Bed Butiken

Bed Butiken met veel opbergruimte . Met dit landelijke ontwerp brengt u de rust en sfeer in uw slaapkamer. Dit bed wordt geleverd exclusief hoofdbord, bedbodem en matras. Het hoofdbord is optioneel en heeft extra opbergruimte. Vanwege de manden en de opbergruimte achter de schuifdeuren is het niet mogelijk om dit bed te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems. Het geheel komt nog beter tot zijn recht in combinatie met de fraaie commodes van Butiken.

€ 369.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken
Product
 

Bed Butiken 6 Laden

Ga voor rust en sfeer in je slaapkamer met dit mooie en zeker ook praktische bed Butiken met zes laden. Een prachtig, landelijk ontwerp dat klassieke en strakkere details perfect combineert waardoor het bed in ieder slaapkamerinterieur helemaal tot zijn recht komt. Dankzij héél veel opbergruimte berg jij alles eenvoudig en bij de hand op, zodat je slaapkamer altijd netjes en opgeruimd is.Dit Butiken bed wordt geleverd exclusief bedbodems, matras(sen) en nachtkastjes.Héél veel opbergruimteMet dit bed Butiken haal je heel veel extra opbergruimte in je slaapkamer. De laden links en rechts en de vier laden aan het voeteneind bieden genoeg ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. Natuurlijk berg je ook je kleinere spullen op zoals kleding, schoenen en boeken. Door de opbergruimtes is dit bed niet te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!OnderhoudNeem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft. Zorg dat je bed zolang mogelijk meegaat en goed stevig staat door het volgens de instructies in elkaar te zetten.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken 6 Laden
Product
 

Bed Butiken Met 3 Laden

Ga voor rust en sfeer in je slaapkamer met dit mooie en zeker ook praktische bed Butiken met drie laden. Dit prachtige, landelijke ontwerp combineert klassieke en strakkere details waardoor het bed in ieder slaapkamerinterieur helemaal tot zijn recht komt. Dankzij héél veel opbergruimte berg jij alles eenvoudig en bij de hand op, zodat je slaapkamer altijd netjes en opgeruimd is.Dit Butiken bed wordt geleverd exclusief bedbodems en matras(sen).Héél veel opbergruimteDit Bed Butiken biedt heerlijk veel opbergruimte. De laden links en rechts en de grote laden in het voetenbord bieden genoeg ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. Natuurlijk berg je ook je kleinere spullen op zoals kleding, schoenen en boeken. Door de vele opbergmogelijkheden is dit bed niet te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!OnderhoudDoor het bed af en toe af te nemen met een vochtig doekje blijft het schoon en stofvrij. Zorg dat je bed zolang mogelijk meegaat en goed stevig staat door het volgens de instructies in elkaar te zetten.

€ 349.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken Met 3 Laden
Product
 

Bed Butiken Met Gestoffeerd Hoofdbord

Dit bed Butiken met hoofdbord combineert een mooi landelijk ontwerp met strakkere lijnen en komt hierdoor in iedere type slaapkamerinterieur volledig tot zijn recht. Het bed brengt sfeer, maar zeker ook rust in je slaapkamer. Het gestoffeerde hoofdbord brengt een warme ambiance in je kamer en dankzij de vele opbergmogelijkheden ruim je al je spullen eenvoudig op, zodat deze niet langer meer in je kamer rondslingeren.Dit bed leveren wij inclusief gestoffeerd hoofdbord, maar exclusief bedbodems en matras(sen).Héél veel opbergruimteDankzij dit Butiken bed straalt jouw slaapkamer rust uit doordat je alle losse spullen direct netjes op kunt bergen in een van de vele opbergruimtes. De grote lades links, rechts en aan het voeteneind bieden volop ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. Natuurlijk berg je ook kleinere spullen eenvoudig op zoals kleding, schoenen en boeken. Ideaal! Door de opbergmogelijkheden is het bed niet combineerbaar met elektrisch verstelbare bedbodems.ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!OnderhoudZet je bed volgens de instructies in elkaar, zodat deze goed stevig staat. Zo gaat jouw Butiken bed zolang mogelijk mee! Houd het bed eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 499.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken Met Gestoffeerd Hoofdbord
Product
 

Bed Butiken Met Hoofdbord

Bed Butiken met veel opbergruimte inclusief hoofdbord . Met dit landelijke ontwerp brengt u de rust en sfeer in uw slaapkamer. Dit bed wordt geleverd exclusief bedbodem en matras. Vanwege de opbergladen is het niet mogelijk dit bed te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems. Het geheel komt nog beter tot zijn recht in combinatie met de fraaie commodes van Butiken.Let op: bij dit bed mag de totale hoogte van de bedbodem en matras niet hoger dan 24 centimeter zijn.

€ 639.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken Met Hoofdbord
Product
 

Bed Butiken Met Hoofdbord Met Verlichting

Dit bed Butiken met hoofdbord met verlichting combineert een mooi landelijk ontwerp met strakkere lijnen en komt hierdoor in iedere type slaapkamerinterieur volledig tot zijn recht. Het bed brengt sfeer, maar zeker ook rust in je slaapkamer. Het hoofdbord met verlichting geeft een unieke ambiance en is ook nog eens zeer praktisch. Dankzij de vele opbergmogelijkheden van dit bed, ruim jij al je spullen eenvoudig op zodat deze niet meer in je kamer rondslingeren.Dit Butiken bed leveren wij inclusief hoofdbord met verlichting, maar exclusief bedbodems en matras(sen).Héél veel opbergruimteMet dit Butiken bed geniet je altijd van een opgeruimde slaapkamer dankzij de vele opbergruimtes. De grote laden links, rechts en aan het voeteneind bieden volop ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. Natuurlijk berg je ook kleinere spullen eenvoudig op zoals kleding, schoenen en boeken. Geen rondslingerende spullen meer dus, ideaal!Door de opbergmogelijkheden is het niet mogelijk om dit bed te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!OnderhoudZorg ervoor dat jouw Butiken bed zolang mogelijk meegaat. Zet je bed volgens de instructies in elkaar, zodat deze goed stevig staat. Houd het bed eenvoudig stofvrij door deze af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

€ 509.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken Met Hoofdbord Met Verlichting
Product
 

Bed Butiken Met Manden

Ga voor rust en sfeer in je slaapkamer met dit mooie en zeker ook praktische bed Butiken met manden. Dit prachtige, landelijke ontwerp combineert klassieke en strakkere details waardoor het bed in ieder slaapkamerinterieur volledig tot zijn recht komt. Dankzij héél veel opbergruimte berg jij alles eenvoudig en bij de hand op, zodat je slaapkamer altijd netjes en opgeruimd is.Dit Butiken bed wordt geleverd exclusief bedbodems en matras(sen).Héél veel opbergruimteBed Butiken biedt heerlijk veel opbergruimte. De lades links en rechts bieden genoeg ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. In de stoffen manden berg je wat kleinere spullen op zoals kleding, schoenen en boeken. Door de vele opbergmogelijkheden is dit bed niet te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.ButikenMet een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!OnderhoudDoor het bed af en toe af te nemen met een vochtig doekje blijft het schoon en stofvrij. Zorg dat je bed zolang mogelijk meegaat en zet het volgens de instructies in elkaar, zodat deze goed stevig staat.

€ 349.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Butiken Met Manden
Product
 

Bed Santiago Met Bedladen

Een gezellig landelijk ogend bed op comforthoogte met 2 bedladen. Kijk ook eens naar het bijpassende nachtkastje en kast. Exclusief bedbodem en matras. Dit is een artikel uit de Beddenreus collectie en is daarom niet te bezichtigen in de Beter Bed filialen.

€ 469.00

Meer informatie / bestellen >>>

Bedden met opbergruimte Bed Santiago Met Bedladen
Product