zijn bijna een meter breed, 19 cm hoog en 62 cm diep. Ze zijn uitgevoerd in wit grenenhout, zoals alle Flexworld kindermeubelen.

€ 125.10

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Ladenset Flexworld
Product
 

Ladenset Pep

Met deze ruime ladenset op wielen voor onder het ledikant Pep creëert u extra opbergruimte voor speelgoed of beddengoed. Montage niet inbegrepen.

€ 129.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Ladenset Pep
Product
 

Ladeset Jumper

Deze witte opberglade is geschikt voor onder het meegroeibed Jumper. Dit bed groeit met jew zoon of dochter mee en verandert het peuterbed of juniorbed in een volwaardig eenpersoonsbed. In de lade voor onder het doorgroeibed berg je al het beddengoed, speelgoed of kleding op.

€ 64.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Ladeset Jumper
Product
 

Ladeset Pino

Deze witte opbergladen zijn geschikt voor onder het eenpersoonsbed Pino. In de laden voor onder het bed berg je al het beddengoed, speelgoed of de kleding van je kind op.

€ 116.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Ladeset Pino
Product
 

Slaaplade Amori

Krijgt uw kind geregeld een vriendje of vriendinnetje te logeren? Dan is deze slaaplade iets voor u. U creëert een extra slaapplaats in een handomdraai. De hartjes geven de witte lade een romantische uitstraling. De slaaplade past alle de kinderbedden van het merk Vipack. Tip: kijk ook eens naar de kledingkasten en andere bijpassende kinderkamermeubeltjes uit de Amori-serie!

€ 196.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Amori
Product
 

Slaaplade Cocoon

De Cocoon slaaplade heeft een afmeting van 90x200 cm. Deze slaaplade is gemakkelijk onder het Cocoon ledikant te plaatsen. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte en heeft u nette opbergplek.

€ 160.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Cocoon
Product
 

Slaaplade Dallas

Slaaplade Dallas is een lade speciaal voor onder alle kinderbedden van de Dallas collectie. De slaaplade is geschikt als extra opbergruimte of als logeerbed voor een matras van 90x190 cm. De opberglade heeft wieltjes aan de onderkant voor extra gebruiksgemak.MateriaalDe lade is gemaakt van massief grenen.OnderhoudNeem de lade af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft.

€ 130.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Dallas
Product
 

Slaaplade En Ladenset Flexworld

Kunt u niet kiezen uit de opbergladen en de extra slaapplaats? Dan neemt u ze toch gewoon allebei! Met tussenstukjes onder de poten wordt uw kinderbed of sofabed iets omhoog gezet, zodat zowel de slaaplade als de twee laden eronder passen. Alles is uitgevoerd in wit grenenhout en de set past onder elk laag kinderbed van Flexworld. De slaaplade is voorzien van lattenbodem. Kom maar op met die logés en dat speelgoed!

€ 206.10

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade En Ladenset Flexworld
Product
 

Slaaplade Erik

De Erik slaaplade past mooi onder het Erik ledikant. Met deze slaaplade kan je alle kanten op. Zo kan de lade gebruikt worden voor opbergruimte, of worden ingezet als extra logeerbed. De slaaplade is voorzien van wielen, zodat het gemakkelijk verplaatsbaar is.

€ 188.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Erik
Product
 

Slaaplade Flexworld Slaaplade

Creëer in een handomdraai een extra slaapplaats op de kinderkamer! Deze slaaplade van wit grenenhout past onder ieder laag kinderbed en sofabed van Flexworld. De lade is voorzien van lattenbodem en is geschikt voor een matras van 90x190 cm. Handig!

€ 107.10

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Flexworld Slaaplade
Product
 

Slaaplade Lewis

Krijgt uw kind geregeld een vriendje of vriendinnetje te logeren? Dan is deze slaaplade iets voor u. U creëert een extra slaapplaats in een handomdraai. De panelen en touwhandvatten geven de slaaplade een stoere, landelijke uitstraling. Mooi te combineren met de kinderbedden, kledingkasten en andere bijpassende kinderkamermeubelen uit de Lewis-serie van Vipack!

€ 210.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Lewis
Product
 

Slaaplade Pino

Deze witte slaaplade is geschikt voor onder het eenpersoonsbed Pino. Dankzij de lade voor onder het bed kan iedere gast blijven slapen en zijn alle vriendjes en vriendinnetjes van je kind welkom.

€ 136.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedlades Slaaplade Pino
Product